Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar gece rüyamda doğum yapmışım görüyorum, öyle kolay oluyor ki doğumu hissetmiyorum bile öyle tatlı bir kız bebek inananmıyorum benim olduğuna, diyorum doğum yaptığımı kızlara söylüyüm diye çabalıyorum ama bir türlü topiğe girip yazamıyorum güzel bir rüyaydı sabah uyandığımda çok ferahtı içim inşallah rüyamdaki gibi kolay doğumlarımız olur.
Günaydın Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrr ßuqün eşimle beraber oğluşuma mobilyasını almaya qidicezzzhihoyyyt
inşallah istediğimiz qibi buluruz da alırız yaa
şimdi kahvaltı için dışarı çıkıyoruz çıkmadan bi size yazayım dedim
hadi hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnsositososito
kızlar gece rüyamda doğum yapmışım görüyorum, öyle kolay oluyor ki doğumu hissetmiyorum bile öyle tatlı bir kız bebek inananmıyorum benim olduğuna, diyorum doğum yaptığımı kızlara söylüyüm diye çabalıyorum ama bir türlü topiğe girip yazamıyorum güzel bir rüyaydı sabah uyandığımda çok ferahtı içim inşallah rüyamdaki gibi kolay doğumlarımız olur.
günaydınlar herkeseee................
bende rüyamda öyle görüyorum doğumumu....inşallah hepimizin öyle olur kızlar da.ne ağır topik yaa insanın canı sıkılıyor..........
durun kızlar daha yenı yenı atıyoz uykusuzluğu üzerimizden
kızlar günaydınlarrr...
merak ettim rapor mu aldın acaba die düşündüm ama daha bikaç günün var sanırım... iyi isen sorun yok nilüfercimm...Esracım, dün beni sormuşsun geçmişte gördüm, sabah izinliydim öğleden sonra da seminer geç bitti giremedim :)) bugün ne yazık ki yine işteyim :))
merak ettim rapor mu aldın acaba die düşündüm ama daha bikaç günün var sanırım... iyi isen sorun yok nilüfercimm...
evde net var mı peki nilüfer izne çıkınca da girebilecek misin kk ya.. be k.valideme gittiğim için giremem herhalde anca annemlere gittiğimde girebilirimpazar günü doluyor 32, pazartesi de raporu alacağım inşallah, iyiyim çok sağol canım...
evde net var mı peki nilüfer izne çıkınca da girebilecek misin kk ya.. be k.valideme gittiğim için giremem herhalde anca annemlere gittiğimde girebilirim