2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:Saruboceq:

çok geçmiş olsun....inşallah şu 15 günü de atlatırsın dualarımız seninle...kendine dikkat et....

maş.canım bebeğine..benimde inş. normal olucak bebeğim çok iri olmıca için çatım uygunmuş...aslında 37.haftada olucaktımmuaynemi ama erken doğum olunca baktı dr.um...bu arada hiçte korkulcak bişey değil çatı muaynesi..kendinizi kasmadınız sürece..

merhaba arkadaşlarım rahatsızlanan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum, inşallah zamanında doğum yaparız tek duam şuan bu
37. haftaya kadar benimde sabretmem gerekecek çok yoruldum artık 2,5 haftam kaldı hayırlısıyla. Bebişin eşyalarını aldım ama her biri her yerde. Hazırlık yapmam lazım. 37. hftada izin alacağım kısmetse 39. hafta da doğum yapacağım.
Bugün dr a gittik bebişim 2100 gr olmuş. Başı aşağıda duruyor düzelmiş:)) ama ilki sezeryan olduğu için buda sezaryen olur. Bakalım hayırlısı. 2 hafta sonra nts ye çağırdı sonra birdaha gelirsin 37. hafta çalışamaz raporu için zaten ondan sonrada doğum için geleceksin dedi çok heycanlandım :) az kaldı dişimizi sıkalım kızlar..

ant valla bende heycan yaptım şimdi çok geçmiş olsun dinlen kıpırdama dahi bebeğinin kilosu iyi maşallah iki haftada 3 kilo olur ondan sonra canı isterse gelir allah yardımcın olsun dualarımız seninle.ben yarın ağda yapacaktım tırstım şimdi yapmasammıki benimde karnım bazen taş gibi oluyor. korktum ya. anam biz daha yeni hamile kalmıştık nezaman geldi doğum ya. iyiydik böyle.eyvahedigeldismile

benim çatı muaynemide 36. haftada yaparım dedi,nasıl yapıyorlar?

çok geçmiş olsun...dinlen iyice....sıkıntılı dönemler başladı sanırım ....Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım öncelikle bebişine maşallah rabbim inşallah zamanında sağlıkla dünyaya gelmesini nasip eder canım dualarımız seninle :Saruboceq: artık zamanımız iyice azaldı şafak 30 oldu eyvahedigeldismile

maşallah bebeğine canım

maşallah bebeğine canım

saol canım valla kendimi kasarım diyosan yaptırma riske atmaya değmez..dr.unada sertleşmelerinden bahset..en azından nst yapar belkide tuşe...

benim çatı muaynemide 36. haftada yaparım dedi,nasıl yapıyorlar?

valla canım ben nisan annelerinin kimisinden bi aletle bakıldını okumuştum ama benim dr.um tuşe muaynesi yapar gibi parmaklarıyla baktı...uygun dedi...baya bi korkuyodum çok acıyo diyenler olmuştu ama hiçte ole çok bi acı yok...

şafağın 30 olmasına hazırladığım için kendimi sanırım panik oldum..erken dogururm heralde diyodum kendi kendime ama 37-38 falan olur diyodum 35. haftada beklemiyodum yani bu açılmayı..

ben çıkıyorum kızlar kendinize ve bebişlere iyi bakın pazartesi görüşürüz inşallah.opuyorumnanaktan

ant pazartesi benimde kontrolum var bakalım ne diyecek dr. hakkımızda hayırlısı artık.ağdayı kendim yapıcam yavaş yavaş yapmayı denicem pzt dr acılma varmı yokmu diye bakarsa temiz olmak lazım çıkan kızlar iyi hafta sonları size.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…