Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meycimek sonunda 100 ü gördün hadi gözün aydın
evet ya yarında bebişimi görcem teyzesi allahım bide sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bakalım gelişimi nasıl umarım hersey yolundadır:CüvCüv::Saruboceq:
inşallah canım iyi haberlerle dönersin
inşaallah bitanem allahım herkesi umduğu beklediği güzel haberler almayı nasip etsin:Saruboceq:
günaydın fıstıkgünaydın kızlar...
amin canıminşaallah bitanem allahım herkesi umduğu beklediği güzel haberler almayı nasip etsin:Saruboceq:
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
oonidah naber kız dün neden yoktun
gezdim birazzsempatiksalakcinni
hoşş gezmek de denmez ya günümün yarısı işkurda geçti.
işyerinden ark.lar ayarlamıştı işsizlik ödeneği alabilirmişim ama işkur prob çıkardı gıcık oldum yaa alsanaalsanasmile
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
lülülülülülü:jeyyar: iyi olmuş varmı öyle oturduğun yerden para almak
canım benim sen amniyosentezde yaptırmamışmıydın işallah bişey çıkmaz canım dualarımız seninleÇok kötüyüm
günaydıngünaydınnnnn
günaydıngünaydın kızlar...
günaydınnnnnnngünaydın şekerler
boshayallersmile günaydın annişler gününüz gününzden güzel gecsin bol tekmeli günler![]()
günaydınherkese günaydın...
günaydın cnaımherkese günaydın...
maşallah bbeğine yaptırdım canım iyi çıktı şüküralsanaalsanasmile
selma şeker sonucun nasılçıktı ya geçmişe bakamadım pek yazdıysan?
ben de cumartesi gittim doktora kan idrar yollarındaki enfeksiyondan dedi. ilaç verdi. acaip su içiyom ben de bu aralarguclubacismile
bebişimiz de 1kilo 90 gram olmuş
doğumdan konuştuk biraz normal doğumu anlattı özellikle onu tercih ettiğini söyledi benim de sabırlı olmamı falan söyledi. heyecan yaptımm valaa az kaldı galbaa![]()