2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
36 ya canım dur bu narbebe ye de bakalım p tesi sen hiç alışveriş yaptınmı gene sakata gelmeyelimdedelikafadulden

çok komik demi kaldırmıyoda

kaldırcam da çene yetiştirmeye çalışıyorum :)
narbebeden hiç alışveriş yapmadım ama güvenilir bir yere benziyor,bende bir dahaki ay alıcam bu seti,bu ay şekerdi,pijamaydı derken bayağa açıldım zaten

canım ocakta gitmiştim ayrıntılıya bizimkide çok inat etti dönmedi kaç defa yürüdüm yürüdüm geldim olmadı kayıt yapamadı. dün tekrar girdim detaylıya bu sefer güzel pozlar verdi sağolsun derya hanımda çok uğraşıyo herşeyine baktı tekrardan cdmizide verdiler. seninde inşallah bu sefer olur canım.

kaldır hadi ben siteye bakıyorumda o çantayı göremedim ya

İnşallah bizimkide gösterir yüzünü. Ben Derya hanımın yanındaki bayandan pek hoşlanmadım.Derya hn.hakkında da fazla bir yorum yapamayacağım. Nasıl olduğunu anlamadım daha:)

İnşallah bizimkide gösterir yüzünü. Ben Derya hanımın yanındaki bayandan pek hoşlanmadım.Derya hn.hakkında da fazla bir yorum yapamayacağım. Nasıl olduğunu anlamadım daha:)

bu sefer gittiğimizde daha bi ilgilendi derya hanım sürekli espri yapıp durdu yanındakide arada bi lafa karışıyo işte boşver :)) bülent beyde derya çok pimpiriklidir herşeyi detaylı inceler çok güvenirim dedi dün
kaç kilo aldın canım bülent bey bana geçen ay kızmıştı ama bu ay iyi kilon dedi sürekli su iç diyip duruyo sanada diyormu

ben chiconun setini alıcakdım ama 4 12 ay yazıyor setin üstünde,doğduğunda gerekmiyormu anlamadım ben bişey?

sanırım emmeme ihtimaline karşı almak lazım, bir de biberonlar için ayrıca ağızlık kısımları satılıyor, istediğini alıp küçük emzik kısmını alıp takabilirsin.

Kızlar ben bebeğima hiç bişey almadım daha:) Anneannesi teyzesi ve babaannesi alıyolar. Bir de ne alacağım hiç bilmiyorum:)

Canım ben 5 kilo aldım. Sen kaç kilo aldın? Bülent bey detaylı ultrasonum olduğunda ameliyatdaydı göremedim. Ama su iç lafını çok söylüyo. Ben de en az 2 litre içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…