2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekerim kızlara rüşvetten seker falan mı dagıttın naaptın, sen geliceksın diye gözleri yollarda kaldı vallahi kaydirigubbakcemile3
aramızda kalsın boshayallersmile
ben hastayım vallahi,öksürüyorum,aynı sigar öksürüğü gibi,herhalde soğuk aldım...yarın dotora gideceğim ,inşallah önemli birşey yoktur
ay geçmiş olsun ihmal etme kötü bişey yoktur dediğin gibi soğuk almışsındır
napalım iyiyiz, senin günün nasıl geçti zemuszemus
nasıl geçsin yoğunkafamçokkarıştı
kızzz ne zaman geldin sen,ögrensinde şu kız işi dön artık siteye selma olmuyor bak böyle
valla bende çok özledim bütün gün aklım burdaydı ya:/((
hadi kızlar çıkıyorum ben mesai bitti yarın görüşürüz inşallaha.s.

iyi akşamlar kızlar,

vallahi kocaları ne yapmalı bilmem,bende kocamla atıştım 3 gün önce ,şimdi iyiyiz ,doğurayım soracağım ona :)))vay efendim çok hassas olmuşum,birşey denmiyormuş bana,vs.vs...
sanırım hepsi aynı,artan hormonlarımızı hesaba katmıyorlar

iyimiş ama batıkentteydi değilmi orası,offf çok uzak ya,istanbulda 300e 400e doğuruyor millet,biz burda 1000liraya iyi diyoruz ya

ay benim daha da beter, sezeryan 2100 lira, o da şimdiki fiyatı,inşallah mayısa kadar değişmez. istanbulda gerçekten daha uygun fiyatlar...

iyimiş ama batıkentteydi değilmi orası,offf çok uzak ya,istanbulda 300e 400e doğuruyor millet,biz burda 1000liraya iyi diyoruz ya

yok canım yeri balgatta. ankara demekkki daha pahalı diğer hastanelerin fiyataları buna göre daha fazla ankarada buda iyi geliyo napalım. ben hastanedende doktorumdanda çok memnunum

vallahi anlamıyorlar bizi, biz ne zaman tartışsak bebek hemen hissedip büzülüyor sanki karnımda dün eşime dedim bak beni sinirlendirme oğlum da sinirleniyor sonra ... geçen gittiğimde dra sordum normalde çok hareketli ama bazen çok durgun oluyor neden diye, üzülüp sinirlenirseniz öyle olur dedi...

ay benim daha da beter, sezeryan 2100 lira, o da şimdiki fiyatı,inşallah mayısa kadar değişmez. istanbulda gerçekten daha uygun fiyatlar...
tatlım senin alternatifin yok,bence o fiyat iyi bile,2tane özel hastane var sonuçda,daha yüksekde çekebilirlerdi fiyatlarını,benim gittiğim hastanede 1750diyor,düşün sayısız alternatif olmasına rağmen fiyatlar yüksek,mayısa kadar değişmez fiyatlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…