2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hıı zamanında çok kavga etmiştik beni kıskanıyodu ne giysem aynısından istiyodu saçını benimki gibi boyatıyodu falan delikafadulden delikafadulden ama neyseki şişman yani laelaelaelaelae

haha ayyy one ya yarışamı girdi seninle yuh yani benimde abimin eşi ne yapsam ne alsam aynısını yapar çok gıcık olurum dayanamıyorum
hele bide kaynanam yapsa fenalık gelirdi heralde akannehir

haha ayyy one ya yarışamı girdi seninle yuh yani benimde abimin eşi ne yapsam ne alsam aynısını yapar çok gıcık olurum dayanamıyorum
hele bide kaynanam yapsa fenalık gelirdi heralde akannehir

bende çok sinir oluyodum ama ne giydiği yakışıyo ne boyadığı saç yakışıyo şişman çünkü onun o halini görüncede çok gülüyorum :sm_cool:delikafadulden inanırmısın bu yaşta şalvar bile giydi ben giydim diye delikafadulden

yaparlar bilirim yakışıp yakışmadığı önemli değil sen giydin ya oda giycek işte -tatlicadiarzu-

o koca poposuyla ay görmen lazımdı bide o halde düğüne gelmişti delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ay gözümün önünde valla çok güldüm delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benimde arkadışımın kaynanası çeşit çeşit postiş takıp dolaşır gelininin makyaj malzemelerini alıp durur demekki aynısından seninkide canım delikafadulden

arkadaşlar bi internet sitesinde crespo dönenceli park yatak 100 lira...ürünün nasıl olduğunu bilmiyorum ama oda yapıpta yanında geçicibi süre yatırcak olan anneler bi baksınlar derim...

iyi yolculuklar ve iyi tatiller dilerim, annenle hasret giderirsiniz bol bol, ne güzel :)
görüşmek üzere...

günaydın canım iyi yolculuklar sana güzel bi tatil olucak senin için anacığınla bol bol hasret giderin. kendine de çok iyi bak a.s.

iyi yolculuklarr nilayy öğretmenlik güzel meslek ya beleşten 15gün tatil:lepi:

birde topiclerde gezerken gördüm kraftın park yatak modelleri sallanıp gıcırdıyomuş...almadan önce mutlaka kontrol edin...

kızlar ben bugünnn geldimnmmm
çok özledim sizleri geçmiş tam 300 sy olduğu için hepsini tek tek okuyamadım
inşallah herkes çok iidir
ii dilekleriniz için çok tşk ederim çok güzel bi tatildii
bebişimede ii geldii
zemuszemus

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan

biz bugun doktordan geldik.26 haftamdayım suyu gelişmesi iyiymiş, ağırlığı da 844gr olmuş
bebeği besleyemediğim için üzülüyordum ama doktor kilosunun iyi oldugunu söyledi
içim çok rahatladı cidden ,maşallah kızıma boshayallersmile

yalnız son haftada bel agrılarım baya arttı.son aylar zorlayacak benı belli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…