kızlar bişi sorucam kaç tane battaniye aldınız ?
çok güzelmiş canım güle güle kullansınnn
4 tane aldım ben 2 kalın 2 ince
kızlar bişi sorucam kaç tane battaniye aldınız ?
bende 2 tane daha incelerden 1 tane kadife gibi var birde peluş alsam yeterli dimi?
ya bende kararsız kaldım bu konuda 1 2 tane daha penye alabilirim yaz bebeği olucağı için penye çok kullanılıyomuş
ya bende kararsız kaldım bu konuda 1 2 tane daha penye alabilirim yaz bebeği olucağı için penye çok kullanılıyomuş
bende ondan kararsız kaldım ne kadar alsam diye.ama penyeden zarar olmaz gibi 1 tane daha almak gerekicek.
evet en çok penye kullanılıyomuş benim 3 tane penye var ne yapsam alsammı daha acaba diğerleri kışlık çünkü
bende 3tane penye aldım,bir tane polar aldım uyku tulumuda oluyor,bir tane taçdan yün battaniye aldım,2tanede örme var ama onları kullanırmıyım bilmiyorum
evet bu tür şeylerin yedekli olması iyi oluyo kirlendiğinde anında yıkayıp kurutamayız o yüzden 4 penye iyi olur bencede
bu örme battaniyeleri bende gördüm 10 tl idi hemde ama kullanışlımıdır bilmiyorum ben başlamıştım bitane ( hala bitiremedim ama) içine astar diktiricektim ama benim gördüklerim astarsızdı bence astar dikilse daha kullanışlı olur
selmacım güle güle kullan ilknur bende yorganı kaz tüyü alcam yünü annemeler yapıyolar zzaten çok hafif bebişimede ağırlık vermez
benim kayınvalidem ördü bitane çok güzel altı astarlı kenarı fistolu falan çok şık oldu dışarda satılan örmeler basit oluyo astarsız falan. ben biryere giderken falan kullanıcam
sende bitir altına astarını geçir kullanırsın çok şık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?