merhaba tatlim hosbulduk bu arada benim esimde is yaparken beni gorunce cildiriyor yahuu ee ne yapayim annem 3000 km otede kim yapacak :kedi:
bu arada valla artik asker gibi gun sayiyorum bugunde gecti diye valla delircem artik,,18 kilo aldim yuzumu leke basti garip bisey oldum yahuu kizim aldi bende ne var ne yoksa gerci feda olsun ama az da anasina birakaydi dogumdan sonra kendimi torna tasviyeye alacagim :))))))
ay çok güldüm valla , kızın çok güzel olcak herhalde , benim cildim senin aksine pamuk prenses gibi oldu , bayılıyorum, ama kilo konusu bende de var 15 aldım , napalım yapcaz artık bişeyler vercez kiloları 72 kiloyum şuan inanamıyorum ya
ayy ne guzel masllah canim sana :)) burda hemsireler alman hepsi ben nezaman kontrole gitsem kadin beni tartarken guluyo delimidir nedir ..ee ahkli tabi gittigimde kalem gibiydim simdi nerdeee resmen evrim degisikligi ama dedigin gibi yapicak bise yookkaydirigubbakcemile3
benim eşimde yapma deyip duruyor sağolsun yardımı çok ama bir erkeğin temizliğiyle kadının yaptığı bir olmuyor tabi bende yapıyorum akşam belim ağırınca biyandanda onun fırçasını dinliyorum
canım belin ağrıyınca diyceksin ki , ay bilmiyorum bugün hep yattım ondan herhalde :)))
merhaba kızlar baya kaynatmışınız ya evet bu temizlik bizdede dert ben yapsam olmuyo kadın tutmamıda istemiyo.bu hafta sonu bir cam sildik komediydi resmen.ona şurda kaldı burda kaldı demekten daha büyük işkence yok daha çok yoruldum ya...
malesef canım onuda denedim nanmıyo zaten çok bişey yapamıyoruz ufak tefek işleri yapazsak hepten batarız pislikten
benim eşim gömleğini bile asmaz kaldı ki cam silcek , ben o işleri yapmıyom doğuma yakın kadın tutcam iki gün, şimdi idare etcek kadar yapıyom işte , eşinize bravo yine de yazık elinden geleni yapmış
sagolsun hamileligimde elinden geleni yapıyo ama onun temizlemesiyle bir bayanın temizlemesi aynı şey degil.ertesi gün ben yeniden sildim camları... onun için dışarısının görünmesi yeterli.....ya bide bişey sorcam şimdi çantamı hazırlıyorumda bebege 2 takım koymam yeterlimi acaba?
merhaba kızlar baya kaynatmışınız ya evet bu temizlik bizdede dert ben yapsam olmuyo kadın tutmamıda istemiyo.bu hafta sonu bir cam sildik komediydi resmen.ona şurda kaldı burda kaldı demekten daha büyük işkence yok daha çok yoruldum ya...
ben de iki takım düşünüyorum, normal doğumda yeter ama sezeryan olursa bi takım daha koymak lazım
benimkinin ruhu pis biraz hamileleikle alalkalı olarak değil temizliği gereksiz görüyor sadece süpürülse yeterli o da koltuk falan oynatmadanay havalar güzelleşti süper oldu ya , bugün biraz keyfim geldi,çıktım dışarları yıkadım bahçeyi temizledim eşimle kavga ede ede, yapma diyo başka bişey demiyo ama nasıl yapmıycam ki olmuyo öyle , sizn eşinizde kızıyo mu iş yapınca
canım hastaneye bir sor belki onlar veriyordur o zaman çok bile bi çıkarken giyecekleri yoksa değişirsagolsun hamileligimde elinden geleni yapıyo ama onun temizlemesiyle bir bayanın temizlemesi aynı şey degil.ertesi gün ben yeniden sildim camları... onun için dışarısının görünmesi yeterli.....ya bide bişey sorcam şimdi çantamı hazırlıyorumda bebege 2 takım koymam yeterlimi acaba?
burda 3 gun yatiyorsun hastanede ben 4 takim aldim kendime pijama ,1 tane sabahlik,terlik,dis fircasi macun ic camasiri bebek hastane cikisi makyaj cantam (tabii ne durumda olurum bilemem) annecigim turkiyeden sacima kirmizi bandimi da almis bunlari dusununce guzelde konu dogum kismina gelince beynim doynuyor yahuu
burda 3 gun yatiyorsun hastanede ben 4 takim aldim kendime pijama ,1 tane sabahlik,terlik,dis fircasi macun ic camasiri bebek hastane cikisi makyaj cantam (tabii ne durumda olurum bilemem) annecigim turkiyeden sacima kirmizi bandimi da almis bunlari dusununce guzelde konu dogum kismina gelince beynim doynuyor yahuu
dimi ya neyse bende 1 takım daha koym o zaman...sezeryan normal belli degil ne olur ne olmaz...teşekkürlera.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?