2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar doğumdan sonra öyle bi yaparsınız ki bebeğinizin her işini..siz bile inanamazsınız..
annelik bu..çok farklı bişey..yaşamadan insan anlayamıyor..
Rabbim bütün anne olmak isteyenlere yaşatsın bu duyguyu..kimseyi mahrum etmesin inşallah..

evet canım, hayırlısıyla sağ salim gelsin bebeklerimiz öğreniriz Allahın izniyle

evet özellikle yıkaması benide düşündürüyo ama başlarda zaten çok küçük ve tek başımıza yakımamız zor olcak iki kişi yıkıycaz artık.
biranönce ona sarılmayı bekliyorum onun kokusunu içime çektiğimde o beni hissettiğinde herşey çok güzel olcak eminim.

amin herkese nasip etsin. isteyen ve bunun için uğraşan o kadar çok insan varki allah herkese versin sağlıkla inşallah.

inş az kaldı yaşıcaz biz de Allah ın izniyle sağ salim atlatırız daa...

vala ben de çok acamiyim hele banyo nasıl yaptırcam diye kara kara düşünüyorum. küçücüklerr

canimcim cok tsk ederim ..Tardyferon diye bir hap sabahlari ac karnina iciyorum burda mudahale edemiyorsun ki zaten dediklerini anlamak olum..akannehir

offf kokusunu duydum sanki,banyoda yıkarken hayal ettim,mis gibiydi kuzum,yaparız kızlar allahın izniyle,herkes nasıl yapıyosa bizde yaparız

Eflatun benim demir hapımda da b12 var, o da çok gerekliymiş bizim için dediğin gibi...
Amin Allah isteyen herkese anneliği nasip etsin....

bu arada kızlar hurma yiyin diyolar ya doğumu kolaylaştırıyormuş. ben yemeye başladım hergün unutmazsam yiyorum. ay bi de erkenden doğurmiim :))

bu üçüncü olmasına rağmen yıkama konusunda ben de beceriksizim malesef..:kedi:
sebebi annem saolsun...sezeryan olduğum için nerdeyse 1 ay bana yaptırmadı..zaten ben de çok korkarım tek başıma asla yıkayamam.. sonra annem yıkar ben su dökerdim..

valla amcamın torunu elimde büyüdü altınıda değiştirdim
yatırdım da yıkamasınada yardım ettim okonuda hiç zorlanmam
diye düşünüyorum

bu arada kızlar hurma yiyin diyolar ya doğumu kolaylaştırıyormuş. ben yemeye başladım hergün unutmazsam yiyorum. ay bi de erkenden doğurmiim :))

ayrıca doğumdan sonra da yiyin..sütü arttırıyormuş..zaten vitamin deposu..
Allahtan kayınvaldemler haca gitti bu sene hurmamız bol maşallah..yerimseniben

sanırım bugün devrimim yazmıştı, hurma da erken doğuma sebep olabilirmiş diye, seni yanıltmayayım ama bir araştır istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…