bu arada benimde dün kontrolüm vardı,kızım büyümüşdoktorum hiç bir aksilik olmazsa normal doğum yapmamı istedi...hayırlısı dedim ama şimdiden tedirgin oldum,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
slm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
bu arada benimde dün kontrolüm vardı,kızım büyümüşdoktorum hiç bir aksilik olmazsa normal doğum yapmamı istedi...hayırlısı dedim ama şimdiden tedirgin oldum,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
çok geçmiş olsun....inşallah şu 15 günü de atlatırsın dualarımız seninle...kendine dikkat et....
maş.canım bebeğine..benimde inş. normal olucak bebeğim çok iri olmıca için çatım uygunmuş...aslında 37.haftada olucaktımmuaynemi ama erken doğum olunca baktı dr.um...bu arada hiçte korkulcak bişey değil çatı muaynesi..kendinizi kasmadınız sürece..
selna gözün aydın maşallah yavruna ne güzel doğum pozisyonunuda almış darısı ters duran tüm bebeklere.
günaydın bende rahatsızım dün acile götürdüler beni sancım çoktu
müşade altındaydım saat 8 gibi eve geldim
ve sabah 4 ten beri yine sancılanıyorum ayaklarımın tabanlarına kadar çok kötüyüm ben
canım öncelikle bebişine maşallahslm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
maşallah bebeğine canımbu arada benimde dün kontrolüm vardı,kızım büyümüşdoktorum hiç bir aksilik olmazsa normal doğum yapmamı istedi...hayırlısı dedim ama şimdiden tedirgin oldum,Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
merhaba arkadaşlarım rahatsızlanan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum, inşallah zamanında doğum yaparız tek duam şuan bu
37. haftaya kadar benimde sabretmem gerekecek çok yoruldum artık 2,5 haftam kaldı hayırlısıyla. Bebişin eşyalarını aldım ama her biri her yerde. Hazırlık yapmam lazım. 37. hftada izin alacağım kısmetse 39. hafta da doğum yapacağım.
Bugün dr a gittik bebişim 2100 gr olmuş. Başı aşağıda duruyor düzelmiş:)) ama ilki sezeryan olduğu için buda sezaryen olur. Bakalım hayırlısı. 2 hafta sonra nts ye çağırdı sonra birdaha gelirsin 37. hafta çalışamaz raporu için zaten ondan sonrada doğum için geleceksin dedi çok heycanlandım :) az kaldı dişimizi sıkalım kızlar..
ant valla bende heycan yaptım şimdi çok geçmiş olsun dinlen kıpırdama dahi bebeğinin kilosu iyi maşallah iki haftada 3 kilo olur ondan sonra canı isterse gelir allah yardımcın olsun dualarımız seninle.ben yarın ağda yapacaktım tırstım şimdi yapmasammıki benimde karnım bazen taş gibi oluyor. korktum ya. anam biz daha yeni hamile kalmıştık nezaman geldi doğum ya. iyiydik böyle.eyvahedigeldismile
benim çatı muaynemide 36. haftada yaparım dedi,nasıl yapıyorlar?
canım öncelikle bebişine maşallahrabbim inşallah zamanında sağlıkla dünyaya gelmesini nasip eder canım dualarımız seninle :Saruboceq: artık zamanımız iyice azaldı şafak 30 oldu eyvahedigeldismile
maşallah bebeğine canım
maşallah bebeğine canım
şafağın 30 olmasına hazırladığım için kendimi sanırım panik oldum..erken dogururm heralde diyodum kendi kendime ama 37-38 falan olur diyodum 35. haftada beklemiyodum yani bu açılmayı..
inşallah 2 hafta daha sıkar dişini bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?