hayırlı olsun canım sağlıkla kkullanın inşallah nasıl rahatlıyo insan dimi hafifliyo resmenhoşbulduk selma canım dün izinliydim yoğun ve misafirli bir pazardan sonra dün çarşıya eminönüne falan gittik eşim kayınvalidem ve ben çoook güzel şeyler aldık ne lazımsa bebek şekerleri ve geceliğim kaldı benim bir tek mevlüt takimına bitti herkes hem çabuk oldu alışveriş hemde o kadar ürüne bayağı ekonomik geldi. kaynanam sağolsun alması gerekenleri aldı ne diyim daha başlarda ne alsak falan diye bilemezken daha önce böyle alışveriş yapmamış çünkü bayağı garipsedim ama sonradan eşimin de katkısıyla aldık çok şükür. bebek beşigimde bu cmts i gelecek kısmetse.son eksiklerimide annemle çıkar toparlarım ve biter
benimde annem herseyini almaya basladı bu ay sonu yanıma gelicek beşiğini dolabını falanda alıcaz inaşallah tek perde ve halımız var simdi gecen kaynanama dedim sen alırmısın anne diye bana ben alamam kız annesi yapar onları dedi ilk torunu olucak ve hiç bişey yapmadı siz yine bişey aldığını ördüğünü görmüşünüz nerdee bizde oda yoookkklava:
benimki aldı allahı var :)) bebek odasını alıcaktı onun yerine bikaç takım pijama almış saolsun:)) ev taşımıştık yaklaşık 1 ay sonra geldi o pijamalarda hem ev hediyesi hemde bebek odası yerine geçti delikafadulden