2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öyle yap kuşummmm...dediğin gibi allah önce sağlık versin kuşummm......hepimizinkileree.böyle zaman geçiriyoruz işteee.....
zaten bu hazırlık telaşıda olmasa nasıl geçerdi zaman bilmiyorum
gökkusak canım bak mesaj yazdığımız yerin üstünde dağresmi gibi biyer var orayı tıklayıp içindeki yazıyı sil ve linki yapıştır ben bütün resimlerini açtım şuan

dağ gibi bişi varya hani sezenin poposu gibidelikafaduldendelikafadulden

kızlar hepinize tünaydın demeliyim öğlen oldu sanırım.bugün biraz moralim bozuldu.eşim 1 sene önce avans mil puanla uçak bileti almış.tam açıklamamışlar.
kredi kartına bakmış yeni, 1000 tl yükleme alışveriş yapmış gibi,bankayı aramış,meğersem avans puan sisteminde geçen sene 38 000 tl alış veriş yapmalıymışız.yapmadığımız için ceza vermişler 1000 tl.
çaresi yok ödeyeceksiniz demişler.netten baktım bizim gibi bir sürü kişi olmuş.ben haksızlık olarak görüyorum.bunu düzeltmenin bir yolu olsa.tamda bebeğimiz geleceği zaman.havadan 1000 tl öde.çok kötü oldu.

sanane benim lopez popomdan alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:enbuyukkk:

canım çok üzüldüm 1000 tl az para değil yani ne yapmayı düşünüyorsunuz

aayy bugün kimse konuşmuyorrr...benim önümüzdeki çarşamba doktor randevum var doğumu enine boyuna bir konuşayım tekrar kadın kafayı yicek benden...
yaa bir arkadaşın bebeği olmuştu daha 10 günlük sarılıktan hastaneye yatırmışlar huzursuzmuş da bebek köprücük kemiği kırılmış yaaaa...kıyamam nasıl üzüldümm alahh hepimizin bebeklerini korusun kızlarrr..niye yazıyorum normal diye tutturdu biraz zorlanmışlar doğumda...doktorlarımıza bırakalım kızlarrrr diretmeyin artık hepsi sağlıklııı.......

ay doğumdamı kırılmış( allah yardım etsin ya el kadar bebek

ödeyeceksiniz demişler başka birşey dememişler,hayır söyleselerdi 38000 tl alışveriş yapacaksınız.bilet parası nerede, bu ceza miktarı nerede.benim eşime tam açıklanmadığı için yanıltılmış olduğunu düşüyorum.çünkü bir sene içinde bu kadar miktar alışverişi kim yapar.siz siz olun sakın avans mil puanla uçayım demeyin kızlar.bizim ağzımız yandı,sizinki yanmasın.hayır bir çaresi olsa hemen yapacağım.ben bebeğimin odasını,diğer eşyalarını nasıl halledebilirim derken ,bankanın 1000 tl havadan bizde alması çok canımı sıkıyor.

bizimde yazlığımız 0,bir tek abimin oğluna yaz sonu bir kot bir de tşört almışdım,sen tut 1yaşındaki çocuğa 6 9 ay al,olmadı tabi,neyse hediye götürürüm diye düşündüm birilerine,kısmet kendi oğluma olucak sanırım[/QUOTE]
iyi günlerde giysin canım senin bebişin kısmetiymişşşşş
gökkusak canım bak mesaj yazdığımız yerin üstünde dağresmi gibi biyer var orayı tıklayıp içindeki yazıyı sil ve linki yapıştır ben bütün resimlerini açtım şuan
aayyy canım sağol yyaaaŞeniz
bende çekdim ekliyorum,asıl niyetim odası bitince toplu eklemekdi ama bir kaç parça ekleyim,özendim size:)
çek çek koyy kızz odası bitince gene koyarsııınnnnn.....opuyorumnanaktan

aynen kuşummmm:lepi:
sempatiksalakcinnisırnaşık şey

canım köt olmuş ama hakkınızı arayın dolandırıcı bunlar yaaa hep aldatmacaaa.........

slece geçmiş olsun canım valla 1000 lira çok para yani ne yapılabilir hiç bilmiyorum bi avukata filan danışsanız

ay doğumdamı kırılmış( allah yardım etsin ya el kadar bebek

evet selma yaaaa ilki normal diye kolay olur dedi ben sordum nasıl geçti diye üstünden geçti ben hamileyim diye daha kolay olmadı dedi sadece zorlanmışlar yaaa yazıkk çok ağlıyor diyordu ilk günler acısı var demekki yazık yaaaa................

teşekkür ederim kızlar dilekleriniz için,bilenlere sorduk yapacak birşey yok ödeyeceksiniz dediler.daha önceden bu konuda çözüm bulan birini bulsak belki bizde benzeri durumdan çözebilirdik ama işte...

of ya tamda konunun üstüne geldi hiç iyi olmadı böyle off çok üzüldüm valla

herkes yaşayacak diye bir şey yok selmacım da diretmeyelim yani doktorlar yönlendirir diye söylüyorum kuşummm..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…