2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne güzellllll,çok sevindim canım,kalcak sanırım içimde kız özlemi benim,aama evlat evlattır değilmi,kızı erkeğimi olur
sağlıklı mutlu ve çok şanslı olur inşallah

niye içinde kalsın canım il bebek değilmi doğurursun bitane daha rabbim ozaman gönlüne göre verir inşl

niye içinde kalsın canım il bebek değilmi doğurursun bitane daha rabbim ozaman gönlüne göre verir inşl
canım hem tek çocuk düşünüyoruz biz birde biz 4 kardeşiz,diğer 3ününde 2şer oğulları var sanırım bizim genlerle alakalı bir durum,herkes benden çok umutluydu bende de kısmet olmadı
şaka bir yana,eli ayağı düz olsun,sağlıklı mutlu olsun ve hayırlısı olsun,ben selmanın kızını sevicem artık,gelinimi kızım gibi severim :)

eeee okudum bile bu kadarcık mı konuştunuzzz

ccık cııııkkk bugün performans kalmamış sizdeesempatiksalakcinni

hava bahar gibi dedikkk kandırık yapmıışşş.bir rüzger bir bulutt şakır şakır yağmuurrr......yaaa yürüyüş yapamıyorum yaaaa..........

ne güzellllll,çok sevindim canım,kalcak sanırım içimde kız özlemi benim,aama evlat evlattır değilmi,kızı erkeğimi olur
sağlıklı mutlu ve çok şanslı olur inşallah

allahım hayırlı eliş ayağı sağlılı etsin kız erkek farketmez ama kız cocukları daha bibaska sanki bence daha bi yakın anneye :kedi:

selma haklısın ya ben bişeler çıkarıp büyüğünü alayım rahat olur büyükten zarar gelmez
kaydirigubbakcemile5
çok güzeller canım diğer topiktede yazdım donuna bayıldım zillinin allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
canım bu sizin değil eşlerinizin genleriyle ilgili i durum malum cinsiyeti belirleyen erkektir:))
[/QUOTE]

ben kaçtım kızlar kendinize iyi bakın

görüşürüz şeker

görüşürüz şeker[/QUOTE]

gördümm uşummm sağoolllll..arkadaş hediyesi o doonn birde o balon elbiseyi çok seviyorum ben kırmızıı görsen selma bir karış elim kadar kırk uçurmaya giderken giyecez onun iine yeni doğan beyaz bir sweat almam lazım bir o kaldı gibi yani bu kadar yeter kıyafet bir dünya da hediye gelirrr.....hediye getirceklere yazlık kıyafet mesajı veriyorumkaydirigubbakcemile3yakınlarıma tabi:kedi:yazlıklarımız yok iki takım sadeceee.ayyyy..........annem sen bu çocuğu sadece giydirmek için mi doğuruyon kafyı bozdun diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

süslllüüü sen ne zaman eklicen kızzz......bekliyorum nisanın odasını cicilerini selmacımm

görüşürüz şeker

gördümm uşummm sağoolllll..arkadaş hediyesi o doonn birde o balon elbiseyi çok seviyorum ben kırmızıı görsen selma bir karış elim kadar kırk uçurmaya giderken giyecez onun iine yeni doğan beyaz bir sweat almam lazım bir o kaldı gibi yani bu kadar yeter kıyafet bir dünya da hediye gelirrr.....hediye getirceklere yazlık kıyafet mesajı veriyorumkaydirigubbakcemile3yakınlarıma tabi:kedi:yazlıklarımız yok iki takım sadeceee.ayyyy..........annem sen bu çocuğu sadece giydirmek için mi doğuruyon kafyı bozdun diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

:)) giydirmekte önemli tabibizdede bisürü var okadar çokki dolabı şimdiden full dolar yani sağlıkla giydirmek nasip olsunda canım zaten ne giydirsen yakışır zillilere

ya cicilerini ekleyebilirimde odası hazır değilya perdeleri filan eksik beşik iskelet gibi duruyo :)) hafta sonu kıyafetlerini falan eklerim odasınıda bitince eklerim

öyle yap kuşummmm...dediğin gibi allah önce sağlık versin kuşummm......hepimizinkileree.böyle zaman geçiriyoruz işteee.....

görüşürüz şeker

gördümm uşummm sağoolllll..arkadaş hediyesi o doonn birde o balon elbiseyi çok seviyorum ben kırmızıı görsen selma bir karış elim kadar kırk uçurmaya giderken giyecez onun iine yeni doğan beyaz bir sweat almam lazım bir o kaldı gibi yani bu kadar yeter kıyafet bir dünya da hediye gelirrr.....hediye getirceklere yazlık kıyafet mesajı veriyorumkaydirigubbakcemile3yakınlarıma tabi:kedi:yazlıklarımız yok iki takım sadeceee.ayyyy..........annem sen bu çocuğu sadece giydirmek için mi doğuruyon kafyı bozdun diyo.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
bizimde yazlığımız 0,bir tek abimin oğluna yaz sonu bir kot bir de tşört almışdım,sen tut 1yaşındaki çocuğa 6 9 ay al,olmadı tabi,neyse hediye götürürüm diye düşündüm birilerine,kısmet kendi oğluma olucak sanırım

gökkusak canım bak mesaj yazdığımız yerin üstünde dağresmi gibi biyer var orayı tıklayıp içindeki yazıyı sil ve linki yapıştır ben bütün resimlerini açtım şuan

bende çekdim ekliyorum,asıl niyetim odası bitince toplu eklemekdi ama bir kaç parça ekleyim,özendim size:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…