2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar gece rüyamda doğum yapmışım görüyorum, öyle kolay oluyor ki doğumu hissetmiyorum bile öyle tatlı bir kız bebek inananmıyorum benim olduğuna, diyorum doğum yaptığımı kızlara söylüyüm diye çabalıyorum ama bir türlü topiğe girip yazamıyorum güzel bir rüyaydı sabah uyandığımda çok ferahtı içim inşallah rüyamdaki gibi kolay doğumlarımız olur.

işallah canım benim kolay doğumlar yaparız hepimiz

Günaydın Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr ßuqün eşimle beraber oğluşuma mobilyasını almaya qidicezzzhihoyyyt
inşallah istediğimiz qibi buluruz da alırız yaa
şimdi kahvaltı için dışarı çıkıyoruz çıkmadan bi size yazayım dedim
hadi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnsositososito

iyi alışverişler, şimdiden hayırlı olsun mobilyalarınız...

kızlar gece rüyamda doğum yapmışım görüyorum, öyle kolay oluyor ki doğumu hissetmiyorum bile öyle tatlı bir kız bebek inananmıyorum benim olduğuna, diyorum doğum yaptığımı kızlara söylüyüm diye çabalıyorum ama bir türlü topiğe girip yazamıyorum güzel bir rüyaydı sabah uyandığımda çok ferahtı içim inşallah rüyamdaki gibi kolay doğumlarımız olur.

ayy bende gördüm bebemi ama çok çirkindi alnındada kahverengi boydan boya nişan vardı
ne kadar çirkin bi bebk diyodum zemuszemus

günaydınlar herkeseee................

bende rüyamda öyle görüyorum doğumumu....inşallah hepimizin öyle olur kızlar da.ne ağır topik yaa insanın canı sıkılıyor..........

Allah hayırlara çıkarsın ve inşallah hepimiz rüyandaki gibi kolay ve güzel doğumlar yaşarız :)

bu ağırlıkla herkesin canı sıkılıyor sonra kaçıyor herkesss................topic boş kalıyor yaaaa.........boshayallersmile

ay sorma canım yaaa
aynen öleyim sağımdan soluma dönemiyom
zorlanıyorum belden aşağı her yerim ağırıyo uyku desen düzensiz allah yardımcımız olsun

Esracım, dün beni sormuşsun geçmişte gördüm, sabah izinliydim öğleden sonra da seminer geç bitti giremedim :)) bugün ne yazık ki yine işteyim :))

Esracım, dün beni sormuşsun geçmişte gördüm, sabah izinliydim öğleden sonra da seminer geç bitti giremedim :)) bugün ne yazık ki yine işteyim :))
merak ettim rapor mu aldın acaba die düşündüm ama daha bikaç günün var sanırım... iyi isen sorun yok nilüfercimm...

bu ay sonunda bırakıyorum işii ama o kadar zor geliyor ki artık işe gelmek heryerim ağrıyor gerçekten anne olmak ne kadar zormuş... allahım hayırlı sağlıklı evlatlaR nasip etsin inşallah hepimize

evde net var mı peki nilüfer izne çıkınca da girebilecek misin kk ya.. be k.valideme gittiğim için giremem herhalde anca annemlere gittiğimde girebilirim

kendi evimde yok ama annemlerde var ben de oradan girerim şimdilik, annemle evimin arası 2 - 3 ev falan çok yakın, ama kendi evime de almayı düşünüyorum, malum doğumdan sonra uzun bir süre evde olacağız :)

Back
X