2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay çok güldüm valla , kızın çok güzel olcak herhalde , benim cildim senin aksine pamuk prenses gibi oldu , bayılıyorum, ama kilo konusu bende de var 15 aldım , napalım yapcaz artık bişeyler vercez kiloları 72 kiloyum şuan inanamıyorum ya

caktirmadan yapmaya calissamda aksma bir sancim oluyor ki hemen basliyor benim ki is yaptin sen dimi demeye yahuu yaptigim bisey yok,,kokcaz yakinda yahuu zaten iki egiliyorum bayginlik geciriyorum

ayy ne guzel masllah canim sana :)) burda hemsireler alman hepsi ben nezaman kontrole gitsem kadin beni tartarken guluyo delimidir nedir ..ee ahkli tabi gittigimde kalem gibiydim simdi nerdeee resmen evrim degisikligi ama dedigin gibi yapicak bise yookkaydirigubbakcemile3

kendilerine baksın tosun almancıklar boşver ))

benim eşimde yapma deyip duruyor sağolsun yardımı çok ama bir erkeğin temizliğiyle kadının yaptığı bir olmuyor tabi bende yapıyorum akşam belim ağırınca biyandanda onun fırçasını dinliyorum

canım belin ağrıyınca diyceksin ki , ay bilmiyorum bugün hep yattım ondan herhalde :)))

merhaba kızlar baya kaynatmışınız ya evet bu temizlik bizdede dert ben yapsam olmuyo kadın tutmamıda istemiyo.bu hafta sonu bir cam sildik komediydi resmen.ona şurda kaldı burda kaldı demekten daha büyük işkence yok daha çok yoruldum ya...

benim eşim gömleğini bile asmaz kaldı ki cam silcek , ben o işleri yapmıyom doğuma yakın kadın tutcam iki gün, şimdi idare etcek kadar yapıyom işte , eşinize bravo yine de yazık elinden geleni yapmış

benim eşim gömleğini bile asmaz kaldı ki cam silcek , ben o işleri yapmıyom doğuma yakın kadın tutcam iki gün, şimdi idare etcek kadar yapıyom işte , eşinize bravo yine de yazık elinden geleni yapmış

sagolsun hamileligimde elinden geleni yapıyo ama onun temizlemesiyle bir bayanın temizlemesi aynı şey degil.ertesi gün ben yeniden sildim camları... onun için dışarısının görünmesi yeterli.....ya bide bişey sorcam şimdi çantamı hazırlıyorumda bebege 2 takım koymam yeterlimi acaba?

ben de iki takım düşünüyorum, normal doğumda yeter ama sezeryan olursa bi takım daha koymak lazım

burda 3 gun yatiyorsun hastanede ben 4 takim aldim kendime pijama ,1 tane sabahlik,terlik,dis fircasi macun ic camasiri bebek hastane cikisi makyaj cantam (tabii ne durumda olurum bilemem) annecigim turkiyeden sacima kirmizi bandimi da almis bunlari dusununce guzelde konu dogum kismina gelince beynim doynuyor yahuu

merhaba canimm muhabbet gusselll

benimkinin ruhu pis biraz hamileleikle alalkalı olarak değil temizliği gereksiz görüyor sadece süpürülse yeterli o da koltuk falan oynatmadan

canım hastaneye bir sor belki onlar veriyordur o zaman çok bile bi çıkarken giyecekleri yoksa değişir

ben daha hazırlamadım çantamı, alıncak şeyler var, doğumu düşünmüyorum , normal istiyorum vücudum için daha çabuk toparlarım diye, bakalım kısmet

ay evet o benide çok korkutuyo sabahlara kadar rüyamda dogum yapıyorum..sabahdan beri dogum sancısını ne azaltır onları inceliyorum interntn...aslında en güzeli relax olmak büyütmemekmiş ama demesi kolay korkuyorum anacım yaeyvahedigeldismile

dimi ya neyse bende 1 takım daha koym o zaman...sezeryan normal belli degil ne olur ne olmaz...teşekkürlera.s

şöyle bişey duymuştum ilk giydirdikleri takım çocuğun vücudundaki nemi alıyomuş, sonra değiştiriliyomuş , ben ilk olarak en ucuza aldığım takımı vericem, onu giydirsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…