Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bebeğine nazar değdirmek istemem kesinlikle,ben geçen hafta gittiğimde 682gr dı,senle aramızda 18 gün var,5günde önce gitmişim,23 günde benim bebişimde 300gr büyürmü acaba? :nazar : maşallah diyeyim tekraralsanaalsanasmile
selma şeker sonucun nasılçıktı ya geçmişe bakamadım pek yazdıysan?
ben de cumartesi gittim doktora kan idrar yollarındaki enfeksiyondan dedi. ilaç verdi. acaip su içiyom ben de bu aralarguclubacismile
bebişimiz de 1kilo 90 gram olmuş
doğumdan konuştuk biraz normal doğumu anlattı özellikle onu tercih ettiğini söyledi benim de sabırlı olmamı falan söyledi. heyecan yaptımm valaa az kaldı galbaa![]()
Günaydın kızlar
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
Çok kötüyüm
dün kontrolüm vardı, 25 haftalık olması gereken bebeğim 21 haftalık çıktı, beyninde de problem varmış, şok oldum. Bugün bebeğin mr 'ı çekilcek, perşembede amniosentez yapılcak, ondan sonra doktorlar karar verecek. Çok umudum yok allahtan bi mucize bekliyorum.
Dualarınıza ihtiyacım var.
maşallah Sezen göbeğine de içindekine dee....Göbek yapımız aynı sanki seninleekaydirigubbakcemile2
maşallah Sezen göbeğine de içindekine dee....Göbek yapımız aynı sanki seninleekaydirigubbakcemile2
selmacım ben dün gidip halıya baktım senin içinde lila tonlarında vardı pink panter ve barbie serisi 3K nın halıları 120 den 30 tl ye düşmüş 90-120 ebatı
olan sadece göbeğim var teşekkür ederim başka kilo almadım bu halimle 12 kg almışım
benimde sadece göbek var ama hadi ben fazla kilo almadım sen 12 kiloyu nerenden aldın görünmeyen yerlerindenmidelikafadulden
bakma böyle haberlere ya baksanda paylaşma bencekızlar mart bebeklerinden bir tanesi 34 haftalık doğmuş ve sadece 3gün yaşıyabilmiş,off sabah sabah 2kötü haber,canım çok sıkıldı
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
maşallah bebeğine nazar değdirmek istemem kesinlikle,ben geçen hafta gittiğimde 682gr dı,senle aramızda 18 gün var,5günde önce gitmişim,23 günde benim bebişimde 300gr büyürmü acaba? :nazar : maşallah diyeyim tekrar
tşk.ler kızlarr..maşallah bbeğine yaptırdım canım iyi çıktı şükür
bu arada kızlar chicco çanta ve ürünler gerçekten üzel çanta çok kullanışlı ve çok gözlü içinde de birsürü ürün var almamış olanlara tavsiye ederim