oo yemeği halletmişsiniz canım eltinlerse yardım eder getir götür işlerine.Gökçencim eltimler yemeğe gelicekler ama eşim pide yaptıracak,onda sorun yok yaniiibayanssulusmile benim derdim temizlik ve çay filan getirip götürmekk...nefes nefese yürüyorum zaten...
Şimdi toz filan aldım ama süpürgeyi eşime tutturucam hele gelsin eveeesempatiksalakcinni
evet heyecanlı geri sayım başladı tatlım..İnşallah bizlerde sağsalim 1. yaşlarını görürüz
canım ben özellikle granül olmasın,deterjan olmasın ve kokmasın istiyordum o yüzden çok araştırdım en sonunda dalana karar verdim, inan ekonomik olması değildi tercihim, tabi uygun fiyatlı olması da avantajıaklinialirimsmile...hafif kurumaya başlamışlar, elledim şimdi gayet yumuşaklar, ssorun yok gibi görünüyor..ohaoldumsmile
ölemii ben hiç dalana dikkat etmedim boşa para vermişim galba. kızlar bundan sonra da bebeğin kıyafetlerini hep bu deterjanlarla ve kendi giysilerimizden ayrı mı yıkamamız lazım? yani kaç yaşında kadar böle..canım tabi fiyatından önce bebeğe zarraı olurmu olmazmı o önemli fakat diğer sabun tozlarıile aynı işi görüyorsa neden okadar para verelimki dimi ama hacı şakir dalin de sabun tozu fakat fiyatları dalanın üç katı pitkisel olması hoşuma gitti dalanın
ölemii ben hiç dalana dikkat etmedim boşa para vermişim galba. kızlar bundan sonra da bebeğin kıyafetlerini hep bu deterjanlarla ve kendi giysilerimizden ayrı mı yıkamamız lazım? yani kaç yaşında kadar böle..
canım bende akşam markette gördüm ilk defa 800 gr 2lira 70 kuruş yazıyordu ben oğlumda sekiz dokuz aylık olana kadar ayrı yıkadım ondan sonra arada bizim çamaşırlarımızla attım bir yaşından sonra sürekli bizim çamaşırlarla normal deterjanla yıkadım tabi şuda var katı gıdaya geçene kadar sabun tozu yetiyor leke olmadığı için fakat katı gıdaya geçince lekeler çıkmıyor ben katı gıdaya geçince omo bby kullanıyorum yinede çıkmayan lekeler olunca kosla toz kullanıyorum köpük yapıp oğlumda çok denedim sıvısını başka markaları hiç biri çıkarmadı en son tozu kullandım elmasından şeftalisine herşeyi çıkardı
selam kızlar, bende bugün tatil olunca yeni uyandım size bakıyım dedim. Deterjan olarak ben Amway aldım tamamen bitkisel hiç bir zararı olmadığı için acaba bilginiz varmı bebek kıyafetlerinde de güvenle kullanabiliyormu ?
günaydın kızlarrr ben grip oldum burnum akıyooo püffffffffffffeyvahedigeldismile
hasta olmak istemiyorummmmmmm................
mutluyummmmm geçmiş olsunn o magnezyum çok önemliymiş ben çok iyi anladımmmmm....
bende ondan kullanıyorum 2,5 kiloluk bır paket almıs kuzenım cok gelıcek dıye bolüştük bende onu kullandım birazcıkta yumusatıcı attım ona sordum o ilk bebeğinde kullandığını şimdide kullanacağını söyledi bende koydum birazcık. ama bitkisel olduğunu biliyorum bende. bitince ne alırım ne yaparım bilmiyorum. ama hacı şakir alıcaktım onu düşünmüştüm. ama sen amwayın babay mı aldın yoksa normal detarjan mı benim bahsettiğim baby detarjanı
günaydın kızlarrr ben grip oldum burnum akıyooo püffffffffffffeyvahedigeldismile
hasta olmak istemiyorummmmmmm................
mutluyummmmm geçmiş olsunn o magnezyum çok önemliymiş ben çok iyi anladımmmmm....
canım ben normalini aldım, fakat diyorlarki tüm ürünlerini hani canllı olarak çiçeğe döksen dahi hiçbir zararı olmuyormuş ayy yine kafam karıştı boshayallersmile
günaydın bende rahatsızım dün acile götürdüler beni sancım çoktu
müşade altındaydım saat 8 gibi eve geldim
ve sabah 4 ten beri yine sancılanıyorum ayaklarımın tabanlarına kadar çok kötüyüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?