2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
devrim seninde gözün aydın çok iyi denk gelmiş rahatlamışsındır nakliye ücretide çok iyi

kızlar selma bi mevlüt şekerleri adresi vermişti neydi hatırlıyomusun ?

kızlar bişi sorucam siz hastanede gelenlere ne vermeyi planlıyosunuz?

devrim seninde gözün aydın çok iyi denk gelmiş rahatlamışsındır nakliye ücretide çok iyi
saol canım,çok rahatladım
onlarda gelince iyice yerleşirsin artık canım rahatlarsın.
evet canım,ev yarım yamalak kalmışdı,muftak bomboş,salon bomboş :)halılar yok perdeler eksik,şimdi adam akıllı yerleşebilirim

özlemcim eşinin işi hayırlı olsun..şu bi gerçek ki kız bebekler babalarının işlerine bereket getirirlermiş...maşallah diyelim...

kızlar bişi sorucam siz hastanede gelenlere ne vermeyi planlıyosunuz?

ben bebek şekerini mevlütte dağıtmayı düşünüyorum hastaneye gelenlerede eve ilk başta ziyarete gelenlerede çikolata ikram edilir.

özlemcim eşinin işi hayırlı olsun..şu bi gerçek ki kız bebekler babalarının işlerine bereket getirirlermiş...maşallah diyelim...

sağol canım. öyle bütün bebekler bereketli gelsin inşallah

Arkadaslar merhaba bugun kontrolum vardi.nts ye girdim ultrason yapildi,,alt tarafta sancim var dedim alttanda ultrason yapildi masallahh bebegim icin hersey yolunda kilomuz 1750 masallahh hersey iyi dedi yatiyordu kuzum..ama benim moralim cok bozuk hemoglabinim 6,5 cikti inanamiyorumm 2 hafta sonra tekrar kan tahlili yapilacakk halsizlikden perisanim..mafoldumben

maşallah bebeğine canım.
sanada geçmiş olsun canım ilaç falan verdimi kan için
ağrım var dediğin içinmi nstye girdin yoksa bu haftalarda normalmi. benimde alt tarafda çok sancım var acaba alırlarmı benide nstye. ama alttan bakar heralde banada.

sagol canim benim ,,, yok nts ye son 3 muayeneden beri yapiyorlar,,sadece alttan sancim var deyince ekstra alttan bakti doktorum herhangi iltihap bisey var mi diye bisey cikmadi normalmis hamilelikte olur dedi,,kan icin iki hafta once demir hapi basladik sadece baska bisey vermedi iki hafta sonra tekrar kan tahlili olcak,,akannehir

Gülümse, maşallah bebeğine canım sana da çok geçmiş olsun...

Devrimim, çok iyi denk gelmiş, fiyat da süper olmuş, gözün aydın...

ben daha hiç girmedim nst ye onun için merak ettim ağrıylamı alakalı diye.
hemoglobininde çok düşmüş gerçekten inşallah işe yarar ilaçların. üzüm pekmez falanda ye canım. demir ilacı içtiğinde yada pekmez gibi bişey yediğinde portakal suyuda iç demir emilimini arttırıyor canım. ben her sabah pekmezimi içip üstüne portakal suyumu içiyorum.

gülümse maşşallah bebişe

teşekkür ederim nilüfercim iyi denk geldi valla :)bodrumdaki eşyalarda gelince iyice anlıycam sanırım ordan kopdugumu,aman bir yandan sevin bir yandan üzül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…