2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geçenlerde emzirme sütyeni aldım...ne alakaysa 80 bedenden başlıyomuş bu sütyenler e bende okadar gögüs yokki...en azından hastenede takarımidaretn die bir tane aldım..ama rahat emziremicemsanırım...ortadan açılanlardan bulmamadım...ucundan açılanlardanda gögüs tamolarak çıkmıyo..malum hamilelikte doldurmaya başladım75 bedeni azcıkta olsa kaydirigubbakcemile3
dolar dolar emin ol,ben 80 takıyordum şimdi kafam kadar oldular göbeğim büyümüyor onlar büyüyor,bebek orda gelişiyor olabilirmi?şaşırmışdır belki yavrum yolunu :ecrin_bebek:

ohhhhhh mayıs anneleri muhabbet almışbaşını gidiyo...hem iş yapıyorumhenmde sizi takip ediyorum...ahh anacım ahh çok özledim onu...saolsun park yatak yatağı nevresim takımı havlusu küveti battaniyesi daha neler neler...kendisi üslendi...üstelik dulmaaşıyla yapıyo bütün bunları...allah anneciğime uzuunnnn ömür versin..amin.

gerçekten Allah annelerimize uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin. benim annem de elinden geleni fazlasıyla yapıyor, canım benim :))

kızlar emzirme atletimi sütyenimi alcaksınız,ben atletini almayı düşünüyorum,sütyen alsak bile atlet giymemiz gerekirmiş ama atlet sütyeninde işini görürmüş?

ayyy atlet sütyenin nasıl işini görsünnzaren şişcekler sallanırlar her yere yazın ince badi ile düşünsene emmekten uu.... dışardadelikafadulden
birde akacak sızacak sütyenin içine ped koyarsın mis gibi......birde şimdi kalkan koyuyorlar akan orda birikiyormuşş sonra ziyan olmasın diye biberonla veriyorlar........ben hem sütyen hem atlet alacağım ama o emzirme sütyenlerinin de şeklinden nefret ediyorum anane sütyeni gibiiii..............1 tane alıp ilk zamanlar kullanırım yada evde ...........:kahve:

bende aldım uni baby üçlüsüne 11 lira vermiştim ama devamlı onlarla başa çıkamayız kızlar içinde az var çünkü pamuk su daha mantıklı gezmelerde kullanılır ıslak mendil.ah ne varsa yinede insannın annesinde var benimki hafta sonu aldı beni götürdü bilezik seçtirdi. 30 grlık bizik aldı annecim ya ve sırf benim eksiklerimi alsın altınımı falan alsın diye evde duran annem yakın bir yerde işe girdi. nasıl ödicez hakkın annelirimizin bilmiyorum.

valla benim kaynanamda iyidir hoşturda oda herşeyini örebilceğni düşünüyo. eşim geçen gün dalga geçti çıtçıtlı badide ör diye kaydirigubbakcemile3 kadının elinden gelende o neyapsın düşünce okadar

örgü konusunda yetenekli bir komşumuz var, bebeğe kışlık tulum örmüş, çıtçıt yerine de minik düğmeler koymuş, o kadar şeker olmuş ki. kayınvaliden örgüye çok hevesliyse tarif et bir tane örsün :)

merhabaa kızlar nette sorun vardı giremedim yaa sabahtan beriii offfff............patladımmm
uny baby ye katılıyorum ben alıp kenara atıyorum yavaş yavaş sanki kıtlık çıkacakdelikafadulden
ama saf pamuk ve su da çok iyi arkadaşım hep öyle kullanıyor bendde evde iken öyle yapacağım yalnızca dışarda gezmelerde pratik mendil kullanmay düşünüyorum..küçük bir kabın içine koymuş pamuk ama şu makyaj için olanlar var yuvarlak onlardan daha pratik kaloriferin üstün dede hep ılık suyum var diyor bebekde beyaz tenli..benim kafama yattı vallahi........
çok mantıklı bende evde öyle yapabilirim,aldığım 12.40lık da bezden kurutulana kadar yeter,bebeğime uzun ömürler versin allahım
benim annemde her markete gidişin de hijyenik ped alırdı,üniversitedeyken benim ped dolabım vardı,herkes çok dalga geçerdi,evleneli 3 yıl oldu hala onları bitiremedim :)seninkide o hesaba dönmesin :emir_bebek: :emir_bebek:

gerçekten Allah annelerimize uzun ömürler versin, başımızdan eksik etmesin. benim annem de elinden geleni fazlasıyla yapıyor, canım benim :))

amin amin ...benim annemde öyle hevesli öyle heyecanla bekliyor ki torununu..gözleri ışıl ışıl..allah başımızdan eksik etmesin gerçekten..

kızlar ya göbek fotomu eklicektim size herkes yok küçük diyor yok aşağıda diyor hoş ben takmıyorum ama sizin yorumları da alıcaktım. ama beceriksizim heralde ekleyemedim. bir el atıverin yaa

ayyy atlet sütyenin nasıl işini görsünnzaren şişcekler sallanırlar her yere yazın ince badi ile düşünsene emmekten uu.... dışardadelikafadulden
birde akacak sızacak sütyenin içine ped koyarsın mis gibi......birde şimdi kalkan koyuyorlar akan orda birikiyormuşş sonra ziyan olmasın diye biberonla veriyorlar........ben hem sütyen hem atlet alacağım ama o emzirme sütyenlerinin de şeklinden nefret ediyorum anane sütyeni gibiiii..............1 tane alıp ilk zamanlar kullanırım yada evde ...........:kahve:
şimdi bu atletlerin üst kısmını sütyen şeklinde yapmışlar,bir de krovaze modeli bence gayette şık duruyor,resmini ekleyim

selmaaaaalsanaalsanasmile ben geldimm kızzzzz.......
kafayı yedim zaten sabahtan beri...pc ye ne kdar alışmışım ben yaaaaa............
özledim siziyyyaaaa

bende aldım uni baby üçlüsüne 11 lira vermiştim ama devamlı onlarla başa çıkamayız kızlar içinde az var çünkü pamuk su daha mantıklı gezmelerde kullanılır ıslak mendil.ah ne varsa yinede insannın annesinde var benimki hafta sonu aldı beni götürdü bilezik seçtirdi. 30 grlık bizik aldı annecim ya ve sırf benim eksiklerimi alsın altınımı falan alsın diye evde duran annem yakın bir yerde işe girdi. nasıl ödicez hakkın annelirimizin bilmiyorum.
iyi günlerde kullan canım,benimkide 2tane burma bilezik aldı saolsun,birde bunu babamdan gizli alıyor,kendi biriktirdikleriyle,babam ayrıca takıcak,bizimkiler böyle yaptıkça kaynanama iyice sinir oluyorum,bakalım çeyrek mi takıcak yoksa maşşallah feln mı takıcak :) nişanımda yonca takmışdı oğlumada maşşallah felan takars şaşırmam valla
lülülülülülü

şimdi bu atletlerin üst kısmını sütyen şeklinde yapmışlar,bir de krovaze modeli bence gayette şık duruyor,resmini ekleyim

yyaa nee bileyim ben yatarken ble çıkaramam ...........serbest böyleeedelikafadulden
hiç sevmiyorum ama koysana canım belki iyidirrrr.........:uhm:

iyi günlerde kullan canım,benimkide 2tane burma bilezik aldı saolsun,birde bunu babamdan gizli alıyor,kendi biriktirdikleriyle,babam ayrıca takıcak,bizimkiler böyle yaptıkça kaynanama iyice sinir oluyorum,bakalım çeyrek mi takıcak yoksa maşşallah feln mı takıcak :) nişanımda yonca takmışdı oğlumada maşşallah felan takars şaşırmam valla
lülülülülülü

oooohhhhhh vallahii iyisin heeee........... bende takabileceğim şeyler sipariş ettim çaktırmadanyerimseniben.................birde benim ikinci yani çok şey beklemiyorum amaaaa..........bakalımmm....
takabileeğim derken şık kolye kelepçe vb....delikafadulden

lülülülülülü

Gerçekten yonca mı taktı nişanda.Ciddi mi.Bebek hediyesi olarak gelmiştir o da birinden :roflol:

bencede evde pamuk kullanmalıııı...........hijyenik saffff.......bileziğinde hayırlı lolsun canımmmm

kızlar ya göbek fotomu eklicektim size herkes yok küçük diyor yok aşağıda diyor hoş ben takmıyorum ama sizin yorumları da alıcaktım. ama beceriksizim heralde ekleyemedim. bir el atıverin yaa

Esracım
ImageShack® - Online Media Hosting burdan yükle resmini.Sonra linki dağ resmi gibi bi şekil var ya yazı yazdığımız yerde.Kopyalayıp oraya yapıştır canım

elvancım bu konularda bende pek iyi değilim selma gelsin bir el atarr

bu arada geldimi chicco çantan nasıl buldun canım merak ettimmmm............çantayı özellikleeee...........

oooohhhhhh vallahii iyisin heeee........... bende takabileceğim şeyler sipariş ettim çaktırmadanyerimseniben.................birde benim ikinci yani çok şey beklemiyorum amaaaa..........bakalımmm....
takabileeğim derken şık kolye kelepçe vb....delikafadulden
bizimkiler ilk çocuklar için annelerine bilezik taktılar hep,ikinci doğumlarda çeyrek altın taktılar,onun dışında annemde tüm torunlarına bilezik aldı,ben tek çocuk istediğim için bana 2 tane takıyor
styen.jpg

bu atleti bunun sütyeni daha güzel duruyor,%100 pamuk bence kullanışlı gibi ama kullanmadaan bilinmez neden eklenmiyor acaba

lülülülülülü

helal olsun annene okadar biriktirdiyse şimde nerden baksan burmalar 20 gr ve 1000 lira yani dün kayınvalidem hani şu çeyrek altın dizilerek oluşturulan bilezik gibi künyeler varya bağlantılı gibi onlardan yapsak kızım nasıl olur dedi havuzlu handayken ben vc deyken eşimle konuşmuşlar. siz bilirsiniz dedim ama ben kullanamam onu dedi köyde gelinlerin hepsinde var dedi. köy başka burası başka ama . sonra ben zırt pırt vc ye girdiğim için ikinci gittiğimdede demiş eşim anneleri 1500 liraya bilezik yaptı sen söz vermişsin tomurcuk sizden beşibiyerde bekliyor diye söylemişimdir demiş olur demiş eşim söylediğinde çok şaşırdım tembihlesem söylemezdi yani. bakalım olcekmi bizim beşibiyerde :lepi:

Back
X