merhaba kızlar nasılsınız
ne zamandır girmiyorum tam doğum piskolojisine girmişsiniz maaşallah bana henüz erken geliyor 5 hafta daha çalışacağım zaten hayırlısı olsun
merhaba kızlar nasılsınız
ne zamandır girmiyorum tam doğum piskolojisine girmişsiniz maaşallah bana henüz erken geliyor 5 hafta daha çalışacağım zaten hayırlısı olsun
slm kızlar, ben doğumdan sonra makyaja karşıyım valla, anneliğin verdiği o güzellik yeter, kaşlarımız alınmış olsun saçlarımız temiz olsun, bi de kırmızı bant ohhhhhhhhhhhh mis gibi olur valla, bebeğimizi daha rahat öpüp koklarız
slm canım , bana da sanki yarın doğurcakmışım gibi yakın geliyo başka hiçbirşeye konsantre olamıyorum
slm kızlar, ben doğumdan sonra makyaja karşıyım valla, anneliğin verdiği o güzellik yeter, kaşlarımız alınmış olsun saçlarımız temiz olsun, bi de kırmızı bant ohhhhhhhhhhhh mis gibi olur valla, bebeğimizi daha rahat öpüp koklarız
hoşgeldin, bayadır görünmemiştin...merak etmiştim seni...
bende aynı fikirdeyim kızlar makyaj yerine cildimizi koruyalım güneş kremleri ile dudaklarda çatlıyormuş sıkmaktan onuda öncesinde nemlendiricilerle güçlendirelim tmm kırmızı bantta hazırsa işte bitti gitti
slm arkadaslar bir gecmise bakiyim geliyorum bu arada dilerim herkesler iyidir
Allah Allah bende tık yok biz böyle iyiyiz gibi kızım 18 değilde ayın sonunu bekler diye bir rahatım kiiiiiiislm canım , bana da sanki yarın doğurcakmışım gibi yakın geliyo başka hiçbirşeye konsantre olamıyorum
bana da çalışmak iyi gibi geliyor farklı insanları görüyorum, işe yarıyorum yürüyüşte oluyorbenim de tüm konsantrasyonum doğuma yönelik, izine de çıktım ya tam doğum moduna girdim :) ay hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık bebeklerimizi,başka birşey istemiyorum valla...
dudakların çatladığını bilmiyodum iyi olduğu söylediğin nemlendirici bi ruj götürmek lazım o zaman
bizimkide kızıyor ama kim yapıcak,köşklerde hizmetçilerle yaşamıyooruz kiay havalar güzelleşti süper oldu ya , bugün biraz keyfim geldi,çıktım dışarları yıkadım bahçeyi temizledim eşimle kavga ede ede, yapma diyo başka bişey demiyo ama nasıl yapmıycam ki olmuyo öyle , sizn eşinizde kızıyo mu iş yapınca
bizimkide kızıyor ama kim yapıcak,köşklerde hizmetçilerle yaşamıyooruz ki
ay havalar güzelleşti süper oldu ya , bugün biraz keyfim geldi,çıktım dışarları yıkadım bahçeyi temizledim eşimle kavga ede ede, yapma diyo başka bişey demiyo ama nasıl yapmıycam ki olmuyo öyle , sizn eşinizde kızıyo mu iş yapınca
kızıyor da kendisinden yapmasını isteyincede kızıyor nasıl olacaksa
hafta sonu bana çok iiiiiiiii geldi hava öyle güzeldiki nevruz kutlamalarınada gittik yürüyüşte yaptım yürüdükçe insan açılıyor kuvveti geliyor
slm canm h.g
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?