ne güzellllll,çok sevindim canım,kalcak sanırım içimde kız özlemi benim,aama evlat evlattır değilmi,kızı erkeğimi olur:kedi:evett kızım oluyorr yasasınn:kedi:
ne güzellllll,çok sevindim canım,kalcak sanırım içimde kız özlemi benim,aama evlat evlattır değilmi,kızı erkeğimi olur
sağlıklı mutlu ve çok şanslı olur inşallah
canım hem tek çocuk düşünüyoruz biz birde biz 4 kardeşiz,diğer 3ününde 2şer oğulları var sanırım bizim genlerle alakalı bir durum,herkes benden çok umutluydu bende de kısmet olmadıniye içinde kalsın canım il bebek değilmi doğurursun bitane daha rabbim ozaman gönlüne göre verir inşl
canım hem tek çocuk düşünüyoruz biz birde biz 4 kardeşiz,diğer 3ününde 2şer oğulları var sanırım bizim genlerle alakalı bir durum,herkes benden çok umutluydu bende de kısmet olmadı
şaka bir yana,eli ayağı düz olsun,sağlıklı mutlu olsun ve hayırlısı olsun,ben selmanın kızını sevicem artık,gelinimi kızım gibi severim :)[/QUOT hayırlısı olsun ozaman sağlıklı olsun gelini kızın gibi sevmekte çok önemli inşl gönlüne göre olur herşey
ne güzellllll,çok sevindim canım,kalcak sanırım içimde kız özlemi benim,aama evlat evlattır değilmi,kızı erkeğimi olur
sağlıklı mutlu ve çok şanslı olur inşallah
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
elevit vermedi bana dr. kilo aldırır,gerek yok dedi,bu ilaçlar iştah açarakmı kilo aldırıyorlar,yoksa yağ toplayıcı etkileri felanmı var
3 aydan beri hergün içiyorum öle çok iştahım açıldı diyemem normal yiyorum işyerinde de takip edebiliyorum herkez gibi işte hatta canım hiç tatlı istemediğinden hamile olmayanlardan az bile yiyorum görümcemde 34 haftalık hamile oda haftada 2 aldı yalnızca doktor fazla kilo alma demiş yağ toplayıcı birşey yoktur içinde sanmam mineraller calsiyum azda demir var içinde olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile5selma haklısın ya ben bişeler çıkarıp büyüğünü alayım rahat olur büyükten zarar gelmez
çok güzeller canım diğer topiktede yazdım donuna bayıldım zillinin allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/mayis...eklerine-aldiklarimiz-hazirliklarimiz-15.htmlhttp://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/321563-2010-mayis-bebeklerine-aldiklarimiz-hazirliklarimiz-15.html
kızlar yeni cicilerimizi ekledimmm...MİNAA kızımınnn.... aayy konuyada uzak kaldım bir okuyayım şimdi yetişecem sizee..........
canım bu sizin değil eşlerinizin genleriyle ilgili i durum malum cinsiyeti belirleyen erkektir:))canım hem tek çocuk düşünüyoruz biz birde biz 4 kardeşiz,diğer 3ününde 2şer oğulları var sanırım bizim genlerle alakalı bir durum,herkes benden çok umutluydu bende de kısmet olmadı
şaka bir yana,eli ayağı düz olsun,sağlıklı mutlu olsun ve hayırlısı olsun,ben selmanın kızını sevicem artık,gelinimi kızım gibi severim :)
ben kaçtım kızlar kendinize iyi bakın
kaydirigubbakcemile5
çok güzeller canım diğer topiktede yazdım donuna bayıldım zillinin allah iyi günlerde giydirmeyi nasip etsin
canım bu sizin değil eşlerinizin genleriyle ilgili i durum malum cinsiyeti belirleyen erkektir:))
görüşürüz şeker
süslllüüü sen ne zaman eklicen kızzz......bekliyorum nisanın odasını cicilerini selmacımm
ya cicilerini ekleyebilirimde odası hazır değilya perdeleri filan eksik beşik iskelet gibi duruyo :)) hafta sonu kıyafetlerini falan eklerim odasınıda bitince eklerim
görüşürüz şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?