nedir kremin adı?konuşcam da canım sıkılıyor bugün yaaaa............
ipek cim gözün aydıınnn
kızlar cidden sürün o kremden çok iyi gelir çünkü mutlaka çatlama oluyor ilk etaptaa bebişler emmeye başlayınca
selma merek etme canım bendende gelmiyor gelmesi gerekmiyoorrr
evet Allaha şükür iyi çıktı bu sefer şekerim, ama delik deşik oldum, 4 kez kan verdim, bir de tetanoz aşısı oldum. ama mutluyum diyet yapmayacağım için zemuszemus
kız anaları harıl harıl çalışıyo maşallah e kız anası olmak zor zanaat daha bunun çeyizi var:)iyiyim canım sağol,kızıma alışveriş yaptım bu hafta bol bol...fırsatını bulduğum zaman ekleyeceğim cicilerini...
niye sıkılıyo canın hayırdır havadanmıkonuşcam da canım sıkılıyor bugün yaaaa............
ipek cim gözün aydıınnn
kızlar cidden sürün o kremden çok iyi gelir çünkü mutlaka çatlama oluyor ilk etaptaa bebişler emmeye başlayınca
selma merek etme canım bendende gelmiyor gelmesi gerekmiyoorrr
maşallah canım
evet canım öyleymiş göğüs pedleride varmış onun
gözünaydın canım
yyaa alışveriş yaptım diyonuz kimse eklemiyor nisan annelerinin baktım 37 sayfa olmuş aldıklaı donu bile eklemişler (benim gibi)delikafadulden bizde 16 sayfaaa..............çalışınnnnnn ekleyinnnn........
yyaa alışveriş yaptım diyonuz kimse eklemiyor nisan annelerinin baktım 37 sayfa olmuş aldıklaı donu bile eklemişler (benim gibi)delikafadulden bizde 16 sayfaaa..............çalışınnnnnn ekleyinnnn........
nedir kremin adı?
temizlikden nefret ediyorum,öyle üstünden aldım ama yinede yoruldum,biraz da çamaşır atim makineye,daha öğle yemeği yiycem offff
heheheeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmilebayanssulusmilekokoş nisaaannnnn!!!!pazartesi ekliyimde bizimkide 37 sayfa olsun:))
teşekkürler canım bekliyoruzzzilk fırsatta ekleyeceğim ,bu arada seninkilere baktım hepsi birbirinden güzel,Allah sağlıkla ,güle güle kullanmayı nasip etsin canım...
lansinoh göğüs kremi canım
heheheeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmilebayanssulusmilekokoş nisaaannnnn!!!!
teşekkürler canım bekliyoruzzz
eveeeeettt:lepi:
taşıma koltuğu derken araba koltuğu- ana kucağından bahsediosun heralde
ben chicconun ct 02 modelinden aldım
iyidir inşallah bilmiorum
ay kuşum bi pijama takımları aldım ama bittim onlara ya bide ayaklı pijama ay nasıl tatlılar :)) p tesi görürsün küçücük küçücük ya
yirim ben onları yirimmmm..........kokoş laarrrr................bayanssulusmile
evet canım ondan bahsediyorum karar veremedim hangisinden alıcağıma o yüzden
kaça aldın sen canım
evet canım ondan bahsediyorum karar veremedim hangisinden alıcağıma o yüzden
kaça aldın sen canım
valla ben indrimli alıorum siparişini verdim martta gelecek kardeşimin arkadaşı chiccoda çalışıo bana 350 liraya gelio araba ve araba koltuğu normal fiyatı 500-550 falan galiba
yirim ben onları yirimmmm..........kokoş laarrrr................bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?