kalsiyum magnezyum eksikli
birde bebk aşağıya inmiş
slm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
günaydın bende rahatsızım dün acile götürdüler beni sancım çoktu
müşade altındaydım saat 8 gibi eve geldim
ve sabah 4 ten beri yine sancılanıyorum ayaklarımın tabanlarına kadar çok kötüyüm ben
canım çok geçmiş olsun, inan bende yazıcaktım dr. kontrolün nasıl geçti diye bebeğin maşallah iyi inş arsız oğluşun gününü bekler bol bol istirahat et mümkün oldukça ayağa kalkma, benim arkadaş pazartesi doğum yapmış kok oldum 32. haftasında olmuş bebeği maşallah gayet iyiler. bayanssulusmile
günaydın bende rahatsızım dün acile götürdüler beni sancım çoktu
müşade altındaydım saat 8 gibi eve geldim
ve sabah 4 ten beri yine sancılanıyorum ayaklarımın tabanlarına kadar çok kötüyüm ben
slm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
ay kızlar korktum valla.bıze geldımı boyle dogum sırası ya.ben daha nasıl olsa cooook var dıye dusunuyodum hep.hıc erken dogumu dusunmedım bıle.ve hazırlıklarım bıle yarım daha.en ıyısı ben bıan once eksıklerı tamamlayayım
ay kızlar korktum valla.bıze geldımı boyle dogum sırası ya.ben daha nasıl olsa cooook var dıye dusunuyodum hep.hıc erken dogumu dusunmedım bıle.ve hazırlıklarım bıle yarım daha.en ıyısı ben bıan once eksıklerı tamamlayayım
tuvalete kalmaya bile korkuyorum yatıyorum hep..dr.um şimdilik yapılması gerekenleri yaptık dedi...yinede düşündükçe kötü oluyorum...çok hareketli zaten kıpırdadında bile acaba açılmayı ilerletirmi die korkkuyorum...duanıza ihtiyacımız var......
canım çok geçmiş olsun,dua edeceğim senin için,merak etme Allah ın izniyle 15 günden fazla bile durur...sen sadece istiratine ve kendine dikkat et,kendini strese sokma...çok şükür kocaman olmuş bebeğin...
Yoka tatlım kıpırdaması iyi onu kafaya takma dedim ya kötü düşünme içini daraltma benim arkadaşım 32.haftasında doğum yaptı ve 2 gün sonra evine çıktı bebeği ile, dualarımızıda birbirimizde eksik etmeyelim, cümle bizim durumumuzda olan arkadaşlarımızla birlikte rabbim yarıda bırakmasın, AMİN
saol canım...benimde tek istediğim o..hastanede herşey yapıldı..bekliyoruz işte...inş. istiratle durur biraz daha allah kimseye böel bişey yaşatmasın...
bu arada arkadaşlar normalden farklı yaşadığınızhiç bişeyi hafife almayın mutlaka hemen dr.unuza danışın..benim şikayetim karın sertleşmesiydi ki düzenli bile değildi..birde 2 gündür malum yerde sızlama vardı tahriş oldu diedüşüyodum..nerden aklıma gelirdiki açılma oluca...umarım sancılarım olmaz...açılma devam etmez...enaz 15 gün...
slmlar, ay neler duyuyorum, ant beni çok heycanlandırdın, içini ferah tut arkadaşım çok kötü bişey olsaydı seni eve yollamazlardı, hem iğneni de vurulmuşsun , artık allaha emanetsin bi sorun olmaz bebişin büyümüş yeterince canım , dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?