çok güzel gözüküyorkızlar avatardaki benim göbüşüm oğluşum nasıl görünüyor :))

ben uzun boylu ve kilolu olduğum için bizim göbek kendisini böyle gösteremedi bir türlü,bir çıksada dolansam ortalıkda salına salına

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel gözüküyorkızlar avatardaki benim göbüşüm oğluşum nasıl görünüyor :))
Günaydın kızlarr....
CAnım yaa, ben bu saydıklarını yesem sanırım bir 10 kilo daha alırımmmmm:hulya:
canım benim doktorum da hiç söylemedi yaptır diye, zaten çoğu doktor söylemiyor endişe etme, çok endişeleniyorsan ara bir sor istersennn
maşallah her ikinizdeki iyi görünüyorsunuz, inşallah bebeklerimiz doğduktan sonrada resimlerinipaylaşmak nasip olur.
kızlar bende kapı süsümü ve şekerlerimi kendim yapacağım inşl fazla boş vaktim olmuyor ama yavaş yavaş yapacağım kendi el emeğim olsun istiyorum eceyas göbeğine maşallah kaç haftalıksın ben 24 +1 im kendim 7 kilo aldım ama ben göstermiyorum ama göbek baya önden gidiyor gören 7 8 aylık zanned
sen böyle acele ettikçe sanırım en son sen doğurcaksın,bende çok rahatım ya ilk de ben doğurcam allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsinya tekmesi güzel tabi ama kucağıma almak öpmek koklamak istiyorum![]()
ya tekmesi güzel tabi ama kucağıma almak öpmek koklamak istiyorum![]()
sen böyle acele ettikçe sanırım en son sen doğurcaksın,bende çok rahatım ya ilk de ben doğurcam allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin
dur kızz acele etmeeee...büyüsün iyice toparlasın kendini tosuncuk olsun çok sevecen kuşum merak etme.....opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
çok güzel gözüküyor
ben uzun boylu ve kilolu olduğum için bizim göbek kendisini böyle gösteremedi bir türlü,bir çıksada dolansam ortalıkda salına salına![]()
valla hazirana kadar yolu var,zaten tek çocuk istiyorum,gebeliğimin tadını çıkara çıkara geçsin zaman,sen şimdiden böylesin son ay evde tutamayız seni :)sabırsızlanmaya başladım napim kız :)) alah bilir kimin ne zaman doğurucağını şekerim sen kalırsın belki en sona :sm_cool:
yarın gidince sorucam canım.
saol canım.aminnnn Allah yüzlerini görmeyi nasip etsin hepimize.
bende kendime kilo almadım sanırım sadece göbüş var benden önce giden.bende 7 kilo aldım 25+5 haftalık görünüyorum.tahmini doğum haftam 19 mayıs.
valla hazirana kadar yolu var,zaten tek çocuk istiyorum,gebeliğimin tadını çıkara çıkara geçsin zaman,sen şimdiden böylesin son ay evde tutamayız seni :)
saol canım .benim arkadaşımda biraz kilolu ve seninle aynı şeyleri söylüyor ama merak etme bu ay içesinde kendini belli eder artık.zaten insanın yürüyüşü bile değişmeye başlıyo.
kızlar yürüyüş diyince aklıma geldi,sizde böyle eliniz göbeğinizde yürüyormusunuz?ben bebek düşecekmiş gibi göbeğimi tutuyorum yürürken,istem dışı oluyor ama hep elimi göbeğim de buluyorum
ya sana ne dicem bak odam geldiya üzerindeki süsleri stickerde ama ben yapıştırtmadım sonrada sıkılırım hemde sticker kirlenir falan çıkarınca leke kalır diye. oda şimdi krem çekmeceleri ve kenarları lila bölede çok hoş duruo yapıştırmasam daha iyi olur dimi. şu kabartmalılardan alırım diye düşündüm kelebekli filan hem çıkarınca leke kalmaz
kızlar yürüyüş diyince aklıma geldi,sizde böyle eliniz göbeğinizde yürüyormusunuz?ben bebek düşecekmiş gibi göbeğimi tutuyorum yürürken,istem dışı oluyor ama hep elimi göbeğim de buluyorum
bende kendime kilo almadım sanırım sadece göbüş var benden önce giden.bende 7 kilo aldım 25+5 haftalık görünüyorum.tahmini doğum haftam 19 mayıs.
aaayy canım bak onu kaçırmışıımmmm hayırlı olsun odanız güle güle kullanınnnn....bencede yapıştırma birde odayı çok süslüyorsun ya boğmasın selmaaa ........kabartmalı dediklrinnnnn ahşap olanlar var onlarımı diyorsunnnnn........bayanssulusmile
:))) yok ben öyle hazirana kadar falan bekleyemem nisan sonuna odaklandım normal olmazsada sezeryanle aldırırım:))))))delikafadulden
çılgın seniiiidelikafaduldendelikafadulden seninkide o kadar beklemez zaten ...annesi gibi tez canlı olurrrrropuyorumnanaktan ayy sağlıkla gelsinler inşallahhhhhh:hulya: