alman gerek canım ben almaya gittiğimde dr. um dediki çalışabilir raporunun aslını iş yerine verme sen de kalsın 37 hafta da çalışamaz raporunu yazmak için bana getireceksin ki dosyanda duracak doğumdan sonraki iznine ekleyebileyim.. ama yinede iyi bilen birine sormak gerekya merak ediyorum çalışabilir raporu almasakda direk 37 . hafta da çalışamaz raporu alsak değişen ne olucak ?
kızlar ben kayın validemin yanına taşındım h. sonu yavaş yavaş eşyaalrımızıda taşıdık dün akşam bitti şükür ama bende bittim... çok iidir kayınvalidem maşallah diim de iide anlaşırız çok ama korkuyorum şimdi ya yapamazsak die dua edin benim içinde kendimizi biraz toparlarsak çıkıcaz inş. ayrı eve tekrardan hem kuzeyde biraz toparlamış olacak kendisini
canım geçmiş olsun masaj yaptır eşine akşamları az da olsa rahatlatıyor ödem oluştumu?
bilinçaltında var demek içmek ben akşamları yemekten sonra içiyorum walla yalan değil napiim aklımda kalıoo hep dayanamıyorumm
bak bakalım annesi ne kadar olmuş oğluşunn kocaman olmuştur inşallahharcak81 kullanıcısından alıntı
Günaydın herkese nasılsınız ben yarın oğlumu görcem arkadaslar o yüzden heyecanlıyım bır de calısabılır raporu alıcam su 5 haftada gecse
ya merak ediyorum çalışabilir raporu almasakda direk 37 . hafta da çalışamaz raporu alsak değişen ne olucak ?
Günaydın herkese nasılsınız ben yarın oğlumu görcem arkadaslar o yüzden heyecanlıyım bır de calısabılır raporu alıcam su 5 haftada gecse
ilk kez böyle bir örnek duydum :)tebrik ederim her iki tarafıda,yetişen her yerde yetişiyor bu konudaa kesinlikle doğru diyorsuncanım ben yaklaşık 10 yıldır kayınvaldemleyim, annemden ayrı değil benim için bunu bütün içtenliğimle söylüyorum keşke bizde ilerde öyle kayınvalde olabilsek ama benim kendime doğrusu güvenim yok bu konuda biraz bilmişim karışırım herşeye gibi geliyo sakın korkma yanlız evde herkes kendi ilişkisini kendisi düzenlesin yani eşin ile olan diyaloğa o girmesin eşinin onun ile olan diyaloğuna sen girme yani zamanla oturuyo hatta alışkanlık oluyo vazgeçemiyorsun ben onsuz sudan çıkmış balık gibi oluyorum eğer çalışıyorsan zaten evde birinin olması muhteşem bir şey hayırlı olsun unutma anlaşlamadıktan sonra aynı evde olman önemli değil yetişen milletlerarası da uluslararası da yetişir huzurunu bozar önemli olan aynı frekansta olabilmek karşılıklı hoşgörüyü kurabilmek buaçıdan bence büyüklere çok görev düşüyo
o kadar düzensiz ki uykum, 30 dk uyuyorum 2 saat kalkıyorum, sabaha kadar bir uyur bir uyanık vaziyetteyim, tam kalkmaya yakın derin uykuya geçiyorum... Allah hepimizin her konuda yardımcısı olsun...
Bende bir muhasebecimize sorayım , gerçi ben dogumdan sonra çok fazla izin kullanamayacagım , eger bebekte ve bende bir sağlık sorunu çıkmazsa 3 ya da 4 hafta sonu iş başı yapacagım , dogumdan önce de son haftaya kadar çalışacagım ..Tabiii bunlar benim planlarım , Allah ne takdir edecek bilinmezalman gerek canım ben almaya gittiğimde dr. um dediki çalışabilir raporunun aslını iş yerine verme sen de kalsın 37 hafta da çalışamaz raporunu yazmak için bana getireceksin ki dosyanda duracak doğumdan sonraki iznine ekleyebileyim.. ama yinede iyi bilen birine sormak gerek
ay ben de öyle dedim hoşuma dagitmişti rüyada şimdi babam aradı kayınpederini kaybetmiş halamakannehirayşecim senin üstün açık kaşdı galibasırnaşık şey
amin canım amin hgepmizi inşallah seni adına da çok seviniyorum, benim de vaktim yaklaşıyor ama 4güne düşürdüğüm için çalışma günlerini çok rahatsız değilim şimdi, bir defark ettimki evdeki işler bitmeyenler insanı daha çok yoruyorbuyrunnnnnnnnnAllah hayırlara çıkarsın canım, ben daha hiç bu tür rüyalar görmedim, ben de görmek istiyorum :))
evet, yarın son iş günüm, çok mutluyum, evde keyif yapabilirim artık, darısı tüm izne çıkacakların başına...
canım ben yaklaşık 10 yıldır kayınvaldemleyim, annemden ayrı değil benim için bunu bütün içtenliğimle söylüyorum keşke bizde ilerde öyle kayınvalde olabilsek ama benim kendime doğrusu güvenim yok bu konuda biraz bilmişim karışırım herşeye gibi geliyo sakın korkma yanlız evde herkes kendi ilişkisini kendisi düzenlesin yani eşin ile olan diyaloğa o girmesin eşinin onun ile olan diyaloğuna sen girme yani zamanla oturuyo hatta alışkanlık oluyo vazgeçemiyorsun ben onsuz sudan çıkmış balık gibi oluyorum eğer çalışıyorsan zaten evde birinin olması muhteşem bir şey hayırlı olsun unutma anlaşlamadıktan sonra aynı evde olman önemli değil yetişen milletlerarası da uluslararası da yetişir huzurunu bozar önemli olan aynı frekansta olabilmek karşılıklı hoşgörüyü kurabilmek buaçıdan bence büyüklere çok görev düşüyo
inşallah hayırlı güzel haberler getirsin bize oğlundan, ne güzel az kalmış görmene...
ay ben de öyle dedim hoşuma dagitmişti rüyada şimdi babam aradı kayınpederini kaybetmiş halamakannehir
amin canım amin hgepmizi inşallah seni adına da çok seviniyorum, benim de vaktim yaklaşıyor ama 4güne düşürdüğüm için çalışma günlerini çok rahatsız değilim şimdi, bir defark ettimki evdeki işler bitmeyenler insanı daha çok yoruyorbuyrunnnnnnnnn
İnşallah canım yarın paylaşırım sizlerle
Resmini de çektir annesi , eklersin bizde bakarız yakışıklı ogluna :)
ay ben de öyle dedim hoşuma dagitmişti rüyada şimdi babam aradı kayınpederini kaybetmiş halamakannehir
amin canım amin hgepmizi inşallah seni adına da çok seviniyorum, benim de vaktim yaklaşıyor ama 4güne düşürdüğüm için çalışma günlerini çok rahatsız değilim şimdi, bir defark ettimki evdeki işler bitmeyenler insanı daha çok yoruyorbuyrunnnnnnnnn
Ya canım çekiyolarda benım gıttıgım hastanede 3 boyutlu degıl 500 tlymıs bende gerek gormedım normal ultrasonda cok bellı olmuyo sankı ama paylasırım gene de
cd fılan da vermıyorlar burda goruyorum bazı arkadaslara her gıttıgınde verıyolar
cd fılan da vermıyorlar burda goruyorum bazı arkadaslara her gıttıgınde verıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?