2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

okadarda çok değilmiş bence abartmaya hiç gerek yok fazla kilo diyince 90 falan sandım bence normal doğuma engel değildir sen zaten yavaş kilo alıyosun son 3 aydada 10 kilo alcak değilsinya

okadarda çok değilmiş bence abartmaya hiç gerek yok fazla kilo diyince 90 falan sandım bence normal doğuma engel değildir sen zaten yavaş kilo alıyosun son 3 aydada 10 kilo alcak değilsinya
aslında yavaş kilo almıyorum,benim ilk başlarda bulantım vardı ondan kilo alamadım,sonrada hem miğdem alışdı az yemeye hemde almıyim diye çok dikkat ediyorum,ekmeği felan kesdim,tatlıyla zaten aram yok,abur cuburu çok severim,onu da en aza indirdim,yersem 90olurum ki,ben hamile kaldığımda 90la felan dogururum ben diyordum

neyseki abur cubur kesmişsin delikafadulden delikafadulden dün ağlıyodun ya kız :)) bende ilk hamile kaldığımda eşim annem kardeşlerim herkes 100 kiloyla doğurursun diyolardı :))

günaydınlarrrrrrrrrrrrrr

neyseki abur cubur kesmişsin delikafadulden delikafadulden dün ağlıyodun ya kız :)) bende ilk hamile kaldığımda eşim annem kardeşlerim herkes 100 kiloyla doğurursun diyolardı :))
ablam çok dalga geçiyordu benle,o diyor zaten sen normal doğuramazsın diye,birde kilo almadığımı görünce herkes şok oluyor,biz senden farklı bir performans beklerdik diyorlar,ben hep hamililekte de kiloyumu düşünüyorsunuz,ohhh rahat rahat yerim sizin yerinizde olsaam,bahanemde var diyordum da :)
hamile kalınca öyle olmuyormuş işde,sağlıklı ve dikkatli beslenmeye çalışıyorsun

kızalar park yatak alıcam ama 70*110 mu yoksa 60*110 mu alsam ben yetmiş olandan istiyodum büyüyünce rahar rahat hareket eder uyurken diye düşünüyodum ama annem ne yapçan okadar geniş yatağı odan küçük zaten yer daraltır 60 olanı al dedi dün de bi arkadaş 70 daha iyi olur dedi kafam karıştı 60 biraz dar duruyo hangisi daha iyi olur sizce alan varmı

canım zaten fark 10 cm odada çok farketmez bence ama sen bilirsin genede ama büyük olsa daha iyi olur tabiki

bende büyük düşündüm 10 cm ama yatak kısmında baya fark ediyo dün baktım 60 cm baya dar yatağı ne yapalım yatak odamdan çıkartırım artık bir iki parça bişey çünkü yatak odamın boş kalan kısmı yatak kadar geçmeye yer kalmaz onun için kendi eşyamı çıkarırım zaten bi sene sonra doğru abisinin yanına

teşekkürler canım allah eli aya düz sağlıklı hayırlı evlat versinde kız erkek fark etmez ama :kedi: demeden gecemicerm allahım gönlümün dileğini verdi:kedi: eşimde bende cok mutlu olduk :kedi:

öyle bi imkanın varsa çıkar bişeyler hem içine sineni almış olursun bende bu konuda rahatlıktan yanayım beşik rahat olsunki bebek hareketleri kısıtlanmasın

:kedi: sağol canım dilerim tüm bebeklerimiz herkese hepimize sans getirir:kedi:

kızlar nerdesiniz susmu geldi 7 kullanıcı 6 misafir var biz sustuk şimdi misafirler muhabbete başlıycak maşallah baya kalabalıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…