2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün akşam iyice farkına vardımki artık baya bi ağırlaştım oturduğum yerden destek almadan kalkamıyorum özelliklede akşamları koltukta rahat oturamıorum hep ayaklarımı uzatma isteği var karnım sıkışıyo sanki. gerçekten de hamileliğin en zor dönemi bu olsa gerek bebek büyüdükce zorluklar artıyo

Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.

Canım hayırlısı olsun. Senin için de bebek için de... Gerçekten zor bir durum. İnşallah iyi haberler olur. Dualarım seninle...

günaydın kızlar.
kelebek geçmiş olsun ya Allah yardımcın olsun dua et inş bi sıkıntı olmadan yavrunu kucağına alırsın..

oonidah naber kız dün neden yoktun

gezdim birazzsempatiksalakcinni
hoşş gezmek de denmez ya günümün yarısı işkurda geçti.
işyerinden ark.lar ayarlamıştı işsizlik ödeneği alabilirmişim ama işkur prob çıkardı gıcık oldum yaa alsanaalsanasmile

gezdim birazzsempatiksalakcinni
hoşş gezmek de denmez ya günümün yarısı işkurda geçti.
işyerinden ark.lar ayarlamıştı işsizlik ödeneği alabilirmişim ama işkur prob çıkardı gıcık oldum yaa alsanaalsanasmile

lülülülülülü:jeyyar: iyi olmuş varmı öyle oturduğun yerden para almak

günyadın kızlar,bütün gece nerdeyse uyuyamadım,ne tarafa dönsem devrim bey orayı tekmeledi,ne yapacağımı şaşırdım,sabahda kalkmaya niyetim yokdu tekmeleriyle uyandırdı,bende mecburen kalktım kahvaltı yaptım
kelebek yazdıklarını okuyunca canım çok sıkıldı,senin için çok dua etmeye başladım,mutlaka başka dr a git,2li test 3lü test yapılmadımı?onlarda bişey görememişlermi?hemen teleşa kapılma,stres inan hepsinden tehlikeli,düşünmeden bunları güzel güzel nefes almaya çalış,biliyorum demesi kolay,ama inan ki çok derinden hissettim bende,inşallah hiç bir sorun olmuycak

Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.

cnm ayrıntılı yaptırmamışmıydın bazen dr lar hata yapıyor gönlünü ferah tut senin ve bebişin için dua edicem allahtan senin için hayırlısını diliyorum...

lülülülülülü:jeyyar: iyi olmuş varmı öyle oturduğun yerden para almak

alsanaalsanasmile

selma şeker sonucun nasılçıktı ya geçmişe bakamadım pek yazdıysan?
ben de cumartesi gittim doktora kan idrar yollarındaki enfeksiyondan dedi. ilaç verdi. acaip su içiyom ben de bu aralarguclubacismile

bebişimiz de 1kilo 90 gram olmuş:emir_bebek:

doğumdan konuştuk biraz normal doğumu anlattı özellikle onu tercih ettiğini söyledi benim de sabırlı olmamı falan söyledi. heyecan yaptımm valaa az kaldı galbaakaydirigubbakcemile4

opuyorumnanaktan
Çok kötüyüm
canım benim sen amniyosentezde yaptırmamışmıydın işallah bişey çıkmaz canım dualarımız seninle
günaydın
günaydın kızlar...
günaydın
günaydın şekerler
günaydınnnnnnn
boshayallersmile günaydın annişler gününüz gününzden güzel gecsin bol tekmeli günler:emir_bebek:
günaydın
herkese günaydın...
günaydın

herkese günaydın...
günaydın cnaım
alsanaalsanasmile

selma şeker sonucun nasılçıktı ya geçmişe bakamadım pek yazdıysan?
ben de cumartesi gittim doktora kan idrar yollarındaki enfeksiyondan dedi. ilaç verdi. acaip su içiyom ben de bu aralarguclubacismile

bebişimiz de 1kilo 90 gram olmuş:emir_bebek:

doğumdan konuştuk biraz normal doğumu anlattı özellikle onu tercih ettiğini söyledi benim de sabırlı olmamı falan söyledi. heyecan yaptımm valaa az kaldı galbaakaydirigubbakcemile4
maşallah bbeğine yaptırdım canım iyi çıktı şükür

hoşgeldin balinam

Back
X