2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar bebek bezi konusunda bence stok yapmak zarar olur burda akrabalarim hep ayni seyi soyluyor bebegimiz gunden gune farkedicekmis elinde kalir diyorlarboshayallersmile

bende dinledim onu kız erkek ayrımı oluyomu hiç duymamıştım bende.
ya bu arada hakkaten hangi yöntemi kullanıcaz doğumdan sonra. ben peşpeşe olmasından korkuyorum valla. çevremde var daha emzirirken hamile kalanlar.

sorma yaa benimde en çok korktuğum şey o...bi akrabamın 6 aylık oğlu var ve 3 aylık hamileymiş...zor valla hap kullanamayız e ben spralede güvenmiyorum...geriye condom kalıyo oda ne kadar korursa artık..

bende dinledim onu kız erkek ayrımı oluyomu hiç duymamıştım bende.
ya bu arada hakkaten hangi yöntemi kullanıcaz doğumdan sonra. ben peşpeşe olmasından korkuyorum valla. çevremde var daha emzirirken hamile kalanlar.
sipral taktırcam en garanti yöntem bu

sorma yaa benimde en çok korktuğum şey o...bi akrabamın 6 aylık oğlu var ve 3 aylık hamileymiş...zor valla hap kullanamayız e ben spralede güvenmiyorum...geriye condom kalıyo oda ne kadar korursa artık..
ben de çok korkuyorum kızlar yaa annem dalga geçiyor benle hemen korun sen biraz doğurgansın diyor :)) evliliğimizin 3. ayında hamile kaldığım için

ben de çok korkuyorum kızlar yaa annem dalga geçiyor benle hemen korun sen biraz doğurgansın diyor :)) evliliğimizin 3. ayında hamile kaldığım için

senesinde doğum yapıyosun yani nasipse:) yıldönümü hediyesi olmuş canım bebişin

oh mis gibi olmuş evin ne güzel.
bende henüz bez almadım prima almayı düşünüyorum ama kararsızım 1 numaramı alsam 2 numaradanmı başlasam yiğenim direk 2 numarayla başlamıştı 1 numara çok küçük gelmişti çünkü. 1 numara 2-5 kilo 2 numara 3-6 kilo hangisini alıcaz
elimde kalmasınıda istemiyorum.
artık kilosunu az çok tahmin edicek doktor ona göre alıcaz

Ben bir tane 1 numara bir tanede 2 numara aldım. 1 numara 2-5 kilo diyo sonuçta ilk hafta bu paket biter zaten . 32+4 de oğlum 2030 gr idi herhalde 4 kilodan fazla da doğurmam :)

Selam kızlar:))
Ben de 20 Haziran da evlendim 1 kez regl oldum hemen hamile kaldım:) Ama kendim istedim:))

kızlar hala kızıma bez kullanan biri olarak söyliym prima en iyisi onun haricinde molfix fena değil..
diğerlerini tavsiye etmem..ben 2 numara prima aldım..doktorun bebeğimin zayıf doğacağını söylemesine rağmen 1 numara almadım..bebekler çabuk büyüyor..ve zaten prima boyut olarak da diğer bezlere göre küçük.bakarım artık çok da zayıf olursa bi tane alırım 1 numara..

Kızlar ben lansinoh'un sitesinden numune ürün istemiştim. Mail gelmiş göndereceklermiş açık adres istemişler. Bakalım ne kadar gönderecekler. Yetecek kadar olursa kremi almayacağım. Hatta netten almıştım şimdi maili görünce siparişi iptal ettim. 10 mg kremi 21 TL ye almıştım.

spiralde çok garanti değil bi arkadaşım spiralle hamile kaldı kızlar :))

evet benim arkadaşım da öyle hamile kaldı..
güvenilmez spirale..
bana da akıl veren çok..madem sağlığın tehlikeye giriyor spiral taktır kordonlarını niye bağlatıyorsun diyorlar..sanki ben hamile kalsam onlar çekicek acısını..
bugün doktorum ısrarla yine söyledi..hamile kalırsan çok büyük risk alırsın dedi..
benim rahim duvarım da inceymiş..
asıl akılsız benim çevremdekilere söyledim..söylemeden bağlatacaktım..her kafadan bir ses çıkıyor.
sivrizekalı çok:dilcikar:

Back
X