2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......

allah iyiyliğini versin ben yine süsleyip püsleyip gönderirim eşi bakmıyor falan derler....
wsenin yerinde olsam boşardı herhalde kocem beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada hergün bende onunla giderdimm kaydirigubbakcemile3 bide rüyalarımda görüyorum kızlarla sürekli sabah bir kalkıyorum benim surat beş karış bütün günnn öle dolanıyorum peygamber sabrı var sanırım kociştee yazık hala bana süt koyuyoo yedirio içirio sesi çıkmıooo

evet benimde hep solumda nedende bazen bi tarafta toplanıyo göbeğim yamuluyo çok komik oluyo ya:))

işte bende bundan korkuyorum ya uyku düzenini anne karnında ediniyolarmış ya benim kızım hiç uyumuyo yaa

evet selma büyük ihtimaleede öyle devam edecek görürsün benimkide uyumuyor gece uyanıyorum bir bakıyorum kıpır kıpırrr....yandık ki ne yandık benim ilkide böyleydi işteee... böyle çocuklar çok hareketli oluyorlar ama büyürkende kök söktürüyorlar kuşummm......

canım ben hissediyorum,çok hareketli zaten ama babası hissedemiyor bir türlü

benimde aksine hep sağımda,zaten sırt üstü yatınca bariz farkediliyor,ama sağ tarafımı çürüttü resmen,birazcık dengeli dursa çok sevincem
bebek annenin uyku düzenini alırmış diye biliyorum bende,yani doğru düzgün uyumuycak benim velet :emir_bebek:

ya öyle derlerde benim uykum çok düzenli ama kızım babasına çekmiş galiba

kuşum ne var onda yaavv sende abartmışsınn hee .hamilelikteennn..benimkine ne diyeceğiniz adma hergün bir sürü bikinili hatunla havuza giriyorrr.......erkekten çok kız arkadaşı var ama hepsini ben tanıyorum tabiyerimsenibenama strese gerek yok.......

allah iyiyliğini versin ben yine süsleyip püsleyip gönderirim eşi bakmıyor falan derler....

bikinili hatunlarla havuzamı girio valla merak ettim ne iş yapıo eşin ? allahtan benimki fabrikalarda şantiyelerde amelelerle içim rahat sırnaşık şey

wsenin yerinde olsam boşardı herhalde kocem beni kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 yada hergün bende onunla giderdimm kaydirigubbakcemile3 bide rüyalarımda görüyorum kızlarla sürekli sabah bir kalkıyorum benim surat beş karış bütün günnn öle dolanıyorum peygamber sabrı var sanırım kociştee yazık hala bana süt koyuyoo yedirio içirio sesi çıkmıooo

aaaa niyee boşasıınn kızz onların içinde benim ddeğerimi anlıyor işteeeyerimseniben
şaka bir yana böyle doyum oluyor herhalde bende bu konuda biraz rahatım galiba benimkide zaten sıkılmaya hiç gelemz ama bende gelemeemmmm...........
canım bizim 8.yıl güveniyorum kocişe işteee..sende abartmaaa............

evet selma büyük ihtimaleede öyle devam edecek görürsün benimkide uyumuyor gece uyanıyorum bir bakıyorum kıpır kıpırrr....yandık ki ne yandık benim ilkide böyleydi işteee... böyle çocuklar çok hareketli oluyorlar ama büyürkende kök söktürüyorlar kuşummm......

bende böyleymişim ya annem geceleri ayağına ip bağlarmış bi ucunuda beşiğime:)) öyle sallarmış artık dayanamazmış kadıncağız

ama sen böyle yaparsan çocuğunda sana benzer her istediğini ağlayarak yaptırır kötü örnek oluyosun delikafadulden
haklısın bacım,ben dedim ama eşime önce ben bir büyeyeyim izin ver dedim,hemen çocuk yapcak ne vardı sanki

vallaha hiç öyle süsleyip püsleyip gönderemem,birlikte çalışırken hergün özenirdim kıyafetlerine ama süsleyip el kapısına göndercem,hemde kendi elcağazımla

benım oğlan baba aşığı o zmann
zaten şansım yokkı benım:))
o kadar taşı besle büyüt babaya düşsün olmazkii
yaaa işde ben şanslıyım bu konuda,eşimede diyorum senin önceliğin ben olmalıyım,yarın evlenip gitcek,karısının lafından çıkmıycak,ama ben hep yanından olucağım,en çok beni sev diyorum o da tamam diyor:)hepsi beni sevsin,ben 2sinide severim :ecrin_bebek:

bende eşimde çok sakin,uslu bebeklermişiz inşallah bize benzer yavrumuz

bikinili hatunlarla havuzamı girio valla merak ettim ne iş yapıo eşin ? allahtan benimki fabrikalarda şantiyelerde amelelerle içim rahat sırnaşık şey

sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........opuyorumnanaktan

merhaba kızlar nasılsınız şimdi baktım da sırt üstü yatmaktan bahsetmişsiniz ben en rahat sırt üstü oluyorum belim dinleniyo resmennn...ama sabah ezana yakın uyandım uyuyamadım rahat edemiyorum yatakta...korktum şimdi...

bende böyleymişim ya annem geceleri ayağına ip bağlarmış bi ucunuda beşiğime:)) öyle sallarmış artık dayanamazmış kadıncağız

:roflol: bende öle olcam galiba yatak odasında beşik ayak ucumda olcak benim
annem bana hamileyken hiç uyutmazmışım bende
yalvarırmış bana biraz rahat dur da bende uyuyum diye ama uslu bi çocuk olmuşum
o yüzden karnımı akıllı uslu oğlum diye seviyorum kaydirigubbakcemile3

devrimcim yapcak bişey yok artık sende bebeğinle büyüyücen ama çocuğun yanında ağlamada sonra annemde ağlıyo demesin:))

sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........opuyorumnanaktan

amaninnnnn çatlardım kız ben kafamçokkarıştı
benim kociş çok esprili sürekli gülen bi tipi var ondan krize girerdim herhaldeeee aklinialirimsmile

aaaa niyee boşasıınn kızz onların içinde benim ddeğerimi anlıyor işteeeyerimseniben
şaka bir yana böyle doyum oluyor herhalde bende bu konuda biraz rahatım galiba benimkide zaten sıkılmaya hiç gelemz ama bende gelemeemmmm...........
canım bizim 8.yıl güveniyorum kocişe işteee..sende abartmaaa............
ben abartıyorum demee valla üzüldüm kocama arayıp gönlünü alırım birazdan ben onunn... seviyorum çok onuuu valla güveniyorumda ama napiimm..

haklısın bacım,ben dedim ama eşime önce ben bir büyeyeyim izin ver dedim,hemen çocuk yapcak ne vardı sanki

vallaha hiç öyle süsleyip püsleyip gönderemem,birlikte çalışırken hergün özenirdim kıyafetlerine ama süsleyip el kapısına göndercem,hemde kendi elcağazımla

yaaa işde ben şanslıyım bu konuda,eşimede diyorum senin önceliğin ben olmalıyım,yarın evlenip gitcek,karısının lafından çıkmıycak,ama ben hep yanından olucağım,en çok beni sev diyorum o da tamam diyor:)hepsi beni sevsin,ben 2sinide severim :ecrin_bebek:

bende eşimde çok sakin,uslu bebeklermişiz inşallah bize benzer yavrumuz

ayy 3 yıl öncesine kadar bizde birlikte çalışıyorduk ayırdık sonra işyerlerimiziii aman böyle çok rahatt kadının biri seni kıskanır sırf uyuz etmek için kocana yapışırrr erkeklerde kolay gelir bu oyuna benimki hep iyi niyetlidir zaten ..........aamaann gözden uzak kafam rahattt.

canı isterse kuşummmmm.....yerimseniben

merhaba canım
o nabız atması gibi şeyi bebek yapıo galiba bendede oluo
enteresan nasıl yapıo bilmiorum ya tekme atıo yada eliyle yapıo
bende şaşırmıştım ilk hissettimde nabzımla karşılaştırdım alakası yoktu bi de dikkatli takip et düzenli olmuo atışlar
ben tekme diye yorumladım heralde öyledir :)

hıçkırık onlar tatlım hıçkırık..a.s

gokkusak kullanıcısından alıntı
sporcu kuşumm..yüzme antrenörüüü...havuz dışında ilgilendiği başka dallar da var özel bir kuruluşta hoş hatunlara ders veriyorrr.........
sen yüzüyormusun canım hamile bayanlar için eğer hamilelikte bir problem yaşanmıyorsa doğuma kadar yüzme öneriyormuş dr. lar hemde kolay bir doğumun oluyoırmuş

kızlar konudan biraz uzaklaşmışık ama benimde akşamları belim sanki kitleniyor gibi oluyor ayağa zor kalkıyorum yürüyünce açılıyor ama baya ağrı yapıyor sizdekide böyle bişimi?

birde bende kahve ,nescafe arada içiyorum abartmadıkça sakıncası yok bence

amaninnnnn çatlardım kız ben kafamçokkarıştı
benim kociş çok esprili sürekli gülen bi tipi var ondan krize girerdim herhaldeeee aklinialirimsmile

benimkide öyle kuşum ele avuca sığmaz zaten sporcular bilirsin..öyle ele avuca sığmaz bir zamanında yakaladım ben onuuusırnaşık şey şimdide sıkmıyorummm.....yyaaa git diyorum akadaşlarınla gez çıkmaz akşamalrı maç kaçırmaz git arkadaşlarınla izle yok ailecek hep böyledir.ben gideyim yok benim sensiz canım sıkılır..bazen ben isyan ediyorum yani ya bırakta bi gideyim diyeee.....Şeniz

Back
X