2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlarr....

CAnım yaa, ben bu saydıklarını yesem sanırım bir 10 kilo daha alırımmmmm:hulya:

canım benim doktorum da hiç söylemedi yaptır diye, zaten çoğu doktor söylemiyor endişe etme, çok endişeleniyorsan ara bir sor istersennn

yarın gidince sorucam canım.

maşallah her ikinizdeki iyi görünüyorsunuz, inşallah bebeklerimiz doğduktan sonrada resimlerini:emir_bebek: paylaşmak nasip olur.

saol canım.aminnnn Allah yüzlerini görmeyi nasip etsin hepimize.

kızlar bende kapı süsümü ve şekerlerimi kendim yapacağım inşl fazla boş vaktim olmuyor ama yavaş yavaş yapacağım kendi el emeğim olsun istiyorum eceyas göbeğine maşallah kaç haftalıksın ben 24 +1 im kendim 7 kilo aldım ama ben göstermiyorum ama göbek baya önden gidiyor gören 7 8 aylık zanned

bende kendime kilo almadım sanırım sadece göbüş var benden önce giden.bende 7 kilo aldım 25+5 haftalık görünüyorum.tahmini doğum haftam 19 mayıs.

sen böyle acele ettikçe sanırım en son sen doğurcaksın,bende çok rahatım ya ilk de ben doğurcam allahım sağlıkla gelmelerini nasip etsin

sabırsızlanmaya başladım napim kız :)) alah bilir kimin ne zaman doğurucağını şekerim sen kalırsın belki en sona :sm_cool:

dur kızz acele etmeeee...büyüsün iyice toparlasın kendini tosuncuk olsun çok sevecen kuşum merak etme.....opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

ya sana ne dicem bak odam geldiya üzerindeki süsleri stickerde ama ben yapıştırtmadım sonrada sıkılırım hemde sticker kirlenir falan çıkarınca leke kalır diye. oda şimdi krem çekmeceleri ve kenarları lila bölede çok hoş duruo yapıştırmasam daha iyi olur dimi. şu kabartmalılardan alırım diye düşündüm kelebekli filan hem çıkarınca leke kalmaz

çok güzel gözüküyor :nazar:
ben uzun boylu ve kilolu olduğum için bizim göbek kendisini böyle gösteremedi bir türlü,bir çıksada dolansam ortalıkda salına salına :emir_bebek:

saol canım .benim arkadaşımda biraz kilolu ve seninle aynı şeyleri söylüyor ama merak etme bu ay içesinde kendini belli eder artık.zaten insanın yürüyüşü bile değişmeye başlıyo.

sabırsızlanmaya başladım napim kız :)) alah bilir kimin ne zaman doğurucağını şekerim sen kalırsın belki en sona :sm_cool:
valla hazirana kadar yolu var,zaten tek çocuk istiyorum,gebeliğimin tadını çıkara çıkara geçsin zaman,sen şimdiden böylesin son ay evde tutamayız seni :)

yarın gidince sorucam canım.

saol canım.aminnnn Allah yüzlerini görmeyi nasip etsin hepimize.

bende kendime kilo almadım sanırım sadece göbüş var benden önce giden.bende 7 kilo aldım 25+5 haftalık görünüyorum.tahmini doğum haftam 19 mayıs.

canım benim 17 mayıs görünüyor 26 haftalıkız bende 8 kilo aldımmmmm...o dediklerimi yiyorum diyee..ama önemli olan hareket ....ilk bebeğimdede böyle yedim ama hareketliydim çok bu kadar almamıştım.olsun doğdukları zaman veririzz...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan...benim göbüş de iyice öne çıktı..bide gö.ğ... onlarda aynı gidiyorlarrrkaydirigubbakcemile3

valla hazirana kadar yolu var,zaten tek çocuk istiyorum,gebeliğimin tadını çıkara çıkara geçsin zaman,sen şimdiden böylesin son ay evde tutamayız seni :)

:))) yok ben öyle hazirana kadar falan bekleyemem nisan sonuna odaklandım normal olmazsada sezeryanle aldırırım:))))))delikafadulden

saol canım .benim arkadaşımda biraz kilolu ve seninle aynı şeyleri söylüyor ama merak etme bu ay içesinde kendini belli eder artık.zaten insanın yürüyüşü bile değişmeye başlıyo.

kızlar yürüyüş diyince aklıma geldi,sizde böyle eliniz göbeğinizde yürüyormusunuz?ben bebek düşecekmiş gibi göbeğimi tutuyorum yürürken,istem dışı oluyor ama hep elimi göbeğim de buluyorum

kızlar yürüyüş diyince aklıma geldi,sizde böyle eliniz göbeğinizde yürüyormusunuz?ben bebek düşecekmiş gibi göbeğimi tutuyorum yürürken,istem dışı oluyor ama hep elimi göbeğim de buluyorum

bence sen bebeği değilde kendini tut her an düşebilirsin çünkü delikafadulden malum vücüt dengesi bozuldu:)) ben yürürken değil utururken uzanırken hep karnımı izliyorum açıyorum karnımı hareketlerini izliyorum:)

ya sana ne dicem bak odam geldiya üzerindeki süsleri stickerde ama ben yapıştırtmadım sonrada sıkılırım hemde sticker kirlenir falan çıkarınca leke kalır diye. oda şimdi krem çekmeceleri ve kenarları lila bölede çok hoş duruo yapıştırmasam daha iyi olur dimi. şu kabartmalılardan alırım diye düşündüm kelebekli filan hem çıkarınca leke kalmaz

aaayy canım bak onu kaçırmışıımmmm hayırlı olsun odanız güle güle kullanınnnn....bencede yapıştırma birde odayı çok süslüyorsun ya boğmasın selmaaa ........kabartmalı dediklrinnnnn ahşap olanlar var onlarımı diyorsunnnnn........bayanssulusmile

içgüdüsel bir şey galiba, ben oturuken de bakıyorum hep elim karnımda :)

maşallah allah nazardan saklasın seni inşl bundan sonrada aldığımız kiloları göstermeyiz çıtır anne oluruz oğlumda dev anneydim 23 kilo almıştım yusyuvarlaktım mafoldumben bunda göstermiyorum oyüzden keyfime değecek yok:teytey:

aaayy canım bak onu kaçırmışıımmmm hayırlı olsun odanız güle güle kullanınnnn....bencede yapıştırma birde odayı çok süslüyorsun ya boğmasın selmaaa ........kabartmalı dediklrinnnnn ahşap olanlar var onlarımı diyorsunnnnn........bayanssulusmile

teşekkür ederim ederim canım evet ahşap olabilir yada kelebeklerden falan olabilir o sticker olayı hiç hoşuma gitmedi çünkü

yok canım karnımı tutmuyorum ama elime bir baston alasım geliyor ördek gibi yürüyorum düşecem zannediyom daha üç ay var ozaman nasıl olurum bilmem

:))) yok ben öyle hazirana kadar falan bekleyemem nisan sonuna odaklandım normal olmazsada sezeryanle aldırırım:))))))delikafadulden

çılgın seniiiidelikafaduldendelikafadulden seninkide o kadar beklemez zaten ...annesi gibi tez canlı olurrrrropuyorumnanaktan ayy sağlıkla gelsinler inşallahhhhhh:hulya:

kelebeke.jpg
bak böyle bişeyler olabilir yada dolap o şekilde kalsada bunları duvaramı yapıştırsam ay gene kafam karıştı

Back
X