2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu arada doğum hediyeleri konusunda varmı sesler, kayınvaldeme hafiften çıtlatıyorum ilkinde inci set almıştı ikincisi karambole geldi bunda istiyorum diyorum, eşime de söylüyorum minicik birşey diye bakalım hayal kırıklığı olcak sankim

aman canım ne alakası var çocukla, git yaptır rahat edersin canım , h.g bu arada

bencede çok ekonomik,1yıllık kuaför parası bu :)bu epilasyonu araştırmadım ben hiç,zararı varmıdır,sonuçta doğal olan bişeyin akışını bozuyorsun

doğum hediyesi derken kendimizemi yok malesef öle şeyler nerdee annem ilkinde bana bilezik takmıştı bunda yapabilirmi bilmiyorum durumları baya kritik oğlumda beşiğinden giysisene çok şeyde almıştı bunda bebeğede alıyor ama kayın valideden görmedim öle şeyler banada oğlumda bundada görmem ama olsun çok iyidir sağlıklı olsun bana iyi davransın yeter

valla DEVRıMıM bende aynı senin gibi düşündüm yıllarca mutlaka zararlıdır diye sonra bir doktor dedi ki bütünsanatçılar ölürdü o zaman çok haklı çünkü hepsi yeni doğmuş bebek gibiler heryerlerini yaptırmışlar yani sakıncası yoktur herhalde
Bu arada bir de ameliyat eldiveni deneyen oldumu aranızda bana yıllar önce bir arkadaşım önermişti çok şaşırmıştım nasıl yani çok zor olur diye şimdi banyoya giriyorum 10 dak. süper tavsiye ederim

kaynana deme bana :)oğluma zıbın almış saolsun,ilk torunya çok heycanlı kadın,heycandan ne alacağını bilemiyor,hiç bişey almıyor :)
eşime gelince koşu bandı istedim valla ben ama yanında da küçücük bişey alsan olur dedim bende :)

bende eskiden alırdım o şekilde,pratikdir bayağa

grşrz ayse,
doğum hediyesimi :)),benimkiler düğünde bile takmadı , doğumda mı takcak :)) eşim alır ama durumu müsait olursa

eş konusunda şansızım canım hiç bişey almaz hamile kaldığımdan beri sölüyorum enazından hastaneye çiçekle gel dedim ama nerdee sağlık olsun ne yapalım

grşrz ayse,
doğum hediyesimi :)),benimkiler düğünde bile takmadı , doğumda mı takcak :)) eşim alır ama durumu müsait olursa
:)bana takmışdı nikahımda hakkını yiyemem,yarım altın hemde :)düğünde hiç bişey takmadı saolsun,kadın zaten evden cenaze çıkıyor gibiydi,birde takıylamı uğraşsıın :)

kızlar ya bende iştah felan kalmadı yemek yemek işkence ğibi geliyor
hamilelikten önce çok güzel bir zevkti oysaki hemen acıkırdım sizdede böyle mi oluyorkafamçokkarıştı

bu arada o küçük şeyi, evlenmeden önce almıştı , artık daha büyüğünü almak zorunda ama yazık bu ara durumumuz hiç müsait değil , o yüzden bi çiçek yeterli

valla yaparlarsa kendi şanları bence tabiki de durumu olup yapmaylanlara sözüm yoksa insan güzel bir sözden bile mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…