annem geldi acil durum
çıkmam lazım öpüyorum sizi kocaman opuyorumnanaktan
iyi akşamlar gacileropuyorumnanaktan
aramızda kalsın boshayallersmileşekerim kızlara rüşvetten seker falan mı dagıttın naaptın, sen geliceksın diye gözleri yollarda kaldı vallahi kaydirigubbakcemile3
ay geçmiş olsun ihmal etme kötü bişey yoktur dediğin gibi soğuk almışsındırben hastayım vallahi,öksürüyorum,aynı sigar öksürüğü gibi,herhalde soğuk aldım...yarın dotora gideceğim ,inşallah önemli birşey yoktur
nasıl geçsin yoğunkafamçokkarıştınapalım iyiyiz, senin günün nasıl geçti zemuszemus
valla bende çok özledim bütün gün aklım burdaydı ya:/((kızzz ne zaman geldin sen,ögrensinde şu kız işi dön artık siteye selma olmuyor bak böyle
morelim bozuk
tatım yok
kocişle aramız bozuk ta
oyüzden
kocişinle düzelir aran,hamileykende onlar alttan alsınlar bizi,biz dün lokantada tartışdık,eve gelince de burnundan getirdim,sinir oldum vallamorelim bozuk
tatım yok
kocişle aramız bozuk ta
oyüzden
özlem sen akrapole gidiyordun değilmi?doğum fiyatları ne kadarmış oranın
iyimiş ama batıkentteydi değilmi orası,offf çok uzak ya,istanbulda 300e 400e doğuruyor millet,biz burda 1000liraya iyi diyoruz yaevet ben akrapole gidiyorum canım. doğum fiyatını 750-1000 arası demişlerdi canım sgk için.
iyimiş ama batıkentteydi değilmi orası,offf çok uzak ya,istanbulda 300e 400e doğuruyor millet,biz burda 1000liraya iyi diyoruz ya
iyimiş ama batıkentteydi değilmi orası,offf çok uzak ya,istanbulda 300e 400e doğuruyor millet,biz burda 1000liraya iyi diyoruz ya
iyi akşamlar kızlar,
vallahi kocaları ne yapmalı bilmem,bende kocamla atıştım 3 gün önce ,şimdi iyiyiz ,doğurayım soracağım ona :)))vay efendim çok hassas olmuşum,birşey denmiyormuş bana,vs.vs...
sanırım hepsi aynı,artan hormonlarımızı hesaba katmıyorlar
tatlım senin alternatifin yok,bence o fiyat iyi bile,2tane özel hastane var sonuçda,daha yüksekde çekebilirlerdi fiyatlarını,benim gittiğim hastanede 1750diyor,düşün sayısız alternatif olmasına rağmen fiyatlar yüksek,mayısa kadar değişmez fiyatlar benceay benim daha da beter, sezeryan 2100 lira, o da şimdiki fiyatı,inşallah mayısa kadar değişmez. istanbulda gerçekten daha uygun fiyatlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?