haklısın hem kendi moralimi bozuyorum hemde sizin özür dilerim sileyim onubakma böyle haberlere ya baksanda paylaşma bence
kafanı kırarım haaakötükedihüso alsanaalsanasmile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın hem kendi moralimi bozuyorum hemde sizin özür dilerim sileyim onubakma böyle haberlere ya baksanda paylaşma bence
kafanı kırarım haaakötükedihüso alsanaalsanasmile
tşk.ler kızlarr..
devrimim hızlı büyüyolar canım büyümüştür maş. bu aylar baya hızlı gidiyorlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.
selma civcivbebemiydi ya nerden almıştın :uhm:
haklısın hem kendi moralimi bozuyorum hemde sizin özür dilerim sileyim onu
yok canım ordan aldıklarım gelmedi başka bi siteden aldım gitti g... dan aldım dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederim
bayağa hızlı gelmiş,birde sen chico mu almıştın?yok canım ordan aldıklarım gelmedi başka bi siteden aldım gitti g... dan aldım dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederim
ben sana link atayım özelden bakkaça aldın canım bakayım bende bi ozaman.:CüvCüv:
bayağa hızlı gelmiş,birde sen chico mu almıştın?
banada link atarmısın?belki bende alırımben sana link atayım özelden bak
evet canım chicco aldım hemen geldi
canımm çok üzüldümm inş. hiçbir sorun çıkmazz.. başka dr. a görün mutlaka..kelebek01 kullanıcısından alıntı
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
devrim yolladım canım
banada yollarmısın linkini, canımmsaol canım,onu inceliyordum şimdi,benim kartta limit yok,bankaya da gidemem kar yağıyor burda,ama bunu alırım,çok güzelmiş set
saol canım,onu inceliyordum şimdi,benim kartta limit yok,bankaya da gidemem kar yağıyor burda,ama bunu alırım,çok güzelmiş set