2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada ben doğumdan sonrası için dondurucuya börek yapıp koydum dün bayağı yoruldum sizlerede tavsiye ederim çabucak ısıtıp veririz, ıspanaklı, peynirli yaptım daha önce de dolma sarmıştım annelere bişey kalmadı yani

zaten bele vuran ince ince ağrıyı önemseyin diyorlar ya, dinlenmek çok önemli son haftalar en küçük bir hareket başlatabiliyor doğumu, ben ilk doğumumda sezeryan gününü almıştık 3 gün kala mandalina yerken bir anda boğazıma kaçtı suyu öksürük tuttu sonrasında bir anda sancım başladı ama inanılmaz bir sancı öyle yavaş yavaş değil doktora bir gittik benim kız ayağını daldırmış bile acilen sezeryana aldılar ama bebek daha vazla inmesin diye karnıma kemerler takarak sezeryana girdim 38. haftamdaydım ve o mandalinayı hiç unutmadım yemek yerken bile dikkatli olmak lazım ani öksürük tetikledi benim doğumu bebek ters olduğu için de normal doğum şansım yoktu zaten

Günaydınn kızlarrr
dün yeni bi hastaneye başladım yeni bir doktorr ama güzeldi inş doğumu da orda yapcam hayırlısı artık.
oğluşumm 1750 gr olmuş 41 cm civarında dedi boyu. bir de normal doğum pozisyonuna geçmiş oğlun dedi yani bi aksilik çıkmazsa inş normal doğum yapacaksın dedi. ay inşş dedimm:)
bundan sonra da 2 hafta da bir gidecekmişim.. siz ne sıklıkta gideceksiniz kızlar?
bide balık hafta 2 kez ye dedi yemezsem balık yağı vercekmiş yerim dedimmm amaaa...
ben bu arada demirilacıyla kalsiyuma devam ediyorum.
bizden haberler böle teyzeleri

ben iki haftadır feci öksürüyorum oda korkutuyor beni

maşallah oğluna normal doğuma kanalize olursun artık, balık yemek lazım ama dip balıkları da çok tehlikeli diyorlar küçük balıklardan yemek lazım bu arada yeni hastanen de hayırlı olsun neden değiştirdin eskisinden memnun değilmiydin

sağol canımm
doktorum hastaneden ayrıldı özel muayenehane açtı. her muayeneye 150 tl fln istedi doğumu da bi yerle anlaşmış 2500tl civarında normal doğum fiyatı.. bu kadar masrafa gerek yok dedim ben de bıraktım valla.. şimdiki doktora da tavsiye üzerine gittim gayet hoştu inş bi aksilik çıkmazsa devam edicem.

bi de kızlar 2 hafta sonra geldiğinde kalp atışlarını dinlicez dedi bebeğin bu normal bişe mi nasıl dinleniyo nasıl oluyo bilen varmıı??

Herkese günaydın nasılsınız arkadaslar ben yeni iş değiştirdim tübitaka basladım bu 2nci haftam ancak yazabıldım epeydır gırıyodum ama yazamıyodum bakıp cıkıyodum.Daha 6 hafta calıscam nasıl geccek bılmıyorum bır yandan yenı ısın acemılıgı bana dua edın arkadaslar

Nidah, maşallah oğluna, kocaman oldu artık hepsi, sağlıkla kucağımıza da alırız inşallah hepimiz...

Arcak, yeni işin hayırlı uğurlu olsun, inşallah en kısa zamanda işine alışırsın...

Gökkuşak, dün doktora gittin mi , şeker sonuçların nasıl çıktı? inşallah iyidir...

günaydın canım çok kaliteli bir kurumda işe başlamışsın hayırlı olsun bu arada, bebiş sana uğur getirmiş benim kızkardeşimin kurs öğretmeni de sanırım orda başladı yeni işe geçecek bir şekilde haftaya başlayınca bir bakmışsın perşembe gelmiş yalnız 32. haftanın hemen başında raporu almak lazım hatta bana doktor 32 hafta 4 günlük için randevü vermiş değiştiricem boş yere 4 gün işyerinde çalışmaya gerek yok aslında çok özlüyo insan hamileliğini onun için tadını çıkarmakta fayda var benim son şansım yaz hamile kıyafetlerine bakınca onlar da çok güzelmiş diye geçiriyorum içimden doğduklarında zaman çabucak geçiyor çünkü her anın tadına varmamız lazım

günaydın kızlarrrrr nasılsınız nidah canım mşallah bebişee geçmişe bakamadım pek kusura bakmayın kızlar işlerim yoğun anca yazayım dedim sizee

Tesekkurler arkadaslar ben de haftaya cuma calısabılır raporu alıcam 31+6 oluyo yanı 32 haftanın dolması gerekıyo rapor almak ıcın doktor bana bu sekılde soyledı.

günaydınlar herkeseee............

kızlar geçm,şi okuyordum anca cevap vereceğim sizee.......

kızımı gördüm çok büyümüş sağlıklıymış allaha şükür...1800 kg 43 cm olmuş maaşallahhh.......doktorum şuan doğsa yaşar artık dedi...herşeyimiz normal görünüyor ilki normal olduğu için normale yönlendiriyor doktorum...mayısın ilk haftası gibi bekliyoruz dedi 17 mayıs muhtemel tarih ama beklemez o kadar dedi....şeker sonucumu öğrenmedim henüz şimdi arayarak öğrenicem yazarım sizee.........

sağolun kızlarr
arcak yeni yerin hayırlı olsun canım.

maşallah canımm kızınaa kocaman olmuş maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…