bakın şimdi kızlar 3 yerde var denilebilir ama 1. si yeşildirek te hani eminönüne kapalıcarşıdan çıktıktan sonra ağız kısmından giriş yapıp devamlı yokuş aşağı iniliyorya sağ tarafın üst kısmında bebettonun toptancısı orda internet sitesinde tam adresi var hatta biz ilk oraya gittik tam yeri diye ama adımımızı attık adam dedi toptancıyız satmıyoruz havuzlu hanın içinde crayz bebe var orda bakın dedi oraya gittiğimizdede hem diğer eşyalar için eşim bakmış hiç ürünü yok dedi. sonra 3. bizim aldımız yere gittik mercan denilen yerin hemen üstünde bir sokakta ama tam tarif istersen bayazıt otobüs durağında inince kapalıçarşının kapısından girmeden solda pazar gibi sergilerin ordan girip sonuna kadar devam ediyorsun oranın sonundan ilk sağdan gir ufuk bebe ve kocaman bebetto yazıyor zaten acık adreside karttan yazıyorum:mühürdar emin paşa sok. doğan han. no:5/7 bakırcılar bayazıt.adamlar baştan diyorlar toptancıyız diye ama zaten aldığın şeyler mesala battaniye bir tane takımlan 3 lü falan mevlüt takımları birli nevresin takımı birli çanta tekli alt açma tekli benim dörtlü aldığm çok güzel alt pantolon pacaları lastıkli tanesi 4,5 liraya geldi. uzun süre giydireceğin şeyler. ama gitmeden internet sitesinden bakın bazı paketli ürünleri açtırmıyorlar. ben incelediğim için ne alacağımı biliyordum. zaten tüm ürünlerin acılmışları duvarlarda asılı hanğisini istiyorsan paketini tık veriyor adam. biraz suratsızlar ama bu markayı böyle fiyata alınca hiçç sesimi çıkartmadım. umarım yeterli olmuştur.