2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben de yıkamadan giydiremem, hangi şartlarda dikildiğini, paketlendiğini kimlerin ellediğini bilemeyiz, ayrıca sorun sadece kir toz değil ki, üzerinde kimyasal kalıntı da bulunabilir..
şimdi yıkayalım nasıl olsa önümüzde 1 ay var, çok steril kalacağını sanmıyorum cicilerin zaten o zamana kadar...

oo yemeği halletmişsiniz canım eltinlerse yardım eder getir götür işlerine.
temizliğe gelince eşler sağolsunn çalıştır valla zaman bizim için dinlenme zamanı:) kolay gelsin şimdidenn

canım tabi fiyatından önce bebeğe zarraı olurmu olmazmı o önemli fakat diğer sabun tozlarıile aynı işi görüyorsa neden okadar para verelimki dimi ama hacı şakir dalin de sabun tozu fakat fiyatları dalanın üç katı pitkisel olması hoşuma gitti dalanın

ölemii ben hiç dalana dikkat etmedim boşa para vermişim galba. kızlar bundan sonra da bebeğin kıyafetlerini hep bu deterjanlarla ve kendi giysilerimizden ayrı mı yıkamamız lazım? yani kaç yaşında kadar böle..

canım bende akşam markette gördüm ilk defa 800 gr 2lira 70 kuruş yazıyordu ben oğlumda sekiz dokuz aylık olana kadar ayrı yıkadım ondan sonra arada bizim çamaşırlarımızla attım bir yaşından sonra sürekli bizim çamaşırlarla normal deterjanla yıkadım tabi şuda var katı gıdaya geçene kadar sabun tozu yetiyor leke olmadığı için fakat katı gıdaya geçince lekeler çıkmıyor ben katı gıdaya geçince omo bby kullanıyorum yinede çıkmayan lekeler olunca kosla toz kullanıyorum köpük yapıp oğlumda çok denedim sıvısını başka markaları hiç biri çıkarmadı en son tozu kullandım elmasından şeftalisine herşeyi çıkardı

anladım canım sağol aklımda bulunsun

selam kızlar, bende bugün tatil olunca yeni uyandım size bakıyım dedim. Deterjan olarak ben Amway aldım tamamen bitkisel hiç bir zararı olmadığı için acaba bilginiz varmı bebek kıyafetlerinde de güvenle kullanabiliyormu ?

bende ondan kullanıyorum 2,5 kiloluk bır paket almıs kuzenım cok gelıcek dıye bolüştük bende onu kullandım birazcıkta yumusatıcı attım ona sordum o ilk bebeğinde kullandığını şimdide kullanacağını söyledi bende koydum birazcık. ama bitkisel olduğunu biliyorum bende. bitince ne alırım ne yaparım bilmiyorum. ama hacı şakir alıcaktım onu düşünmüştüm. ama sen amwayın babay mı aldın yoksa normal detarjan mı benim bahsettiğim baby detarjanı

Son düzenleme:
günaydın kızlarrr ben grip oldum burnum akıyooo püffffffffffffeyvahedigeldismile
hasta olmak istemiyorummmmmmm................
mutluyummmmm geçmiş olsunn o magnezyum çok önemliymiş ben çok iyi anladımmmmm....

günaydın kızlarrr ben grip oldum burnum akıyooo püffffffffffffeyvahedigeldismile
mutluyummmmm geçmiş olsunn o magnezyum çok önemliymiş ben çok iyi anladımmmmm....

alerji olmasın sakın bende de var aynısından ama ben bahar alerjisi olurum her sene

canım ben normalini aldım, fakat diyorlarki tüm ürünlerini hani canllı olarak çiçeğe döksen dahi hiçbir zararı olmuyormuş ayy yine kafam karıştı boshayallersmile

Geçmiş olsun canım bol bol meyve ye şükür ben bu sene hiç grip olmadım

canım ben normalini aldım, fakat diyorlarki tüm ürünlerini hani canllı olarak çiçeğe döksen dahi hiçbir zararı olmuyormuş ayy yine kafam karıştı boshayallersmile

dediğin doğru olabilir. ve ayrıca baby yapmalarının sebebıde ticari çıkar olabilir

selam kızlar nasılsınız bakım.ben artık devamlı gıremıyorum ya netımızde sorun oluyo yenı tasındıkda bı otuttamadık malesef.sızler nasılsınız.bu arada benım kalcamın altına ve ustune kramplar gırıyo sızdede olan varmı

Canım çok geçmiş olsun , İnşallah bugun iyisindir . doktor ne dedi peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…