2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ben daha yeni üye oldum Allah izin verirse bende mayıs annesiyim oğlum olucak
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhaba güzel mayıs anneleri,ancak girebildim,2 gündür rahatsızım,öksürüyorum...
Allah ım ne kötü bişey hamileyken rahatsızlanmak,,,
çok geçmiş olsun canım

Ben çıkıyorum annecikler, yarın görüşmek üzerezemuszemus
iyi akşamlar canım

istanbulda oturan arkadaşlar doğumunuzu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz,ben henüz karar vermedim sizden yardım alabilirim

bende hizmet hastanesine gidiyorum ve orda doğum yapıcam inşallah..hizmet hastanesi kadın doğum ünitesi olarak en iyiler arasında..

kime gidiyorsun canım?Benim doktorum özel ,bakırköyde ama Hizmet hastanesiyle çalışıyormuş,ebeleri falanda çok iyi olan bir hastane...

selna, 10merve, batı, berra naz, beyza83, devrimim, elvoscan, gokkusak, müge1980, NesRa

huu,huuu kızlar orda mısınız?

kime gidiyorsun canım?Benim doktorum özel ,bakırköyde ama Hizmet hastanesiyle çalışıyormuş,ebeleri falanda çok iyi olan bir hastane...

sait beye gidiyorum ben..çok yoğun o yoğunluğundan biraz şikayetçiyim ama iyi bir doktor. hastane içinde çevremde o kadar çok giden varki oraya aynı zamanda orda doğum yapan çok memnun kalmışlar, kimseden kötü bişi duymadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…