2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün sessiz kızlar burası ben bebişin çamaşırlarını yıkayacam dalşin sıvı detererjan kullancaktım ama malesef bana yakın yerlere baktım yok geçen hafta vardı bi markette bitmiş dalan roxy kullansam iki durulama yapsam olurdimi kalıntı bırakıyo falan demişlerdi kullanan varmı oğlumda omo baby kullanmıştım ama dalan roxsy fiyat olaakta çok uygun 2lira 70 kuruş kullananda çok varmış siz kullandınızmı

benim hastanede ebe olarak çalışan bi arkadaşım var
o bana dedi ki
hastaneye qetireceğin ve bebeğe ilk qiydireceğin kıyafetlerini yıkama
ama diğerlerini yıkaya bilirsin istersen demişti..
sebebi bebeğin vücudu ilk qiydirdiğiniz kıyafet dezenfekteli ise
daha sonraki kıyafetlerinide yıkayıp ütülemeden qiydirirseniz
toza karşı alerjisi oluyormuş çok hassas oluyormuş
ancak ilk qiydirdiğiniz kıyafet dezenfekteli değilse
bebeğin vücudu tozu alqıladığında bağışıklık kazanıyormuş toza karşı bilmiyorumkismile

canım ben az önce dalan la hassas programda yıkadım, bir çok arkadaşım da öyle yaptı...
nihayetinde sabun, bence omo ya da dalini 2 kez durulamak lazım çünkü onlar kimyasal deterjan, dalan ise tamamen bitkisel sabun...

:hulya:

selam kızlar c.tesi diye kimsecikler yok herkes gezmeklere kaçmış. mutluyum geçmiş olsun zamanında gelse bari bizim yaramazlar. ben şükür ki iyi bir gece geçirdim.

haklısın canım bencede öle ama dikildiği yerleri birde almak için gelip elli kişinin açıp baktığını düşününce yıkamdan duramıyorum demin annemle konuşum hastane çıkışı kutulu yıkama istersen dedi ama nebileyim sanki dünyanın kiri var üzerinde gibi geliyor

hadi yaa geç kaldık desene

Selam kızlar bende 2009 mayıs annesiyim büyük güne geri sayım başladı Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla kavuşursunuz kuzularınıza a.s.

günaydın yada tünaydın kızlar. sezen çok geçmş olsun canım..

vallaha ben tekstilci olduğum için biliyorum ayaklarıyla basıp alıp yerden işlerine devam ediyorlar. yıkamak en mantıklısı gibi geliyor banada. ama bazende çok mu titizleniyorum diyorum.

canım omoyuda mutlaka ,ikikere durulamak gerekir ben oğlumda hiç aklıma gelmemişti iki kere durulama falan ne bileyim cahillik işte ama dalin sıvı olduğu için daha kolay durulanıyormuş birde bulamadım ve 2 litresi 15 tl idi diğer sabun tozlarıda 10 tl den aşağı dağil aynı işi görüyorsa neden okadar para vereyim nasıl kokusu yıkamsı güzelmi bende budün alıcam inşl ilk defa gördüm bi markette akşam oda iki tane kalmış bitmeden alayım

gamzee yeni gördüm geçmişe baktım da maş. kız durumuz ne kadar büyümüş inş kolay normal bir doğum olur sağlıkla gelir yavrunn

canım ben küçük şehirde oturduğum için dalanı bulamamıştım bulsaydım kesin alırdım dalinin sabun tozuyla yıkadım kalıntı yaptığını düşünmüyorum zaten bunlar sabun tozu sabunun durulanması kolay olur. makinenin orta programında yıkadım 30 derecede ve 1 kez duruladım tertemiz oldular

ben de hacı şakir granülle yıkamıştım kızlar 2-3 hafta oluyo yıkayalı. ama şimdi arada hediyeler gelio parça parça. onları da elde yıkarım artık..

haklısın banada çok kirli qibi qeliyor ama daha sonradan da bebeğimin
toza karşı çok hassas olmasını istemiyorum bilmiyorumkismile
annenin dediği qibi kutunun içinde hemde herkes ellemiyor zaten
bence yıkama yinede sen bilmiyorumkismile

hadi yaa geç kaldık desene

öle oldu qaliba bilmiyorumkismile

vallaha ben tekstilci olduğum için biliyorum ayaklarıyla basıp alıp yerden işlerine devam ediyorlar. yıkamak en mantıklısı gibi geliyor banada. ama bazende çok mu titizleniyorum diyorum.

büyük giyimin öle olduğunu duymuştum onuniçin herşeyi yıkarım ben bebek giysilerini daha dikkatli üretiyorlardır diye düşünüyodum valla bukadarda beklemiyodum mikrop kunusunda çok titiz değilim mikrobada alışması lazım ama yeni doğan bebeğe yıkamadan giydirmek içime sinmiyor

günaydınnn..
bugün uyuyamadım, 6 buçukta kalktım, bebişimin cicilerini yıkamaya başladım...

şimdi temizlik yapıcam, yarın misafirim var maalesefff:a015:

kolay gelsin tatlım çok yorma kendini benim de dün misafirlerim vardı 3-4 çeşitle geçiştirdim:)) amaann bizden kıymetli mi doğrucaz yakında

Selam kızlar bende 2009 mayıs annesiyim büyük güne geri sayım başladı Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah sağlıcakla kavuşursunuz kuzularınıza a.s.
evet heyecanlı geri sayım başladı tatlım..İnşallah bizlerde sağsalim 1. yaşlarını görürüz
canım ben özellikle granül olmasın,deterjan olmasın ve kokmasın istiyordum o yüzden çok araştırdım en sonunda dalana karar verdim, inan ekonomik olması değildi tercihim, tabi uygun fiyatlı olması da avantajıaklinialirimsmile...hafif kurumaya başlamışlar, elledim şimdi gayet yumuşaklar, ssorun yok gibi görünüyor..ohaoldumsmile

kolay gelsin tatlım çok yorma kendini benim de dün misafirlerim vardı 3-4 çeşitle geçiştirdim:)) amaann bizden kıymetli mi doğrucaz yakında

Gökçencim eltimler yemeğe gelicekler ama eşim pide yaptıracak,onda sorun yok yaniiibayanssulusmile benim derdim temizlik ve çay filan getirip götürmekk...nefes nefese yürüyorum zaten...

Şimdi toz filan aldım ama süpürgeyi eşime tutturucam hele gelsin eveeesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…