2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tşk.ler kızlarr..
devrimim hızlı büyüyolar canım büyümüştür maş. bu aylar baya hızlı gidiyorlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.

selma civcivbebemiydi ya nerden almıştın :uhm:

yok canım ordan aldıklarım gelmedi başka bi siteden aldım gitti g... dan aldım dün sipariş verdim bugün geldi tavsiye ederim

haklısın hem kendi moralimi bozuyorum hemde sizin özür dilerim sileyim onu

sende okuma canım gerek yokki böle şeylere hergün binlerce insan ölyüo hastalıktan kazadan vs ama biz hamile oludğumuz için bebek konularında hassasız aslında ölüm Aallah ın emri hepimiz ölücez de böyle haberlerle boşuna canını sıkmana gerek yok en iyisi okuma

herkese günaydın bugün pek keyfim yok gecede rahat uyuyamadım çok ağılaştım kelebek canım tek doktorla kalma bence inşl hiç bir sorun çıkmaz ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın bazen okadar çok dr hatası oluyoki kesin problemli denen bebekler sağlıklı doğuyor çoğunlukla sen üzülürsen bebeğinde etkilenir pozitif düşün dualarımızda sın sezencim sanada maşallah kız nerene aldın o kiloyu göbeğinde fazla büyük değil ne güzel benim göbek iki katı

günaydın kızlar nasılsınızzzz
kelebekk çok üzüldüm ama ümidinikaybetme ablamın bebeğinde beyninde küçük bi ur görülmüştü zamanla kayboldu dedi dr u şimdi 3 haftası kaldı doğuma herşey normal maşallah..bebekler çok çabuk yeniliyomuş kendini hücrelerini atlatırsın Allahın izniyle...

kelebek01 kullanıcısından alıntı
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
canımm çok üzüldümm inş. hiçbir sorun çıkmazz.. başka dr. a görün mutlaka..

günaydın kızlarrrr opuyorumnanaktan

günaydın kızlar

Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.

canım moralini çok bozma. bende diğer kızların dediğine katılıyorum mutlaka başka doktorada görün.dularımız senin ve bebişin için inşallah bu zorlu sınavı atlatıcaksınız.

saol canım baktım baya iyi görünüyor sen de memnun kaldıysan belki bende sipariş veririm

Back
X