şimdi sana öyle gelir doğduktan sonra öyle düşünmezsin hatta ilgi göstermelerinden memnun bile kalırsın şuanki tasaların gayet doğal sonuçta gelip gidici onlar bayanssulusmile
aynı duygu bende de mevcut...kucaklamak neysede yeni doğmuş bi bebeği şapur şupur öpmüyolarmı deli oluyorum..kendi ailem bu konuda çok hassasdır yapmazlar ama eşimin ailesi, ne yapar bilmiyorumç..eşim bile şimdiden kimseye öpmeyin falan deme sakın diyo zaten napcaz bakalım olmadı annem alttan alttan laf sokar...bende annemden başka kimse kalmasın istiyorum yanımda..
banada diyorlarki doğduğunda kucağından bırakamıcaksın kimseye vermek istemiceksin biri tutarken bile tedirgin olucaksın diyolar. yani herkesde olabiliyomuş canım. bencillikle alakası yok bence. bende öyle sadece ben bakmak ben kucaklamak istiyorum. herkesde sevmek istiyo tabi biz nasıl başkalarının bebeğini kucağımıza alıp seviyosak bizim bebeğimizde sevilcek elbet. öpülmesine tepki veririm ama öpmeyin derim. kayınvalideme tembih ettim bak kimse öpmesin diye ben sadece koklancak derim herkese diyo
yalnız değilmişim demekki sağolun kızlar. bir an önce 40ı çıksın istiyorum daha doğurmadan
kızlar ben kayın validemin yanına taşındım h. sonu yavaş yavaş eşyaalrımızıda taşıdık dün akşam bitti şükür ama bende bittim... çok iidir kayınvalidem maşallah diim de iide anlaşırız çok ama korkuyorum şimdi ya yapamazsak die dua edin benim içinde kendimizi biraz toparlarsak çıkıcaz inş. ayrı eve tekrardan hem kuzeyde biraz toparlamış olacak kendisini
Allah yardımcımız olsun..