2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ablamın yaptığı da aynısı değil canım, o kadar çok çeşit var ki zaten. İstediğin gibi süsleyebilirsin. Malzemeleri satılıyor her yerde, bir de yapımı da çok kolay. Ama tabi boş olup uğraşmak lazım:)
kapı süsünü yapmam 10dk sürdü ve istediğim şekilde yapdım,ben kokoş olmadığım için abartmadım,birde erkek çocuğu ne kadar kokoş yapabilirsin ki,inanın kızlar yapımı çok çok basit ve maliyetide düşük,ama uğraşmak istemeyenler hazır alsınlar

selmaaaaaa çok güzel kız çok beğendim canım şekerleri de ekle
yeni gelen kızlar hoş geldiniz
ece doktor diyo zaten merak etme sen git haftana göre apılacak o zaten
nurem hoşgeldin

Eceyas önce şeker taraması yapılıyor yüklemeden önce, eğer değerler yüksek çıkarsa yükleme yapılıyor bence doktorun atlamış olabilir yarın bence sen aç karnına git, benim her ikiside yapıldı.

öyle yapayım canım bakalım olmazsa ben sorarım şeker taramısı yaptırmıcakmısın diye.

dr un bana dediğini yazıyorum,haftada 3kez haşlanmış yumurta ye,günde yarım muz ye,2bardak light şekersiz süt iç,ben kilolu bir anneyim kızlar,77kilo oldum,ondan vitamine felanda gerek yok dedi,zayıf anneler daha fazla beslensinler hihoyyyt

canım doğrudur her doktorun görüşü farklı ben normal gündelik hayatımdada vitamin kullanıyorum kilolu olmak vitamin ihtiyacı olmadı anlamına gelmezki...... artık yediğimiz neye güvenebiliyoruz yediğimiz balığı bile çok iyi seçmeliyiz yetiştirme yersen omega falan yok diğerlerini çoğuda civa var falan omaga 3 normal insanların bile her gün almaları gerkli ................ileride 40 yaşıma gelip menopoz başladığında kemik erimeleri sinir sis çöküşleri yaşamamak için depoları iyi tutmaya çalışıyorum...

Ablamın yaptığı da aynısı değil canım, o kadar çok çeşit var ki zaten. İstediğin gibi süsleyebilirsin. Malzemeleri satılıyor her yerde, bir de yapımı da çok kolay. Ama tabi boş olup uğraşmak lazım:)

bende bende yemek istiyorummm.
doğunca yersin:)
kapı süsünü yapmam 10dk sürdü ve istediğim şekilde yapdım,ben kokoş olmadığım için abartmadım,birde erkek çocuğu ne kadar kokoş yapabilirsin ki,inanın kızlar yapımı çok çok basit ve maliyetide düşük,ama uğraşmak istemeyenler hazır alsınlar
kapı süsünü ben almıycam onun için sorun yok lülülülülülü
kız selma bende yerim onun ojeli tırnaklarınııı

ay herşeyi bitmek üzere bi eksik kızım kaldı oa gelsin artık ya :emir_bebek:

nurem hoşgeldin

yarın bakalım herşey belli olucak .
geçmişte okudum çok geçmiş olsun yorma kendini.şimdi iyisin dimi?

canım doğrudur her doktorun görüşü farklı ben normal gündelik hayatımdada vitamin kullanıyorum kilolu olmak vitamin ihtiyacı olmadı anlamına gelmezki...... artık yediğimiz neye güvenebiliyoruz yediğimiz balığı bile çok iyi seçmeliyiz yetiştirme yersen omega falan yok diğerlerini çoğuda civa var falan omaga 3 normal insanların bile her gün almaları gerkli ................ileride 40 yaşıma gelip menopoz başladığında kemik erimeleri sinir sis çöküşleri yaşamamak için depoları iyi tutmaya çalışıyorum...
yok canım kiloluyum ve elevit felan verirsem iyice kilo alırsın dedi dr

Günaydın kızlarr....
nurem hoşgeldiinnnn

kızlar bebişi büyütmek için hergün 1 yumurta bol süt yoğurt..pekmezz..muz ceviz.badem.omega 3 bu haftadan sonra kesinlikle kullanmalısınnn.........

CAnım yaa, ben bu saydıklarını yesem sanırım bir 10 kilo daha alırımmmmm:hulya:
yok canım ya öğleden sonra hatta 15,30 da .ben hala tetanozda olmadım acaba benim doktor çokmu gevşek ya :( aşıyı sorunca çok oralı olmadı yani illa yaptır gibi bişi demedi bende salladım bu güne kadar.

canım benim doktorum da hiç söylemedi yaptır diye, zaten çoğu doktor söylemiyor endişe etme, çok endişeleniyorsan ara bir sor istersennn

nurem hoşgeldin
teşekkür ederim canım şekerlerimi yapmadım henüz yapınca eklerim zaten

kızlar bende kapı süsümü ve şekerlerimi kendim yapacağım inşl fazla boş vaktim olmuyor ama yavaş yavaş yapacağım kendi el emeğim olsun istiyorum eceyas göbeğine maşallah kaç haftalıksın ben 24 +1 im kendim 7 kilo aldım ama ben göstermiyorum ama göbek baya önden gidiyor gören 7 8 aylık zannediyo

ay herşeyi bitmek üzere bi eksik kızım kaldı oa gelsin artık ya :emir_bebek:
zamanı dolunca zamanında gelsin,selma acele etme,çıkdından sonra bir daha geri gönderemiyorsun,gebelikde çok güzel,karnındayken tekmeleri süper,her saniye birlikte olmak çok güzel,eşime sürekli o benim oğlum,bak benim yanımda sürekli,demek zaten mükemmel bir duygu,zamanında sağlıkla gelsinler kuzularımız,doğunca herkesin olucak,sadece senin olmasının keyfini çıkar

hoşgeldin,bende akay hastanesine tolga ecemişe gidiyorum

hoşbulduk :) ankaradaki hastanelerin tümünü araştırdık. en son medicanada karar kıldık. bence önemli olan hastaneden ziyade doktor. inşallah doktorlarımız iyilerdir. ben tavsiye üstüne gitmedim. kendim hastaneyi beğendiğim için gidiyorum.doktordan da şimdilik memnunum. ama sezeryan ve normal doğum arasında tercih yapmak zorunda kalsa normal doğumu zorlar mı yoksa risk almaz mı bilemiyorum. bu konuda tedirginim. çünkü normal doğum istiyorum
Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin evlatlarımızı bize bağışlasın:emir_bebek:

zamanı dolunca zamanında gelsin,selma acele etme,çıkdından sonra bir daha geri gönderemiyorsun,gebelikde çok güzel,karnındayken tekmeleri süper,her saniye birlikte olmak çok güzel,eşime sürekli o benim oğlum,bak benim yanımda sürekli,demek zaten mükemmel bir duygu,zamanında sağlıkla gelsinler kuzularımız,doğunca herkesin olucak,sadece senin olmasının keyfini çıkar

ya tekmesi güzel tabi ama kucağıma almak öpmek koklamak istiyorum :emir_bebek:

Back
X