2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar

merhaba kızlarr
hiç iyi diilim ben gece bacak kramplarıyla uyanıorum sabaha kadar acı çekiorum mahvoluyorum kızlar inanılmaz bi acı ağlıyorum her gece acıdan
benim gibi olan varmı aranızda
kalsiyum magnezyum da içiyorum ama banamısın demio

magnezyum öneriyolar bu durumlar için ama içiyorum da demişsin. doğal magnezyum muzda var. bir de eşine masaj yaptırsan, hep aynı yöne yatmasan belki hafifler 3aydan az kaldı annesi sabretçez artık. ama doktorunla paylaş bence de...

kramplardan değil ama ben bu gece tekmelerden uyuyumadım,sağa dönsem olmadı sola dönsem olmadı,geçmiş olsun,sütünü yoğurdunu artır bence

benim velette öyle. gece uyumak bilmiyor, sabah uyanmak bilmiyor. birde akşamları 67 kilo çıkıyorum. def gibi geriliyorum nefes alamıyorum sabah kalkınca tartılıyorum 65 çıkıyorum. birde gece göbeğimin bir yerinde toplanıyor. garip şekilli bir göbeğim oluyor. çok komik. bende onu kremle masaj yaparak karnımın tamamına dağılmasını sağlıyorum. oynuyoruz yaniii

meraba kızlarrr nasılsınız bakalımm opuyorumnanaktan

iyilik canım sen de hoşgeldinnn

iyiyiz canım eksik tamamlama derdine düşdük,mart anneleri bile selma ve benden daha az eşya almıştır eminim :)sen nasılsın
benim velette öyle. gece uyumak bilmiyor, sabah uyanmak bilmiyor. birde akşamları 67 kilo çıkıyorum. def gibi geriliyorum nefes alamıyorum sabah kalkınca tartılıyorum 65 çıkıyorum. birde gece göbeğimin bir yerinde toplanıyor. garip şekilli bir göbeğim oluyor. çok komik. bende onu kremle masaj yaparak karnımın tamamına dağılmasını sağlıyorum. oynuyoruz yaniii
benimde sürekli sağ tarafta,artık sağ yanım ağırmaya başladı,biraz eşit davransa her 2 tarafada çok rahat edicem,birde anne karnın da çok hareketliyse doğunca da öyle olur diyorlar,yani yandığımızın resmidir :emir_bebek:

gaza gelcem şimdi he:roflol:

valla hep annem yüzünden. erken erken dedi heves meves bırakmadı.benneyaptımki
hehe sende de ne gaza gelcek yüz varya naniknanik
hoşgeldinnnnn
teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun,sebamed düşünüyordum ama sonuçta bunlar sürekli kullanılcak ürünler sebamed bayağa pahalıya geliyor,bu seti hastane çantamıza koycakmıyız?
sebamet pahalıya öyle alıştırmak istemiyorum sürekli almak zor olur bunu bi denerim olmazsa başka bişe deneriz

hoşgeldin

Ürünün Adı : Uni Baby Yenidoğanlar ıçin Islak Mendil 12li Ekonomik Paket
Markası : Uni Baby
Üretim Yeri : Türkiye
Markanın ait Olduğu ülke : Türkiye

Özellikleri :
Bebeğinizin hassas cildine göre bir mendil!
Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir pamuk mendildir.
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bu mendilde bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin cilt pH'ı ile uyumludur, hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz.
Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
Uni Baby Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Verniks'e zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.
Her pakette 40 adet mendil bulunmaktadır.
ılerleyen günlerde bebeğinizin cildinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Uni Baby size güvenle kullanabileceğiniz seçenekler sunmaktadır.

fiyatıda 42 tl
yenidoğan için bunu önerdiler bu şekilde almayı düşünüyorum,12li daha ekonomik olur,6 7 ayda yeter sanırım,ayrıca her açdığında mendille temizleme diyor annem,yaz başladıkdan sonra suyla yıka diyor

hoşbulduk kızlar valla bu eksikler bitermi bilmiyorum .
gece rüyamda yana yakıla biberon arıyodum sonra bi eczanede falan buluyorum çok komikti :))))
gündüz düşünüyorum düşünüyorum gece rüyalarıma giriyo herşey. akşam kayınvaldemlerdeydik eşim anlatıyo şu eksik bu eksik diye onlarda oo daha üç ay var diyolar onlara göre daha çoook var bense telaşa girdim yaaa eyvahedigeldismile odasını alcaklar nezaman gitcez diyoruz durun aceleniz ne daha var diyolar.
ay benmi çok aceleciyim üç ay var da ben son günlerimdemi gidip alıcam herşeyini bilmiyorumkismile

kızlar benimde sırt ağrılarım ve sağ bacağımda kramplar çok oluyo doktoruma söledim oda magnezyum verdi şimdi onu kullanıyorum. biraz yorulunca sırt ağrılarım dahada artıyo dinlenmek iyi geliyo tabi. bide gece çıkmasa şu ağrılarrr..

gece rüyamda yana yakıla biberon arıyodum sonra bi eczanede falan buluyorum çok komikti :))))
gündüz düşünüyorum düşünüyorum gece rüyalarıma giriyo herşey. akşam kayınvaldemlerdeydik eşim anlatıyo şu eksik bu eksik diye onlarda oo daha üç ay var diyolar onlara göre daha çoook var bense telaşa girdim yaaa eyvahedigeldismile odasını alcaklar nezaman gitcez diyoruz durun aceleniz ne daha var diyolar.
ay benmi çok aceleciyim üç ay var da ben son günlerimdemi gidip alıcam herşeyini bilmiyorumkismile

ay bunlarda böyle sinir oluyorum sanki çcuk ne zaman doğcak biliyolarkafamçokkarıştı

bence odasını alsınlar yavaş yavaş,sende kıyafetlerini yıkar ütüler dolabına asarsın,ben çok aceleci değildim ama annemin gazlarıyla harekete geçdim,biz birde taşıncağız,bütçemize uygun bir ev almak istiyoruz,eşyalarım değişcek,bebeğin odasını da ablam alıcak ama onun taşındıkdan sonra aldırcam.anneme kalsa herşeyi bitir bebekle ilgili sonra evinle ilgilenirsin diyor,gaz vere vere tamamlattı nerdeyse herşeyi

bence odasını alsınlar yavaş yavaş,sende kıyafetlerini yıkar ütüler dolabına asarsın,ben çok aceleci değildim ama annemin gazlarıyla harekete geçdim,biz birde taşıncağız,bütçemize uygun bir ev almak istiyoruz,eşyalarım değişcek,bebeğin odasını da ablam alıcak ama onun taşındıkdan sonra aldırcam.anneme kalsa herşeyi bitir bebekle ilgili sonra evinle ilgilenirsin diyor,gaz vere vere tamamlattı nerdeyse herşeyi

ne iyi yapmış haklı annen. bizdede bitek ben telaş yapıyorum. bende odası gelsin hazırlayım kıyafetlerini falan diyorum. ondan önce oda takımını beğencez ona göre belki duvarlara kağıt yapılcak belki bordür falan bunların hepsi birgünde olucak sanıyolarr offf offff

ay evet ya herkes çok rahat bunları duyuncada ben iyice strese giriyorum kafamçokkarıştı

ne iyi yapmış haklı annen. bizdede bitek ben telaş yapıyorum. bende odası gelsin hazırlayım kıyafetlerini falan diyorum. ondan önce oda takımını beğencez ona göre belki duvarlara kağıt yapılcak belki bordür falan bunların hepsi birgünde olucak sanıyolarr offf offff

ya kızlar zaten ha diyince alınmıyo biz oda için yılbaşından sonra dedik şubat ortası oldu daha yeni alabildik. e daha bisürü şeyi var bunu hafta onu sonraki hafta şunu alayım diyorum şubat sonuna bitsin diyorum ama mart başı anca biter ki hatta gene de eksik bişeyler kalır. biyerden başlamak lazım alınıcak çok şey var

ya kızlar zaten ha diyince alınmıyo biz oda için yılbaşından sonra dedik şubat ortası oldu daha yeni alabildik. e daha bisürü şeyi var bunu hafta onu sonraki hafta şunu alayım diyorum şubat sonuna bitsin diyorum ama mart başı anca biter ki hatta gene de eksik bişeyler kalır. biyerden başlamak lazım alınıcak çok şey var
canım valla para olsa bir liste yaparsın,çıkar bir günde alırsın ama bütçelerimiz kısıtlı olduğundan her ay birşeyini tamamlarız,son aya bırakırsak yandık zaten,doğumamı para yetiştirceğiz,eksiklerine mi para yetiştireceğiz?allahdan ailem destek oluyor,yoksa tek maaşla zor biterdi bu eksikler

öyle tabiki canım hepsi parça parça alıncak hadi kıyafetleri falan gider bi mağazaya alırsın zaten parça parça onlar tamamlanıyo ama büyük şeyler sırayla alınması gerek. bu hafta sonu sıkıştırıp sitelere bi gidelim mobilyasını alalım kaydirigubbakcemile3 azcık iteklemek gerekiyo.
bekle bekle nereye kadarrrrrr yaniiii kaydirigubbakcemile4

benimde sürekli sağ tarafta,artık sağ yanım ağırmaya başladı,biraz eşit davransa her 2 tarafada çok rahat edicem,birde anne karnın da çok hareketliyse doğunca da öyle olur diyorlar,yani yandığımızın resmidir :emir_bebek:

karnımdayken uslu oğlum diye seviyorum onu. bilinç altına yerleştireyim diye. yerse tabiii :kedi:

Ürünün Adı : Uni Baby Yenidoğanlar İçin Islak Mendil 12li Ekonomik Paket
Markası : Uni Baby
Üretim Yeri : Türkiye
Markanın ait Olduğu ülke : Türkiye

Özellikleri :
Bebeğinizin hassas cildine göre bir mendil!
Saf su, doğal pamuk ve doğal gıda koruyuculardan oluşan nemli bir pamuk mendildir.
Yenidoğan bebeklerin cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bu mendilde bir araya getirilmiştir.
Bebeğinizin cilt pH'ı ile uyumludur, hassas cildinde pamuk lifi bırakmaz.
Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
Uni Baby Yenidoğan ile bebeğinizin cildini, koruyucu tabaka Verniks'e zarar vermeden ilk günden itibaren güvenle temizleyebilirsiniz.
Her pakette 40 adet mendil bulunmaktadır.
İlerleyen günlerde bebeğinizin cildinin farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek için Uni Baby size güvenle kullanabileceğiniz seçenekler sunmaktadır.

fiyatıda 42 tl
yenidoğan için bunu önerdiler bu şekilde almayı düşünüyorum,12li daha ekonomik olur,6 7 ayda yeter sanırım,ayrıca her açdığında mendille temizleme diyor annem,yaz başladıkdan sonra suyla yıka diyor

ilk üç ay ılık suya batırdığınız pamukla silin diyor çocuk doktorları. çünkü ne kullansan da tahriş yapabilirmiş

ay bunlarda böyle sinir oluyorum sanki çcuk ne zaman doğcak biliyolarkafamçokkarıştı

aile büyükleri doğacak olan çocuğu mıncıklamak sevmek için bekliyolar. biz se onlara bir hayat sunmak için çabalıyoruz. onlar görmüş geçirmiş. biz acemiyiz. sanırım bundan kaynaklanıyor. (birde doğmamış çocuğa don biçilmez sözünden hareket ediyor olabilirler)

[

canım valla para olsa bir liste yaparsın,çıkar bir günde alırsın ama bütçelerimiz kısıtlı olduğundan her ay birşeyini tamamlarız,son aya bırakırsak yandık zaten,doğumamı para yetiştirceğiz,eksiklerine mi para yetiştireceğiz?allahdan ailem destek oluyor,yoksa tek maaşla zor biterdi bu eksikler
aynı durumdayız işte bizdede destek yok bu şekildede zor oluyo hepsini birden keşke alabilsek ama nerdee
öyle tabiki canım hepsi parça parça alıncak hadi kıyafetleri falan gider bi mağazaya alırsın zaten parça parça onlar tamamlanıyo ama büyük şeyler sırayla alınması gerek. bu hafta sonu sıkıştırıp sitelere bi gidelim mobilyasını alalım kaydirigubbakcemile3 azcık iteklemek gerekiyo.
bekle bekle nereye kadarrrrrr yaniiii kaydirigubbakcemile4

evet sıkıştırda aldır bian önce zaten şimdi alsan ay sonuna anca gelir 1 2 hafta beklesin kokusu çıksın desen mart ortası e sonra yıkayıp yerleştireyim diyene kadar al sana nisan geldi bileee

karnımdayken uslu oğlum diye seviyorum onu. bilinç altına yerleştireyim diye. yerse tabiii :kedi:

ilk üç ay ılık suya batırdığınız pamukla silin diyor çocuk doktorları. çünkü ne kullansan da tahriş yapabilirmiş

aile büyükleri doğacak olan çocuğu mıncıklamak sevmek için bekliyolar. biz se onlara bir hayat sunmak için çabalıyoruz. onlar görmüş geçirmiş. biz acemiyiz. sanırım bundan kaynaklanıyor. (birde doğmamış çocuğa don biçilmez sözünden hareket ediyor olabilirler)

[

onların zamanından kalmış bi söz elvancım ya eskiden çocuklara bişey almıyolarmışki kıundaklayıp bırakıyolarmış:)) ama şimdi öylemi

[
yer inşallah lülülülülülü
buda ıslak pamukmuş,bunu önerdiler ama sorarım yine dr a
doğdukdan sonra don biçmeye vaktimiz olcakmı sence?bana duş almak bile lüks olucak diyor ablam

yer inşallah lülülülülülü
buda ıslak pamukmuş,bunu önerdiler ama sorarım yine dr a
doğdukdan sonra don biçmeye vaktimiz olcakmı sence?bana duş almak bile lüks olucak diyor ablam

anammmmmmm duş almak lüksmü olucakmış kafamçokkarıştı napıcaz ya bizzzzzz hiç çekemem valla dayanamam ben öyle şapşal şapşal duramam saçım başım düzgün olmalı bayanssulusmile

Back
X