2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim bide göğüsler küçük süt olmıcak diye çok korkuyorum ama büyüklüğü önemli değilmiş
şimdiden böyle sızlamalar sıvı gelmeler var heralde olucak sütümde
boyutu değil işlevi önemli :) küçük olsa nolur benim anneminkilerde küçük 6 çocuk emzirmiş
almadım daha canım ama dur bi alıyım deniyim bakalım

çok araştırdım ben canım özellikle emzirirken çok ağrı sızı oluyomuş lansinoh aldım ben en çok tavsiye edilen buydu 10 g 20 tl ye aldım

ben geldim minişlerrrr,opuyorumnanaktan
bugün ütü günümüz, arada takılırım buraya, fazla çekiştirmeyin heeeeeeee yetişemiom oku oku.
klava::smiley-cool:

bendende gelimiooo
neyse doğumdan sonra gelir bizimkilerde acelesi yok:)
ben geldim minişlerrrr,opuyorumnanaktan
bugün ütü günümüz, arada takılırım buraya, fazla çekiştirmeyin heeeeeeee yetişemiom oku oku.
klava::smiley-cool:

sananee konuşuruz bu saate kadar poponu dikip yatacağına yapsaydın ütünüalsanaalsanasmile

Duam, eceyas, gokkusak+, guugle, ozlmgkhn, selna, sevda__, TIFF+, tugba+, yaprak_sarma kızlar niye sesiniz çıkmıyo ya

neyse doğumdan sonra gelir bizimkilerde acelesi yok:)

sananee konuşuruz bu saate kadar poponu dikip yatacağına yapsaydın ütünüalsanaalsanasmile

ilk 3 ay beni gögüsler aldı balını gitti millet göğüslerinden mi hamilesin sen diye dalga geçiodu ama sonra durdu büyümesi bilmem daha büyürmü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…