2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saçma rüyalar görmeye devam ediyorum, dün gece rüyamda sezeryan olmuşum foto çekilmiş bağırsaklarım dışarda duruyodu :)))))))))))))))

merhaba kızlar nasılsınız
ne zamandır girmiyorum tam doğum piskolojisine girmişsiniz maaşallah bana henüz erken geliyor 5 hafta daha çalışacağım zaten hayırlısı olsun

hoşgeldin, bayadır görünmemiştin...merak etmiştim seni...

merhaba kızlar nasılsınız
ne zamandır girmiyorum tam doğum piskolojisine girmişsiniz maaşallah bana henüz erken geliyor 5 hafta daha çalışacağım zaten hayırlısı olsun

slm canım , bana da sanki yarın doğurcakmışım gibi yakın geliyo başka hiçbirşeye konsantre olamıyorum

bende aynı fikirdeyim kızlar makyaj yerine cildimizi koruyalım güneş kremleri ile dudaklarda çatlıyormuş sıkmaktan onuda öncesinde nemlendiricilerle güçlendirelim tmm kırmızı bantta hazırsa işte bitti gitti

slm canım , bana da sanki yarın doğurcakmışım gibi yakın geliyo başka hiçbirşeye konsantre olamıyorum

benim de tüm konsantrasyonum doğuma yönelik, izine de çıktım ya tam doğum moduna girdim :) ay hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık bebeklerimizi,başka birşey istemiyorum valla...

hakslısın canım sana katılıyorum insanın o anki doğal hali daha güzel zaten doğum yapan annin yüzüne doğal bi güzelliik geliyor

hoşgeldin, bayadır görünmemiştin...merak etmiştim seni...

sağolasın yeni memur olduğum için eğitimlerim vardı sabahtan öğlene akşama kadarda işleri yetiştir hiç giremiyordum çok merak ediyordum ama sizi iyisiniz dimi
erken doğum yok dimi arkidişler eyvahedigeldismile

dudakların çatladığını bilmiyodum iyi olduğu söylediğin nemlendirici bi ruj götürmek lazım o zaman

bende doğum modundayım,ağrılarımı düşüncek olursak erken gelicek bu velet ama gününde gelirse herkes doğurcak ben burda bekliycem,hiç geçmez artık zaman,mayısın son çocuğu :)

ay havalar güzelleşti süper oldu ya , bugün biraz keyfim geldi,çıktım dışarları yıkadım bahçeyi temizledim eşimle kavga ede ede, yapma diyo başka bişey demiyo ama nasıl yapmıycam ki olmuyo öyle , sizn eşinizde kızıyo mu iş yapınca

Allah Allah bende tık yok biz böyle iyiyiz gibi kızım 18 değilde ayın sonunu bekler diye bir rahatım kiiiiiii

benim de tüm konsantrasyonum doğuma yönelik, izine de çıktım ya tam doğum moduna girdim :) ay hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık bebeklerimizi,başka birşey istemiyorum valla...
bana da çalışmak iyi gibi geliyor farklı insanları görüyorum, işe yarıyorum yürüyüşte oluyor
hayırlısı olsun

dudakların çatladığını bilmiyodum iyi olduğu söylediğin nemlendirici bi ruj götürmek lazım o zaman

sıkıntı acıyla sıkıyorsun ya dudakları üzerindede kabuk varsa farketmeden yolunup yara oluyormuş bide sancı çekerken çok kururmuş dişleride sıkmamak lazım hayırlısı olsun:kedi:

bizimkide kızıyor ama kim yapıcak,köşklerde hizmetçilerle yaşamıyooruz ki

kızıyor da kendisinden yapmasını isteyincede kızıyor nasıl olacaksa
hafta sonu bana çok iiiiiiiii geldi hava öyle güzeldiki nevruz kutlamalarınada gittik yürüyüşte yaptım yürüdükçe insan açılıyor kuvveti geliyor

oh ne güzel iyi yapmışsın, inş bundan sonra bozmaz havalar böyle gider , hep içimiz açılır

bu arada valla artik asker gibi gun sayiyorum bugunde gecti diye valla delircem artik,,18 kilo aldim yuzumu leke basti garip bisey oldum yahuu kizim aldi bende ne var ne yoksa gerci feda olsun ama az da anasina birakaydi dogumdan sonra kendimi torna tasviyeye alacagim :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…