2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şimdi ben hakkını yiyemem,sen bırak ben işden gelince yapim diyor ama o saatte süpürgemi açıcak,alt komşu anında biter sanırım kapımda:)ayrıca stresli bir işi var,gelip birde ev temizlemisin,yemekten sonra sofrayı kaldırıyor,makineyi açıyor oda yeter,
kızlar ben artık saat 6 30 da dikiliyorum ayağa ,saat kurmuş gibi,akşamda en geç 11 de yatıyorum genelde 10da çoktan uyumuş oluyorum,geceleri anlatmama gerek yok sanırım,sağa dön,sola dön,tekme ye,kabus gör :)oğlum beni sağolsun yeni hayatıma hazırlıyor

benimkinin de çok temiz olduğu söylenemez:)) ama daha iyi en azından ona buna karışmıyolar niye öyle niye böyle diye

ya kızlar ben önceden dış gebelik ameliyatı geçirdim karnımda zaten dikiş var.bu zamana kadar gittigim doktorlar hep sezeryan dedi bu doktorum normal için ugraşcam dedi hem sevindim hemde acık tedirgin oldum.normali bende çok istiyorum..hayırlısı olur inş. herkez içinde...

ay çok çekiştirdim bugün kocacığımı, suçluluk hissettim şimdi, iyidir hoştur aşkım, hiç bişeyi sorun etmez rahat bir adam sağolsun yoksa ev niye dağınık diye esip gürleyen huzursuzluk çıkartan tipler var öyle biri değildir aşkım:kedi:

hay allahım ne kocalar var, maşşalaahhhhhhhhhh

benim eşim gömleğini bile asmaz kaldı ki cam silcek , ben o işleri yapmıyom doğuma yakın kadın tutcam iki gün, şimdi idare etcek kadar yapıyom işte , eşinize bravo yine de yazık elinden geleni yapmış

malesef benim kocamda asmaz gömleğini herşeyi ortadadır sağolsun çok dağınıkdır 4 yaşındaki oğlum bile ondan topludur okuldan geldimi asar herşeyini amaallhdan hamilşeliklerimde ve doğumdan sonra çok yardımcı olur yardım etmese ben bişeycik yapamam tabii ev iyice dağıldıktan sonra yapıyoz oarda ben kiriz geçiriyom ne yapalım sabredecez sağlıkla doğurup alalım bebekleride temizlik olur bi şekilde

valla burda normal mi sezeryan mi luksun yok mecbur normal yapiyolar ancak cok eksterm bir durum olursa sezeryanla aliyorlar,,o yuzden normal yaneeee

ya o yardım etmese ben mahvolmuştum hamile kaldığımdan beri oğlumu birkere bile gece tuvalete götürmedim gece tuvaleti gelince baba diye bağırıyor alt komşumun kocasıda gülüyomuş bu çocuk hiç annesin,i çağırmıyo diye tek de yıkamadım doğumdan sonrada bebek ıh dese kalkar emziririm yerine koyardı inşl bu bebişimizde de öle olur

ben her işimi yapıyom canım valla hayatımda bi değişiklik yok sadece cam silme , bişeyleri çekip altını silme yok o kadar, iki kere rahatsızlandım yattım bi kaç gün , şimdi iyiyim çok şükür, az kaldı zaten dediğin gibi sağlıkla gelsin bebişler

ne güzel canım inş öyle olur

valla burda normal mi sezeryan mi luksun yok mecbur normal yapiyolar ancak cok eksterm bir durum olursa sezeryanla aliyorlar,,o yuzden normal yaneeee

çok güzel bence tabi zor durumda çektirmiyolardır alıyorlardır sezeryana ama sonuna kadar normal denemeleri güzel birde ilki sezeryan olsa bile ikinciyi yine normal doğurttuklarını duymuştum çok güzel bence

hay allahım ne kocalar var, maşşalaahhhhhhhhhh
görende derli toplu titiz bişey sanıcak :)benim eşim şunu şurdan kaldır demezsen üstten 40kez atlar yinede kaldırmaz,çıkardığını olduğu yerde bırakır ama allahı var sil süpür desem sesi çıkmaz hepsini yapar,şimdi hamileliğe özgü ben demeden sofrayı felan kaldırıyor,evide fazla dağıtmıyor,ben yapmayim istiyor,herşeye atlıyor,yok ben memnunum her halinden,abim felakettir mesela,sofrada bile suyunu doldurmaz,birde ev asla pis ve dağınık olmamalı,yemeği güzel olmalı,öyle biriyle yaşamak çok sıkıntılı olurdu

amin inş. saglıkla gelirler inş. ya zaten ben kocamdan bebek dogduktan sonra bişey istyeyemem çünkü bebişimiz 3 aylıkken askere gitcek 5 ay tek başıma olucam:gitme:

amin inş. saglıkla gelirler inş. ya zaten ben kocamdan bebek dogduktan sonra bişey istyeyemem çünkü bebişimiz 3 aylıkken askere gitcek 5 ay tek başıma olucam:gitme:
kıyamam zor oluck senin için,bizimkinin de askerliği duruyor,yüksek lisans doktora ne varsa yapıcam 50imde gitcem diyor,oğluşla giderler artık

oooo bugün neler neler konuşulmuş kaynatılmış valla süpersiniz kızlar, kocişler yapıyorlar ufak tefek bir şeyler yoksa mahvolurduk pislikten
bu arada ben de dahaönce fönlü gitmiştim sezeryana çok güzel oluyor cildiniz zaten yenibakımdan çıkmış gibi oluyor fön yetiyor yani makyaj hoş olmayabilir yani abartı olur o durumda ama dudak koruyucu bir şey alın çok susuz kalıyor insan su da vermiyorlar hemen öyle işte
Kişisel temizlikte neden epilasyon fiyatları şu son dönemdeki gibi değildi diye bayağı hayıflanıyorum şimdi çok ekonomik mis gibi olur bu sıkıntılara hiç girmezdik ama kesinlikle doğumdan sonra başlıycam gerçi bana herkes bitirdin çocuk işini şimdensonra ne epilasyonu diyor ama bence büyük kolaylık bütün vucut bütün seanslar 1000 TL istanbulda bana çok ekonomik geldi eskiden bir bıyık için ne çok paralar alıyorlardı

kıyamam zor oluck senin için,bizimkinin de askerliği duruyor,yüksek lisans doktora ne varsa yapıcam 50imde gitcem diyor,oğluşla giderler artık

ay utanıyorum bende 30 yaşında oldu artık..şimdiki aklım olsaydı önce askerlik derdim.hala benimkinin niyeti yok alese başvurcak ama ben gitsin istiyorum zaten bütün tecil hakkını kullandı hayırlısı.şimdi bebek sonrada asker yolu bekliycem artık)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…