slm kızlar nasılsınız bakalım kiloları sormayın 59 la başladım 72 oldum ama bende çok fazla görünmüyo karnım büyük ve sivri hala eski eşofmanlarımı giyitorum doğuma 80le giderim artık oğlumda 57 le başlayıp 80 le gitmiştim ama yarım dünya gibiydim karnım bitarafta popo bitarafta eller ayaklar o biçim allahtan hemen vermiştim bunda öle olmadı şükür dert etmeyin kiloları veriliyo hemen hele ilk bebekse çok çabuk gidiyo tabi bünyeylede alakalı
sağol canımm hadi yaaa.......ama bana tok gel farketmez falan dedii........neyse bir sorayım bakalım benimkide hiç durmaz kıpır kıpır doktora gidince uykulu oluyor hep gerçi hep mesai bitiminde geç gidiyorum yorgun argın bugün erken gideceğimmmm.......inşallah poz verir yemeyeyim ben en iyisi............
olmazsa önce testi yaptırısın sonra çikolata yiyip ultrasona girersin, güzel haberlerini bekliyoruz...
çok teşekkürler canım ama insanın elinde olmuyor ilk hamilelikte böle olmamıştım bide doğumdan sonra devam ederse yandık bebek bitarafta ağlar ben bi tarafta:sinifsinif:
hamilelik öncesi aşırı kilolu değilseniz bence hamilelikte alınan kiloları dert etmeye gerek yok çünkü veriliyor mutlaka 2 ayda vereceğine 4 ayda veririz sonunda veriliyo nasıl olsa yeterki sağlık olsun ben oğlumda diyorum ya 23 kilo almıştım bide tansiyon yatakta imkanı yok sağdan sola dönemezdim oturdummu yardımsız kalkamazdım hastaneden çıktığımda 5 kilo gitmişti zaten ondan sonrasını 4 ayda verdim tabi bünyeden bünyeye fark var ama sonuçta takılmayın fazla tadını çıkarın hayucanim bennim valla icime sularrr serpttin valla cok ciddiyim bunlari duymaya ihtiyacimiz var bance ne bileyim son donemler agrilar kilolar fazla olukca moralim bozulmaya baslamisti..iyi geldii agrilardan sancilardan dogum aklima bile gelmiyor onceleri ahh dogum korkusundan deli olurdum simdiyse agrilardan uykusuzluktan gun sayar hale geldimm olumunekankayizsmile
sağol canımm hadi yaaa.......ama bana tok gel farketmez falan dedii........neyse bir sorayım bakalım benimkide hiç durmaz kıpır kıpır doktora gidince uykulu oluyor hep gerçi hep mesai bitiminde geç gidiyorum yorgun argın bugün erken gideceğimmmm.......inşallah poz verir yemeyeyim ben en iyisi............
her hamilelik birbirinden farklı olur derler ya doğru demek ki, ben de depresif bir hamilelik geçiriyor sayılırım, sebepli sebepsiz ağlama isteği var bende de... dediğin gibi lohusalığımı çok merak ediyorum, ben de öyle bebekle birlikte ağlarım sanırım :))
canim yaa ne guzel kizini goreceksin insallah guzel haberlerle gelirsin kizlarimiz tatliyi seviyor benim ki tatli bisey yiyince kipi kipir ..haberlrini bekliyorum saglikla insallah
o duygu durumundan çıkmaya çalış ipekcim lohusalık ta daha bir duygusal oluyor insan ama tam tersi de olabilir tabi hani bebeğim geldi çok keyifliyim gibi motive etmek gerek kendimizii...... allah yardımcımız olsun kadın olmak çok zormuşşşşşşşbilmiyorumkismile
evet canım inşallah hepimizin hamilelikleri ve lohusalıkları çok mutlu keyifli geçer...
sanırım eşimin bir süredir işsiz olması, gelecek kaygıları falan beni depresif yapıyor ama dediğin gibi morali yüksek tutmak lazım.... ve evet kadın olmak kesinlikle zoorrr...
evet canım inşallah hepimizin hamilelikleri ve lohusalıkları çok mutlu keyifli geçer...
sanırım eşimin bir süredir işsiz olması, gelecek kaygıları falan beni depresif yapıyor ama dediğin gibi morali yüksek tutmak lazım.... ve evet kadın olmak kesinlikle zoorrr...
slm arkadaşlar...nasılsınız...ben iyideğilim bu çarpıntınlar beni öldürcek..önceden ara ara olur şimdi bi başladımı geçmiyo....tansiyon olup olmadığınıdabilmiyorum..tuzlu ayran içince biraz rahatlıyorum ama ya bide tansiyonumu yükseltiyosam diede düşünmeden edemiyorum...bide aklımda panik atak var...acaba panik atakmı oluyorum....
slm arkadaşlar...nasılsınız...ben iyideğilim bu çarpıntınlar beni öldürcek..önceden ara ara olur şimdi bi başladımı geçmiyo....tansiyon olup olmadığınıdabilmiyorum..tuzlu ayran içince biraz rahatlıyorum ama ya bide tansiyonumu yükseltiyosam diede düşünmeden edemiyorum...bide aklımda panik atak var...acaba panik atakmı oluyorum....
en kısa zamanda çözülür inşallah bir arkadaşım yıllarca bebeğini bekledi en sonunda kucağına aldı 3 aylıkken eşi eşi işten çıktı..2. ayda buldu ve tekrar başladı şimdi daha rahat ve iyi şartlarda..seninde öyle olur canım bebiş getirir kızsmetinniii..........
canım geçmiş olsun benimde oluyor önceden de vardı ama son zamanda çok sıklaştı konuşurken bile nefes yetmiyor dr um mutlaka kardiyolağa git dedi sende drunu bi ara sor istersen
canim cok gecmi olsun gectigimiz haftalarda senin gibiydim dusuk tansiyon var bende de birde demir hapi kullanmiyorsum kansizlik hat safhada simdi demir hapi kullanmaya basladim az biraz rahatladim ama hala carpintilarim ara ara var bazen geceleri daha sik oluyor bence yakinlarinda bir eczanede tansiyonun baktir tatlim dusuk tansiyondan da olabilir en azindan onlemini alirsin gecmis olsun:Saruboceq:
evet hiçbirşeyi kafaya takmamamk gerekiyor bu depresifliğin altında mutlaka bişey yatıyor bize ortada bişe yok gibi gelsede mutlaka altta bi sebeb var eşinin işini kafaya takma her bebek rızkıyla gelir sölemesi kolay ama takmadan olmuyor dimi bizde oğlumu artık anaokuluna gönderemiyecez sabahtan beri bunu ona nasıl anlatacağımı düşünüp ağlıyorum okulunu çok seviyor doğuma iki ay kaldı ve baya sıkştık mecbur alıcaz gelde kafaya takıp ağlama kadın olmak hakkatten zor ama anne olmak daha zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?