Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende dinledim onu kız erkek ayrımı oluyomu hiç duymamıştım bende.
ya bu arada hakkaten hangi yöntemi kullanıcaz doğumdan sonra. ben peşpeşe olmasından korkuyorum valla. çevremde var daha emzirirken hamile kalanlar.
sipral taktırcam en garanti yöntem bubende dinledim onu kız erkek ayrımı oluyomu hiç duymamıştım bende.
ya bu arada hakkaten hangi yöntemi kullanıcaz doğumdan sonra. ben peşpeşe olmasından korkuyorum valla. çevremde var daha emzirirken hamile kalanlar.
ben de çok korkuyorum kızlar yaa annem dalga geçiyor benle hemen korun sen biraz doğurgansın diyor :)) evliliğimizin 3. ayında hamile kaldığım içinsorma yaa benimde en çok korktuğum şey o...bi akrabamın 6 aylık oğlu var ve 3 aylık hamileymiş...zor valla hap kullanamayız e ben spralede güvenmiyorum...geriye condom kalıyo oda ne kadar korursa artık..
ben de çok korkuyorum kızlar yaa annem dalga geçiyor benle hemen korun sen biraz doğurgansın diyor :)) evliliğimizin 3. ayında hamile kaldığım için
aynen öyle wallahi.. bizim evlilikyıldönümümüz 10 mayıs kuzeyin muht. doğum tarihi ise 11 mayıs :))senesinde doğum yapıyosun yani nasipse:) yıldönümü hediyesi olmuş canım bebişin
hoşgeldin nilayselam kızlarrr
ben de çok korkuyorum kızlar yaa annem dalga geçiyor benle hemen korun sen biraz doğurgansın diyor :)) evliliğimizin 3. ayında hamile kaldığım için
oh mis gibi olmuş evin ne güzel.
bende henüz bez almadım prima almayı düşünüyorum ama kararsızım 1 numaramı alsam 2 numaradanmı başlasam yiğenim direk 2 numarayla başlamıştı 1 numara çok küçük gelmişti çünkü. 1 numara 2-5 kilo 2 numara 3-6 kilo hangisini alıcaz
elimde kalmasınıda istemiyorum.
artık kilosunu az çok tahmin edicek doktor ona göre alıcaz
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldümm canım yaa dikkat etmemiz gerek o zaman bizimbenimde eşim senle yatmıcam bi daha durmadan doğurusun diyo..bende hemen hamile kalanlardanım ilk ayda...:kedi:
sipral taktırcam en garanti yöntem bu
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayy çok güldümm canım yaa dikkat etmemiz gerek o zaman bizim
bende hemen dr. a soracağım bakalım condoma da güvenmiyorum ben spiral daha güvenli gibi geliyor sanki ama bakalımm ne diyecek dr.larımızevet..oğluşum bi doğsunda dr.umada sorucam bakalım o ne önericek..
ne güzel ben çok büyük konuşuyordum hep evledikten sonra 2-3 sene kesinlikle yapmam die ama ancak ayı tutturabildim kaydirigubbakcemile3Selam kızlar:))
Ben de 20 Haziran da evlendim 1 kez regl oldum hemen hamile kaldım:) Ama kendim istedim:))
spiralde çok garanti değil bi arkadaşım spiralle hamile kaldı kızlar :))