merhaba kızlar zemuszemus
bir popoluk işi olanlaraaaa ölüüümmmm aklinialirimsmileselmaaaaa bi popoluk işin var heee dellendirme beniiiiiiiiikaydirigubbakcemile
boyutu değil işlevi önemli :) küçük olsa nolur benim anneminkilerde küçük 6 çocuk emzirmiş
çok araştırdım ben canım özellikle emzirirken çok ağrı sızı oluyomuş lansinoh aldım ben en çok tavsiye edilen buydu 10 g 20 tl ye aldım
aman o koca popoları yerinden kaldırabildinizde kaldı dağ devirmesi :jeyyar::dance: :dance:bir popoluk işi olanlaraaaa ölüüümmmm aklinialirimsmile
yaşasıınnn poposuyla dağları devirenleerrrrr guclubacismile
ozaman bende ondan alıyım canım bü sürelim bakalım.
herkese merhaba,
4-5 gündür internetimde problem vardı giremedim.Umarım herkes iyidir,
Geçen Cuma gördüm kızımı ,maşallah iyiydi...
oynayarak geldiğine göre iyi çıktı galiba
evet Allaha şükür iyi çıktı bu sefer şekerim, ama delik deşik oldum, 4 kez kan verdim, bir de tetanoz aşısı oldum. ama mutluyum diyet yapmayacağım için zemuszemus
gözün aydın canım
evet Allaha şükür iyi çıktı bu sefer şekerim, ama delik deşik oldum, 4 kez kan verdim, bir de tetanoz aşısı oldum. ama mutluyum diyet yapmayacağım için zemuszemus
ben demiştim lülülülülülü hadi gözün aydın
hoşgeldin maşallah kızına biz iyiyiz sen nasılsın
maşallah canımherkese merhaba,
4-5 gündür internetimde problem vardı giremedim.Umarım herkes iyidir,
Geçen Cuma gördüm kızımı ,maşallah iyiydi...
evet canım öyleymiş göğüs pedleride varmış onunaman o koca popoları yerinden kaldırabildinizde kaldı dağ devirmesi :jeyyar::dance: :dance:
bi netten araştır istersen en iyisi buymuş
sağol canım, korkmuştum diyet verecek diye şükür kurtuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?