2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar:))
Ben de 20 Haziran da evlendim 1 kez regl oldum hemen hamile kaldım:) Ama kendim istedim:))

hoşgeldin canım
maşallah sanada çabuk olmuş bebiş.
bende evliliğimin 3. ayında hamile kaldım sürpriz oldu beklemiyoduk ama düşük oldu
sonra 7. ayında tekrar hamile kaldım ilk denememizde :)))

evet benim arkadaşım da öyle hamile kaldı..
güvenilmez spirale..
bana da akıl veren çok..madem sağlığın tehlikeye giriyor spiral taktır kordonlarını niye bağlatıyorsun diyorlar..sanki ben hamile kalsam onlar çekicek acısını..
bugün doktorum ısrarla yine söyledi..hamile kalırsan çok büyük risk alırsın dedi..
benim rahim duvarım da inceymiş..
asıl akılsız benim çevremdekilere söyledim..söylemeden bağlatacaktım..her kafadan bir ses çıkıyor.
sivrizekalı çok:dilcikar:

valla herkes akıl vermeye çok meraklı. boşver senin sağlığın önemli

hoşgeldin canım
maşallah sanada çabuk olmuş bebiş.
bende evliliğimin 3. ayında hamile kaldım sürpriz oldu beklemiyoduk ama düşük oldu
sonra 7. ayında tekrar hamile kaldım ilk denememizde :)))

Evet canım hemen oldu.Şanslı hissediyorum kendimi:))kaydirigubbakcemile3 Oğluşumuz evliliğimiz 1 yıl olmadan doğacak inşallah:))
Kızlar ben bebek bezi 1 tane 2-5 kilo arası olanlardan aldım. Bir tane de 6-9 kilo alacağım şimdilik.

Evet canım hemen oldu.Şanslı hissediyorum kendimi:))kaydirigubbakcemile3 Oğluşumuz evliliğimiz 1 yıl olmadan doğacak inşallah:))
Kızlar ben bebek bezi 1 tane 2-5 kilo arası olanlardan aldım. Bir tane de 6-9 kilo alacağım şimdilik.

ne güzel ilk evlilik yıldönümünü 3 kişi kutlıcaksınız. bende ilk evlilik yıldönümümü hamile olarak kutladım yinede 3 kişi gibiydik :))

yanlız ben hemen hamile kaldım die çok laf duydum benim ya da eşimin ailesinden değilde eşimin ailesini komşularından..salak gibi taaaaaaa samsundan arayıp ne aceleniz vardı falan dediler....hasta insanlar

slm kızlar baya kaynatmışsınız maşallah bez hakkında konuşmuşsunuz bencede stok yapmayın çok çabuk büyüyolar bez elde kalıyorevet bebeğiniz en az üç kilo doğacaksa 2 numara alın derim oğlumda baya bezim kalmıştı elimde bide pişik olmuştu hastanede oyüzden her iyi geleni bulana kadar bez değiştirdik baya bi bez kalmıştı oğlumda ilk molfix almıştım yaramadı canbebe de yaramadı prima aldım çok iyi geldi 2 yaşında huggies kullandım oda güzel ama pırima alınmıyormuş bende o yüzzden almak istemiyorum hem bbekler farklı birine iyi gelmeyen diğerine gelebiliyormuş oyüzden molfix yeni doğan küçüğk boy almay düşünüyorum birde geçen markette huggiesin yeni doğan bezi çıkmış yüzde yüz pamuklu onu da alabilirim artık bakalım hanım kızın poposu hangisini beyenecek

yanlız ben hemen hamile kaldım die çok laf duydum benim ya da eşimin ailesinden değilde eşimin ailesini komşularından..salak gibi taaaaaaa samsundan arayıp ne aceleniz vardı falan dediler....hasta insanlar

gerçektenmi inanmıyorum yaaa böle insanlara sanamı soracam nezaman çocuk yapacağımı dimi ama sinir oluyo insan zaten hemen çocuğun olursa ne acelen vardı biraz geç olur hala çocuğunuz olmuyomu bitane olur iyi ikinci olur iki tane yeter üçüncü olur aaa napçan üç çocuğu nası bakçan heleki yanılıp dördüncüyü yapma eyvah sinir oluyo insan alsanaalsanasmile

birazcık kestirdik kızımla geldim;
ben evliliğimin 3.yıldönümünde hamile kaldım;eşimle öyle karar vermiştik Allah ta gönlüme göre verdi,ben peşpeşe düşünüyorum ama bakalım hayırlısı...

gerçektenmi inanmıyorum yaaa böle insanlara sanamı soracam nezaman çocuk yapacağımı dimi ama sinir oluyo insan zaten hemen çocuğun olursa ne acelen vardı biraz geç olur hala çocuğunuz olmuyomu bitane olur iyi ikinci olur iki tane yeter üçüncü olur aaa napçan üç çocuğu nası bakçan heleki yanılıp dördüncüyü yapma eyvah sinir oluyo insan alsanaalsanasmile

valla benimde nutkum tutulmuştu..nasip dedim sadece...yani kimin aklına gelirki eşinin memleketinden biri arayıp böyle dicek diye..

kızlar korunma konusunda fikir belirteyim ben aslında hiçbirini istemiyorum ama mecbur koruncaz ben spral düşünüyorum tabi dr la konuşucam birde kaderimizde bidaha çocuk doğurmak varsa hangi yöntemi kullanırsan kullan o çocuk oluyo sağlığa enzararsız yöntemi seçip onla korunmak lazım gerisi allaha kalmış ben kordonlarını bağlatıpda hamile kalanı duydum geçen oğlumun okul sahibiyle konuşuyorduk o condom kullanırken hamile kalmış bide oğlumun sınıfında 3.5 yaşında bi çocuk var birde altı aylık ikiz kardeşleri varmış ve annesi tekrar hamileymiş ne zor böle olmaktanda korkuyor insan demek istediğim hamile kalacaksak her yöntemde kalırız biz önlem alalım sonrada allah olmayanlara isteyenlere versin diye dua edlim

Back
X