Kendine dikkat et meycimek. Zamanında gelsin kuzucuklarımız inşAllah. benimde belim agırıyor midem bulanıyor yataktan kendim zor kalkıyorum kalçam agırıyor odadan odaya 5 dkya anca yürüyom affffffbilmiyorumkismile
zekilk çok hamaratsın maşallah sezen günaydın canım bir hafta arkamdan da sen geliyorsun 31 olmuşsunuz sizde hayırlı olsun.
zaten bele vuran ince ince ağrıyı önemseyin diyorlar ya, dinlenmek çok önemli son haftalar en küçük bir hareket başlatabiliyor doğumu, ben ilk doğumumda sezeryan gününü almıştık 3 gün kala mandalina yerken bir anda boğazıma kaçtı suyu öksürük tuttu sonrasında bir anda sancım başladı ama inanılmaz bir sancı öyle yavaş yavaş değil doktora bir gittik benim kız ayağını daldırmış bile acilen sezeryana aldılar ama bebek daha vazla inmesin diye karnıma kemerler takarak sezeryana girdim 38. haftamdaydım ve o mandalinayı hiç unutmadım yemek yerken bile dikkatli olmak lazım ani öksürük tetikledi benim doğumu bebek ters olduğu için de normal doğum şansım yoktu zaten
Günaydınn kızlarrr
dün yeni bi hastaneye başladım yeni bir doktorr ama güzeldi inş doğumu da orda yapcam hayırlısı artık.
oğluşumm 1750 gr olmuş 41 cm civarında dedi boyu. bir de normal doğum pozisyonuna geçmiş oğlun dedi yani bi aksilik çıkmazsa inş normal doğum yapacaksın dedi. ay inşş dedimm:)
bundan sonra da 2 hafta da bir gidecekmişim.. siz ne sıklıkta gideceksiniz kızlar?
bide balık hafta 2 kez ye dedi yemezsem balık yağı vercekmiş yerim dedimmm amaaa...
ben bu arada demirilacıyla kalsiyuma devam ediyorum.
bizden haberler böle teyzeleri
maşallah oğluna normal doğuma kanalize olursun artık, balık yemek lazım ama dip balıkları da çok tehlikeli diyorlar küçük balıklardan yemek lazım bu arada yeni hastanen de hayırlı olsun neden değiştirdin eskisinden memnun değilmiydin
Herkese günaydın nasılsınız arkadaslar ben yeni iş değiştirdim tübitaka basladım bu 2nci haftam ancak yazabıldım epeydır gırıyodum ama yazamıyodum bakıp cıkıyodum.Daha 6 hafta calıscam nasıl geccek bılmıyorum bır yandan yenı ısın acemılıgı bana dua edın arkadaslar
maşallah canımm kızınaa kocaman olmuş maşallahhgünaydınlar herkeseee............
kızlar geçm,şi okuyordum anca cevap vereceğim sizee.......
kızımı gördüm çok büyümüş sağlıklıymış allaha şükür...1800 kg 43 cm olmuş maaşallahhh.......doktorum şuan doğsa yaşar artık dedi...herşeyimiz normal görünüyor ilki normal olduğu için normale yönlendiriyor doktorum...mayısın ilk haftası gibi bekliyoruz dedi 17 mayıs muhtemel tarih ama beklemez o kadar dedi....şeker sonucumu öğrenmedim henüz şimdi arayarak öğrenicem yazarım sizee.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?