Ben çıkıyorum annecikler, yarın görüşmek üzerezemuszemus
Ben çıkıyorum annecikler, yarın görüşmek üzerezemuszemus
iyi gibiyim ama yarın doktora gideceğim,öksürük canımı sıktı,sanki sigara öksürüğü gibi...
canım ateş ve halsızliğin yok değil mi?
bu arada şükürler olsun bir günü daha devirdik boshayallersmile
canım ateş ve halsızliğin yok değil mi?
bu arada şükürler olsun bir günü daha devirdik boshayallersmile
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar selam ben daha yeni üye oldum Allah izin verirse bende mayıs annesiyim oğlum olucak
çok geçmiş olsun canımmerhaba güzel mayıs anneleri,ancak girebildim,2 gündür rahatsızım,öksürüyorum...
Allah ım ne kötü bişey hamileyken rahatsızlanmak,,,
iyi akşamlar canımBen çıkıyorum annecikler, yarın görüşmek üzerezemuszemus
evet çok şükür bir gün daha bitti, ben de birazdan çıkacağım, hepinize iyi akşamlar dilerim....
ateşim ,halsizliğim yok canım
evet çok şükür bir gün daha bitti, ben de birazdan çıkacağım, hepinize iyi akşamlar dilerim....
iyi akşamlar canımevet çok şükür bir gün daha bitti, ben de birazdan çıkacağım, hepinize iyi akşamlar dilerim....
istanbulda oturan arkadaşlar doğumunuzu hangi hastanede yapmayı düşünüyorsunuz,ben henüz karar vermedim sizden yardım alabilirim
canım ben bahçelievler Hizmet hastanesini düşünüyorum ama kısmet,bu ay içerisinde kesinleştireceğim.
bende hizmet hastanesine gidiyorum ve orda doğum yapıcam inşallah..hizmet hastanesi kadın doğum ünitesi olarak en iyiler arasında..
selna, 10merve, batı, berra naz, beyza83, devrimim, elvoscan, gokkusak, müge1980, NesRa
huu,huuu kızlar orda mısınız?
kime gidiyorsun canım?Benim doktorum özel ,bakırköyde ama Hizmet hastanesiyle çalışıyormuş,ebeleri falanda çok iyi olan bir hastane...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?