2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla benimde nutkum tutulmuştu..nasip dedim sadece...yani kimin aklına gelirki eşinin memleketinden biri arayıp böyle dicek diye..

canım eşinin yakın akrabasımıydı uzak olunca insan dahabi sinirleniyo ne diyceni bilemiyo yakına gene sölersin

ben okudum iyimiş asında ama bana milupadan gelen numunelerde niveanın krem numuneleri vardı..küçük posette hani şampuan numunelri olurya onun gibi inş. ole bişey yollamazlar...

Canım öyle bile olsa daha önce bu kremi kullananlar 10 mg fazla bile geliyo diyolar. Gelsin bi numuneler, ondan sonra yazarım ne kadar olduğunu...

banada annem çok ara verme 2 sene sonra ikinciyi yap yoksa dahada yapmak istemezsin rahata alıştıkça diyoda..yapamam sanırım büyük konuşmayayımda..benim hamileliğimin başları çok zor geçti..tbide küçük bi çocukla zor olur...hem oğlumun büyüyüşünü doya doya yaşıyım istiyorum...

hayır malesef komşuları...15-20 senedir tanıyolar kaynanamı onların kızı arayıp demişti...

eh yok artık daha neler ay ben çok kızıyorum böle insanlara neyse ben çıkayım mutfağı bi ziyaret edeyim bakayım ne yemek yapabilirim anacım herşey yasak olunca insan şaşırıyor ne yapacağını kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

bebek_resimleri22.jpg

bebek_resimleri20.jpg

Back
X