2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alsanaalsanasmile

selma şeker sonucun nasılçıktı ya geçmişe bakamadım pek yazdıysan?
ben de cumartesi gittim doktora kan idrar yollarındaki enfeksiyondan dedi. ilaç verdi. acaip su içiyom ben de bu aralarguclubacismile

bebişimiz de 1kilo 90 gram olmuş:emir_bebek:

doğumdan konuştuk biraz normal doğumu anlattı özellikle onu tercih ettiğini söyledi benim de sabırlı olmamı falan söyledi. heyecan yaptımm valaa az kaldı galbaakaydirigubbakcemile4
maşallah bebeğine nazar değdirmek istemem kesinlikle,ben geçen hafta gittiğimde 682gr dı,senle aramızda 18 gün var,5günde önce gitmişim,23 günde benim bebişimde 300gr büyürmü acaba? :nazar : maşallah diyeyim tekrar

1273.bmp

selmacım ben dün gidip halıya baktım senin içinde lila tonlarında vardı pink panter ve barbie serisi 3K nın halıları 120 den 30 tl ye düşmüş 90-120 ebatı

Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.

Sevilcim canım Allah yardımcınız olsun, moralini yüksek tut, iyiyi düşün iyiyi çağır... Ben de amniyosentez oldum neler çektiğini düşündüğünü anlayabiliyorum, Rabbim inşallah yüzünü güldürür, ve bebişin çook çokk sağlıklıdır..buna inanıyorumm...a.s.

Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.

Canım benim, umudunu kaybetme.Dualarımız senin ve bebeğinle.İyi haberlerini bekliyoruz

selmacım ben dün gidip halıya baktım senin içinde lila tonlarında vardı pink panter ve barbie serisi 3K nın halıları 120 den 30 tl ye düşmüş 90-120 ebatı

aa gittinmi sende hiç vakit kaybetmiyosun :)) ya barbili filan istemiyorum kız dün bi model göstermiştim gördünmü bilmiyorum gerçi sanada bashetmiştim ya yuvarlak istiyorum yuvarlağı varmıydı.

bu arada kızlar chicco çanta ve ürünler gerçekten üzel çanta çok kullanışlı ve çok gözlü içinde de birsürü ürün var almamış olanlara tavsiye ederim

maşallah bebeğine nazar değdirmek istemem kesinlikle,ben geçen hafta gittiğimde 682gr dı,senle aramızda 18 gün var,5günde önce gitmişim,23 günde benim bebişimde 300gr büyürmü acaba? :nazar : maşallah diyeyim tekrar

maşallah bbeğine yaptırdım canım iyi çıktı şükür
tşk.ler kızlarr..
devrimim hızlı büyüyolar canım büyümüştür maş. bu aylar baya hızlı gidiyorlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inş.

bu arada kızlar chicco çanta ve ürünler gerçekten üzel çanta çok kullanışlı ve çok gözlü içinde de birsürü ürün var almamış olanlara tavsiye ederim

selma civcivbebemiydi ya nerden almıştın :uhm:

Back
X