benimkinin ruhu pis biraz hamileleikle alalkalı olarak değil temizliği gereksiz görüyor sadece süpürülse yeterli o da koltuk falan oynatmadan
canım hastaneye bir sor belki onlar veriyordur o zaman çok bile bi çıkarken giyecekleri yoksa değişir
şimdi ben hakkını yiyemem,sen bırak ben işden gelince yapim diyor ama o saatte süpürgemi açıcak,alt komşu anında biter sanırım kapımda:)ayrıca stresli bir işi var,gelip birde ev temizlemisin,yemekten sonra sofrayı kaldırıyor,makineyi açıyor oda yeter,
kızlar ben artık saat 6 30 da dikiliyorum ayağa ,saat kurmuş gibi,akşamda en geç 11 de yatıyorum genelde 10da çoktan uyumuş oluyorum,geceleri anlatmama gerek yok sanırım,sağa dön,sola dön,tekme ye,kabus gör :)oğlum beni sağolsun yeni hayatıma hazırlıyor
benim eşim gömleğini bile asmaz kaldı ki cam silcek , ben o işleri yapmıyom doğuma yakın kadın tutcam iki gün, şimdi idare etcek kadar yapıyom işte , eşinize bravo yine de yazık elinden geleni yapmış
malesef benim kocamda asmaz gömleğini herşeyi ortadadır sağolsun çok dağınıkdır 4 yaşındaki oğlum bile ondan topludur okuldan geldimi asar herşeyini amaallhdan hamilşeliklerimde ve doğumdan sonra çok yardımcı olur yardım etmese ben bişeycik yapamam tabii ev iyice dağıldıktan sonra yapıyoz oarda ben kiriz geçiriyom ne yapalım sabredecez sağlıkla doğurup alalım bebekleride temizlik olur bi şekilde
ya o yardım etmese ben mahvolmuştum hamile kaldığımdan beri oğlumu birkere bile gece tuvalete götürmedim gece tuvaleti gelince baba diye bağırıyor alt komşumun kocasıda gülüyomuş bu çocuk hiç annesin,i çağırmıyo diye tek de yıkamadım doğumdan sonrada bebek ıh dese kalkar emziririm yerine koyardı inşl bu bebişimizde de öle olur
valla burda normal mi sezeryan mi luksun yok mecbur normal yapiyolar ancak cok eksterm bir durum olursa sezeryanla aliyorlar,,o yuzden normal yaneeee
görende derli toplu titiz bişey sanıcak :)benim eşim şunu şurdan kaldır demezsen üstten 40kez atlar yinede kaldırmaz,çıkardığını olduğu yerde bırakır ama allahı var sil süpür desem sesi çıkmaz hepsini yapar,şimdi hamileliğe özgü ben demeden sofrayı felan kaldırıyor,evide fazla dağıtmıyor,ben yapmayim istiyor,herşeye atlıyor,yok ben memnunum her halinden,abim felakettir mesela,sofrada bile suyunu doldurmaz,birde ev asla pis ve dağınık olmamalı,yemeği güzel olmalı,öyle biriyle yaşamak çok sıkıntılı olurduhay allahım ne kocalar var, maşşalaahhhhhhhhhh
aynen canımbenimkinin de çok temiz olduğu söylenemez:)) ama daha iyi en azından ona buna karışmıyolar niye öyle niye böyle diye
ben her işimi yapıyom canım valla hayatımda bi değişiklik yok sadece cam silme , bişeyleri çekip altını silme yok o kadar, iki kere rahatsızlandım yattım bi kaç gün , şimdi iyiyim çok şükür, az kaldı zaten dediğin gibi sağlıkla gelsin bebişler
amin inş. saglıkla gelirler inş. ya zaten ben kocamdan bebek dogduktan sonra bişey istyeyemem çünkü bebişimiz 3 aylıkken askere gitcek 5 ay tek başıma olucam:gitme:
kıyamamamin inş. saglıkla gelirler inş. ya zaten ben kocamdan bebek dogduktan sonra bişey istyeyemem çünkü bebişimiz 3 aylıkken askere gitcek 5 ay tek başıma olucam:gitme:
allah kavuştursun canım turkbayragi
bencede o gün gelsin öyle üzülürsün,hem bebeğinde yanında olucak,5ay neki hemen geçeramin.teşekkürler canım ya..daha o gün gelmeden şimdiden sıkıntısını çekmemek lazım aslında...hayırlısı olur inş.
kıyamamzor oluck senin için,bizimkinin de askerliği duruyor,yüksek lisans doktora ne varsa yapıcam 50imde gitcem diyor,oğluşla giderler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?