2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nedir kremin adı?
temizlikden nefret ediyorum,öyle üstünden aldım ama yinede yoruldum,biraz da çamaşır atim makineye,daha öğle yemeği yiycem offff

evet Allaha şükür iyi çıktı bu sefer şekerim, ama delik deşik oldum, 4 kez kan verdim, bir de tetanoz aşısı oldum. ama mutluyum diyet yapmayacağım için zemuszemus

İpek göznaydın canım bende bu hafta yaptıracağım,inşallah benimkide iyi çıkar...

iyiyim canım sağol,kızıma alışveriş yaptım bu hafta bol bol...fırsatını bulduğum zaman ekleyeceğim cicilerini...
kız anaları harıl harıl çalışıyo maşallah e kız anası olmak zor zanaat daha bunun çeyizi var:)
niye sıkılıyo canın hayırdır havadanmı
maşallah canım

evet canım öyleymiş göğüs pedleride varmış onun

gözünaydın canım

ben netten aldım canım ama eczanelerdende bulabilirsin

yyaa alışveriş yaptım diyonuz kimse eklemiyor nisan annelerinin baktım 37 sayfa olmuş aldıklaı donu bile eklemişler (benim gibi)delikafadulden bizde 16 sayfaaa..............çalışınnnnnn ekleyinnnn........

ilk fırsatta ekleyeceğim ,bu arada seninkilere baktım hepsi birbirinden güzel,Allah sağlıkla ,güle güle kullanmayı nasip etsin canım...

yyaa alışveriş yaptım diyonuz kimse eklemiyor nisan annelerinin baktım 37 sayfa olmuş aldıklaı donu bile eklemişler (benim gibi)delikafadulden bizde 16 sayfaaa..............çalışınnnnnn ekleyinnnn........

benim annem birsürü şey almış ama hala hepsi kendisinde onları getirsin eklerim.
bende haftaya yapıcam alışveriş şuanda eklicek bişey yok
ama alanlar hakkaten ekleyinde bakalım

ay ben ne yeteneksizim yahu :) çoklu alıntıyı beceremedim yine. hepinize teşekkür ederim kızlar, bu arada inşallah yaptıracak olnaların şeker sonuçları da çok iyi çıkar opuyorumnanaktan

pazartesi ekliyimde bizimkide 37 sayfa olsun:))
heheheeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmilebayanssulusmilekokoş nisaaannnnn!!!!
ilk fırsatta ekleyeceğim ,bu arada seninkilere baktım hepsi birbirinden güzel,Allah sağlıkla ,güle güle kullanmayı nasip etsin canım...
teşekkürler canım bekliyoruzzz
lansinoh göğüs kremi canım

eveeeeettt:lepi:

kızlar cumartesi taşıma koltuğu alıcam kızıma aranızda alanlar varmı hangi markayı tercih ettiniz

taşıma koltuğu derken araba koltuğu- ana kucağından bahsediosun heralde
ben chicconun ct 02 modelinden aldım
iyidir inşallah bilmiorum

heheheeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmilebayanssulusmilekokoş nisaaannnnn!!!!

teşekkürler canım bekliyoruzzz

eveeeeettt:lepi:

ay kuşum bi pijama takımları aldım ama bittim onlara ya bide ayaklı pijama ay nasıl tatlılar :)) p tesi görürsün küçücük küçücük ya

taşıma koltuğu derken araba koltuğu- ana kucağından bahsediosun heralde
ben chicconun ct 02 modelinden aldım
iyidir inşallah bilmiorum

evet canım ondan bahsediyorum karar veremedim hangisinden alıcağıma o yüzden
kaça aldın sen canım

kaça aldın sen canım

ana kucağı olanı çok kullanamıyorlar kızlarr o yüzden alırken bence bebek arabası ile uyumlu olanlardan alın daha çok kullanılır 4 aydan sonra pek sığışamıyorlarrrr...çabuk büyüyorlar araba koltuğuna geçmek gerekiyorrrr............

kaça aldın sen canım

valla ben indrimli alıorum siparişini verdim martta gelecek kardeşimin arkadaşı chiccoda çalışıo bana 350 liraya gelio araba ve araba koltuğu normal fiyatı 500-550 falan galiba

valla ben indrimli alıorum siparişini verdim martta gelecek kardeşimin arkadaşı chiccoda çalışıo bana 350 liraya gelio araba ve araba koltuğu normal fiyatı 500-550 falan galiba

şanslıymışsın valla, ben de chicconun tüm ürünlerini çok beğeniyorum...

yirim ben onları yirimmmm..........kokoş laarrrr................bayanssulusmile

yok canım şimdilik benimle beraber asıyor kendi dolabına kardeşinin cicilerini arabayl gezdircem hep kucağıma alcam diye hayal kuruyor bebekleri çok seviyor şimdi ama eve girip onun herşeyini paylaşmaya başlayınca ne yapar bilmiyorum şimdilik hayalinde sorun çıkmıyor bende ona pek hissettirmiyorumm.........

akşam çok güldümmm diyo ki güzel kuşummmm
anne beni bugün hep fışkırık tutuyooooo..........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…