2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sık yaşıyorumbu durumu...kısa kısa değil uzun sürüyo...geçen hafta gittiğimde ayakları sol üst tarafımdaydı..belkide elleriyle falan yapıyodur...yarın unutmazsamsorucam dr.uma

en son gitimde benimkininde pozisyonu aynıydı
nerdeyse her gün oluo diyebilirim 1 aydır falan oluo galiba ben fazla umursamadım çünkü diğer hareketlerinde bi sorun yok çok şükür
yarın bende dr a gidecem bende sorarım unutmazsam bakalım ne dicek

benimde yapıyor bazen öyle kasığıma doğru ama elini ayağını gezdiriyor hissediliyor..atma seğirme şeklinde olmuyorr..ama hıçkırıkınıda hissediyorum ben tüm vucudu attığında benimde göbek atıyorrr.........kaburgalarıma bile vuruyorr yaramaazzz..eşimde alıırsan okadar vitamini böyle olur tabii diyorrr..............opuyorumnanaktan

benimde yapıyor bazen öyle kasığıma doğru ama elini ayağını gezdiriyor hissediliyor..atma seğirme şeklinde olmuyorr..ama hıçkırıkınıda hissediyorum ben tüm vucudu attığında benimde göbek atıyorrr.........kaburgalarıma bile vuruyorr yaramaazzz..eşimde alıırsan okadar vitamini böyle olur tabii diyorrr..............opuyorumnanaktan
ya bu bebeğin tekmelerini babası1 2 kez hissedebildi,neden öyle oluyor ki,bildiğin tekme atıyor oğlum,dışardan neden belli olmuyor

duygusallaşın ama ağlamayın kızlar yaaa oanda ben ağlarsam bebeğimde etkilenir diye düşünün ona odaklanın üstünde durmayınnn....bebişler alınır sonra huzursuz olur.ağladıktan sonra konuşun onunla seni seviyorum diye alınmasın çocuukkk...

müzik dinletiyormusunuz kızlar ben 22 haftadan beri düzenli dinletiyorum kuşumaaa..........

kızlarrr ben geldim vee bişi anlatıcam sizee ben normalde eşimi kıskanmamm hiç ama bu 1 haftadırr ensesindeyim resmen dedektif gibi dün akşam bi ark. kardeşi msj atmış wayy neden o sana msj atar die çattım adama akşammm burundan getirdimm halbuki kız kardeşimle yaşıtt napıcam ben bilmiyorumm eyvahedigeldismile

bitter hayatta yiyemem,ya bu arada türk kahvesi içmek istiyorum,gebe kalmadan hergün kahve sıgara keyfi yapardım,gebe kaldıkdan sonra 2sinide ağzıma sürmedim,bir kez kahve içsem bişey olurmu?

off yaa benimde canım nescafe çekio ama içmiorum
daha doğrusu hergün bu saatlerde canım istio
ara ara içiyorum türk kahvesi de içtim hamileliğimde arada öle kaçamaklardan bişi olmaz
kolayı mesela nasıl canım çekio yemeklerde eşimden kaçak içiyorum ama ne büyük haz alıorum anlatamam
arkadaşım yemeklerde kola içerdi şimdi doğurdu bebeğininde maşallahı var
acaba diyorum fazla mı evham yapıp abartıyoruz bilmiyorumkismile

ya bende onu sorcaktım benim kız hep hareketli gece gündüzde şimdi bile oynuyo hiç uyumuyomu yaa doğduktan sonrada böyle olursa yandım
bitter hayatta yiyemem,ya bu arada türk kahvesi içmek istiyorum,gebe kalmadan hergün kahve sıgara keyfi yapardım,gebe kaldıkdan sonra 2sinide ağzıma sürmedim,bir kez kahve içsem bişey olurmu?
iç abartmadığın sürece bişey olmaz bende içiyorum arada
hıçkırık mı hadi yaa olabilir aslında
ama nasıl bi hıçkırık bu tekme gibi kaydirigubbakcemile3

hıçkırınca suyun içinde zıplıyo çocukcağız ondan delikafadulden delikafadulden

ya bu bebeğin tekmelerini babası1 2 kez hissedebildi,neden öyle oluyor ki,bildiğin tekme atıyor oğlum,dışardan neden belli olmuyor

bilmem ki kuşum biraz daha büyüdüğünde belki ben bazen kollarımı önümde böyle göbişimin üzerinde bağlıyorum farketmeden...dan diye tekmele geliyor net hissediyorummm..sen hissediyormusunnn......belki eşin hissedememişdr..ama benimde son 10 gündür böyleeee.....:nazar:

haftada bir kahve içiyorum ben de yarım fincan. bişiy olmaz canın çekiyosa iç bence

kızlarrr ben geldim vee bişi anlatıcam sizee ben normalde eşimi kıskanmamm hiç ama bu 1 haftadırr ensesindeyim resmen dedektif gibi dün akşam bi ark. kardeşi msj atmış wayy neden o sana msj atar die çattım adama akşammm burundan getirdimm halbuki kız kardeşimle yaşıtt napıcam ben bilmiyorumm eyvahedigeldismile

dedektifliğe devam et. bence herzaman gözü açık olmalıyız. erkekler kandırılmaya çok müsayit. piyasada ise kıskanç fettan kadın çok. ama kocana belli etme güven sorunu çıkmasın... (bak nezamandır ben msjlarına bakmıyorum bu gece bir bakim kaydirigubbakcemile4)

off yaa benimde canım nescafe çekio ama içmiorum
daha doğrusu hergün bu saatlerde canım istio
ara ara içiyorum türk kahvesi de içtim hamileliğimde arada öle kaçamaklardan bişi olmaz
kolayı mesela nasıl canım çekio yemeklerde eşimden kaçak içiyorum ama ne büyük haz alıorum anlatamam
arkadaşım yemeklerde kola içerdi şimdi doğurdu bebeğininde maşallahı var
acaba diyorum fazla mı evham yapıp abartıyoruz bilmiyorumkismile

aynen öyle canım arada içmekten zarar gelmez bende içiyorum

valla bende kıskanmaya başladım sanki ben kilo aldıkça çirkinleşiorum o yakışıklı geliyo gözüme kaydirigubbakcemile3
ama kıskançlığımı minik kelime oyunlarıyla ona hissettirmeye çalışıorum
eh bu sayede rahatlıyorum biraz
ama bu durum kesinlikle hamile olduğumuz için oluo için rahat olsun bu durumu biçok hamile arkadaşımdan duydum

delikafadulden delikafadulden canın muzmu istedi ondanmı ağladın laelaelaelaelae
he muz yemek için bahanem olmuş oldu
:)hamileliktendir,bizim ki 2gün önce bir katalog çekimi yapmış,normalde makinenin hafıza kartını boşaltır,sarışın bir hatun var,elinde çekimi yapılan ürün felan,kız gayet düzgün giyimli,ben kıldan nem kapıcm ya,neden bu resimler silinmemiş,zaten göbeğimde büyüdü,çirkinleşdimmi,sende zaten bir ilgisizlik var bu aralar,erkekler en çok hamilelikde aldatırmışlar felan fistan diye adamın kfasının etini yedim kaydirigubbakcemile

Back
X