2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kendi evimde yok ama annemlerde var ben de oradan girerim şimdilik, annemle evimin arası 2 - 3 ev falan çok yakın, ama kendi evime de almayı düşünüyorum, malum doğumdan sonra uzun bir süre evde olacağız :)
evet yaa biz naparız bilmiyorum olmadı cepten bağlanırım bende nete napiim vaktimiz olursa tabi bide o var :)

günaydın herkeseeeeee

kızlar gece rüyamda doğum yapmışım görüyorum, öyle kolay oluyor ki doğumu hissetmiyorum bile öyle tatlı bir kız bebek inananmıyorum benim olduğuna, diyorum doğum yaptığımı kızlara söylüyüm diye çabalıyorum ama bir türlü topiğe girip yazamıyorum güzel bir rüyaydı sabah uyandığımda çok ferahtı içim inşallah rüyamdaki gibi kolay doğumlarımız olur.

ben de rüyamda halamla birlikte doğurduğumuzu gördüm hem de bebek mağazasında
senini rüyan gibi çok kolay bir doğum önce halam doğuruyor ben de diyorum kadın hem yaşlı hem yeni doğurdu ben bebeği aşağıya götüriyim, merdivenlerden iniyorum ablası görüyor benim bebeğim zannediyor ama aman da ablası diye seviyor, ben de diyorum ki gerçekten ablasısın bunu halam doğurdubayanssulusmile al ben de çıkıyım doğrym sırnaşık şey:roflol: çok komik tatlı bişeydi, benim de aklımdan geçiyor yeni doğan bebekler için çirkin derler ama bu çok güzel diye sonra bizi kandırıyorlarmış aslında doğum değilmiş, kadınlar bizi kandırıp yapma bebek veriyorlarmış :1shok: öyle bişey

evet yaa biz naparız bilmiyorum olmadı cepten bağlanırım bende nete napiim vaktimiz olursa tabi bide o var :)

internete o kadar alışmışısiz ki, olmayınca sıkılıyorum vallahi :) Allahtan annem yakın, zaten biz kahvaltı akşam yemeği falan hep annemdeyiz :) ben de şu türkcell vınn falan var ya onlardan almayı düşünüyorum. insanlar doğumdan sonra duş almaya bile vakit olmuyor diyor gerçi ama :))

kızlar al bendende o kadar bende akşam burdaki anestezi dr u epiduralimi yapacak olan beyi rüyamda bana doğum yaptırırken görüyorum çok kolayca bebeğim doğuyor yumuk yumuk hemen masaya koyup bebek yatağı gibi bişeye koyuyorlar emziriyorum ama şakır şakır süt geliyor gögüslerimden ve bebeğimi pusetinde bırakıp odamda çalışmaya hasta testi yapmaya devam ediyorum arada cantasından çıkarıp kızımı emziriyorum işin tuhaf tarafı kızım olmuş görüyorum herkes şokta kızım olmuş diye ayyyy hem acayip hemde güzel bir rüyaydı sonunda iştemi doğurcam nedir dün bebeğin kıyafetlerini yıkadım ya daha doğuma yakın hissettim heralde.

günaydın herkeseeeeee

senini rüyan gibi çok kolay bir doğum önce halam doğuruyor ben de diyorum kadın hem yaşlı hem yeni doğurdu ben bebeği aşağıya götüriyim, merdivenlerden iniyorum ablası görüyor benim bebeğim zannediyor ama aman da ablası diye seviyor, ben de diyorum ki gerçekten ablasısın bunu halam doğurdubayanssulusmile al ben de çıkıyım doğrym sırnaşık şey:roflol: çok komik tatlı bişeydi, benim de aklımdan geçiyor yeni doğan bebekler için çirkin derler ama bu çok güzel diye sonra bizi kandırıyorlarmış aslında doğum değilmiş, kadınlar bizi kandırıp yapma bebek veriyorlarmış :1shok: öyle bişey

Allah hayırlara çıkarsın canım, ben daha hiç bu tür rüyalar görmedim, ben de görmek istiyorum :))

evet, yarın son iş günüm, çok mutluyum, evde keyif yapabilirim artık, darısı tüm izne çıkacakların başına...

kızlar korunma konusunda fikir belirteyim ben aslında hiçbirini istemiyorum ama mecbur koruncaz ben spral düşünüyorum tabi dr la konuşucam birde kaderimizde bidaha çocuk doğurmak varsa hangi yöntemi kullanırsan kullan o çocuk oluyo sağlığa enzararsız yöntemi seçip onla korunmak lazım gerisi allaha kalmış ben kordonlarını bağlatıpda hamile kalanı duydum geçen oğlumun okul sahibiyle konuşuyorduk o condom kullanırken hamile kalmış bide oğlumun sınıfında 3.5 yaşında bi çocuk var birde altı aylık ikiz kardeşleri varmış ve annesi tekrar hamileymiş ne zor böle olmaktanda korkuyor insan demek istediğim hamile kalacaksak her yöntemde kalırız biz önlem alalım sonrada allah olmayanlara isteyenlere versin diye dua edlim

valla çok haklısın biz hiç düşünmüyorken ve korunurken oldu bu bebek ben hatta gecikince kistten falan şüphe ettim gittim doktor burda birşey var deyince şok oldum, eşim hiç istemediği için ilk başlarda nasıl tepki verecek diye bir de onu düşündüm allah yazmasın bir kere olabiliyor işte ben adetime bir gün kala hamile kaldım ileri yaşlarda iki yumurta üretebiliyormuş bünye ikinci yumurta adet görmem gereken gün çatlamış mucizeni yaşa dedi doktor yaşıyorum 3. mucizemi işte, peşpeşe konusunda kesinlikle tecrübeyle sabittir tavsiye ediyorum hiç pişman olmayacaksınız 2 yıl bile geç bebişiniz 1 yaşına gelince düşünün bence kıskançlık olmuyo ve mükemmel kardeşlik uyumu yakalanıyor tabi aynı cinsiyet olurlarsa

günaydın herkeseeeeee

kaydirigubbakcemile3 rüyalarımızın bile dengesi bozuldu kızlar kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar ;

İki gündür sağ bacagım mahvetti beni , işe gelmek , merdiven inip çıkmak yürümek herşey ama herşey çok zor... Umarım sizler iyisinizdir

günaydın kızlar ;

İki gündür sağ bacagım mahvetti beni , işe gelmek , merdiven inip çıkmak yürümek herşey ama herşey çok zor... Umarım sizler iyisinizdir

geçmiş olsun canım... benim en çok uyku problemim var, onun haricinde idare ediyorum şimdilik...

valla çok haklısın biz hiç düşünmüyorken ve korunurken oldu bu bebek ben hatta gecikince kistten falan şüphe ettim gittim doktor burda birşey var deyince şok oldum, eşim hiç istemediği için ilk başlarda nasıl tepki verecek diye bir de onu düşündüm allah yazmasın bir kere olabiliyor işte ben adetime bir gün kala hamile kaldım ileri yaşlarda iki yumurta üretebiliyormuş bünye ikinci yumurta adet görmem gereken gün çatlamış mucizeni yaşa dedi doktor yaşıyorum 3. mucizemi işte, peşpeşe konusunda kesinlikle tecrübeyle sabittir tavsiye ediyorum hiç pişman olmayacaksınız 2 yıl bile geç bebişiniz 1 yaşına gelince düşünün bence kıskançlık olmuyo ve mükemmel kardeşlik uyumu yakalanıyor tabi aynı cinsiyet olurlarsa

Ben ikinciyi düşünmüyorum ( Tabi Allah bilir ne olacagını ) Zaten zor hamile kaldım bunun vermiş oldugu bi rahatlık var , ama yine de sağlam bir korunma yöntemi şart.
dogum kontrol hapı kullanamam , sprial ya da kondom olacak artık , hayırlısı

bende gece rüyamda sıgara içiyordum,devrim artık yaşına girdi içebilirim diyorum kendime de :)

Duam kullanıcısından alıntı
günaydın kızlar ;

ıki gündür sağ bacagım mahvetti beni , işe gelmek , merdiven inip çıkmak yürümek herşey ama herşey çok zor... Umarım sizler iyisinizdir
canım geçmiş olsun masaj yaptır eşine akşamları az da olsa rahatlatıyor ödem oluştumu?
devrimim kullanıcısından alıntı
bende gece rüyamda sıgara içiyordum,devrim artık yaşına girdi içebilirim diyorum kendime de :)

bilinçaltında var demek içmek ben akşamları yemekten sonra içiyorum walla yalan değil napiim aklımda kalıoo hep dayanamıyorumm

Günaydın herkese nasılsınız ben yarın oğlumu görcem arkadaslar o yüzden heyecanlıyım bır de calısabılır raporu alıcam su 5 haftada gecse

Günaydın herkese nasılsınız ben yarın oğlumu görcem arkadaslar o yüzden heyecanlıyım bır de calısabılır raporu alıcam su 5 haftada gecse

ya merak ediyorum çalışabilir raporu almasakda direk 37 . hafta da çalışamaz raporu alsak değişen ne olucak ?

Saol canım , uykusuzlukta çok fena , kaçta uyanıyorsun daha çok ?

o kadar düzensiz ki uykum, 30 dk uyuyorum 2 saat kalkıyorum, sabaha kadar bir uyur bir uyanık vaziyetteyim, tam kalkmaya yakın derin uykuya geçiyorum... Allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun...

Back
X