valla benimde nutkum tutulmuştu..nasip dedim sadece...yani kimin aklına gelirki eşinin memleketinden biri arayıp böyle dicek diye..
canım eşinin yakın akrabasımıydı uzak olunca insan dahabi sinirleniyo ne diyceni bilemiyo yakına gene sölersin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla benimde nutkum tutulmuştu..nasip dedim sadece...yani kimin aklına gelirki eşinin memleketinden biri arayıp böyle dicek diye..
ben okudum iyimiş asında ama bana milupadan gelen numunelerde niveanın krem numuneleri vardı..küçük posette hani şampuan numunelri olurya onun gibi inş. ole bişey yollamazlar...
canım eşinin yakın akrabasımıydı uzak olunca insan dahabi sinirleniyo ne diyceni bilemiyo yakına gene sölersin
selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bebişleriniz nasıl
hayır malesef komşuları...15-20 senedir tanıyolar kaynanamı onların kızı arayıp demişti...
çok şükür iyiyim bende
selam arkadaşlar nasılsınızz??? opuyorumnanaktan
hoşgeldiniz...
Hoşbuldum saol canım..
Nasılsınız arkadaşlar
bu topic çok yavaş ilerliyor yaabilmiyorumkismile
Hoşbuldum saol canım..
Nasılsınız arkadaşlar
bu topic çok yavaş ilerliyor yaabilmiyorumkismile
evet canım maalesef öyle((
evet canım ya bianda konular ilerliyor yada herkes aynı anda susuyor bizde :)))))
nazar değdi topiğimize, maşallah önce okumaya yetişemezdim şimdi ise gün yaklaştıkça herkes suskun![]()