amin inş. saglıkla gelirler inş. ya zaten ben kocamdan bebek dogduktan sonra bişey istyeyemem çünkü bebişimiz 3 aylıkken askere gitcek 5 ay tek başıma olucam:gitme:
oooo bugün neler neler konuşulmuş kaynatılmış valla süpersiniz kızlar, kocişler yapıyorlar ufak tefek bir şeyler yoksa mahvolurduk pislikten
bu arada ben de dahaönce fönlü gitmiştim sezeryana çok güzel oluyor cildiniz zaten yenibakımdan çıkmış gibi oluyor fön yetiyor yani makyaj hoş olmayabilir yani abartı olur o durumda ama dudak koruyucu bir şey alın çok susuz kalıyor insan su da vermiyorlar hemen öyle işte
Kişisel temizlikte neden epilasyon fiyatları şu son dönemdeki gibi değildi diye bayağı hayıflanıyorum şimdi çok ekonomik mis gibi olur bu sıkıntılara hiç girmezdik ama kesinlikle doğumdan sonra başlıycam gerçi bana herkes bitirdin çocuk işini şimdensonra ne epilasyonu diyor ama bence büyük kolaylık bütün vucut bütün seanslar 1000 TL istanbulda bana çok ekonomik geldi eskiden bir bıyık için ne çok paralar alıyorlardı
bencede çok ekonomik,1yıllık kuaför parası bu :)bu epilasyonu araştırmadım ben hiç,zararı varmıdır,sonuçta doğal olan bişeyin akışını bozuyorsunoooo bugün neler neler konuşulmuş kaynatılmış valla süpersiniz kızlar, kocişler yapıyorlar ufak tefek bir şeyler yoksa mahvolurduk pislikten
bu arada ben de dahaönce fönlü gitmiştim sezeryana çok güzel oluyor cildiniz zaten yenibakımdan çıkmış gibi oluyor fön yetiyor yani makyaj hoş olmayabilir yani abartı olur o durumda ama dudak koruyucu bir şey alın çok susuz kalıyor insan su da vermiyorlar hemen öyle işte
Kişisel temizlikte neden epilasyon fiyatları şu son dönemdeki gibi değildi diye bayağı hayıflanıyorum şimdi çok ekonomik mis gibi olur bu sıkıntılara hiç girmezdik ama kesinlikle doğumdan sonra başlıycam gerçi bana herkes bitirdin çocuk işini şimdensonra ne epilasyonu diyor ama bence büyük kolaylık bütün vucut bütün seanslar 1000 TL istanbulda bana çok ekonomik geldi eskiden bir bıyık için ne çok paralar alıyorlardı
allah kavuştursun canım 5 ay çabuk geçer
bu arada doğum hediyeleri konusunda varmı sesler, kayınvaldeme hafiften çıtlatıyorum ilkinde inci set almıştı ikincisi karambole geldi bunda istiyorum diyorum, eşime de söylüyorum minicik birşey diye bakalım hayal kırıklığı olcak sankim
kaynana deme bana :)oğluma zıbın almış saolsun,ilk torunya çok heycanlı kadın,heycandan ne alacağını bilemiyor,hiç bişey almıyor :)bu arada doğum hediyeleri konusunda varmı sesler, kayınvaldeme hafiften çıtlatıyorum ilkinde inci set almıştı ikincisi karambole geldi bunda istiyorum diyorum, eşime de söylüyorum minicik birşey diye bakalım hayal kırıklığı olcak sankim
ben çıktım kızlar iyi haftasonları herkeseee
bende eskiden alırdım o şekilde,pratikdir bayağavalla DEVRİMİM bende aynı senin gibi düşündüm yıllarca mutlaka zararlıdır diye sonra bir doktor dedi ki bütünsanatçılar ölürdü o zaman çok haklı çünkü hepsi yeni doğmuş bebek gibiler heryerlerini yaptırmışlar yani sakıncası yoktur herhalde
Bu arada bir de ameliyat eldiveni deneyen oldumu aranızda bana yıllar önce bir arkadaşım önermişti çok şaşırmıştım nasıl yani çok zor olur diye şimdi banyoya giriyorum 10 dak. süper tavsiye ederim
kaynana deme bana :)oğluma zıbın almış saolsun,ilk torunya çok heycanlı kadın,heycandan ne alacağını bilemiyor,hiç bişey almıyor :)
eşime gelince koşu bandı istedim valla ben ama yanında da küçücük bişey alsan olur dedim bende :)
:)bana takmışdı nikahımda hakkını yiyemem,yarım altın hemde :)düğünde hiç bişey takmadı saolsun,kadın zaten evden cenaze çıkıyor gibiydi,birde takıylamı uğraşsıın :)grşrz ayse,
doğum hediyesimi :)),benimkiler düğünde bile takmadı , doğumda mı takcak :)) eşim alır ama durumu müsait olursa
:)bana takmışdı nikahımda hakkını yiyemem,yarım altın hemde :)düğünde hiç bişey takmadı saolsun,kadın zaten evden cenaze çıkıyor gibiydi,birde takıylamı uğraşsıın :)
:)bana takmışdı nikahımda hakkını yiyemem,yarım altın hemde :)düğünde hiç bişey takmadı saolsun,kadın zaten evden cenaze çıkıyor gibiydi,birde takıylamı uğraşsıın :)
kızlar ya bende iştah felan kalmadı yemek yemek işkence ğibi geliyor
hamilelikten önce çok güzel bir zevkti oysaki hemen acıkırdım sizdede böyle mi oluyorkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?