2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınn.. mevsimden midir nedir feci halsizim bugünlerde..

günaydın kızlar öncelikle rahatsız olan arkadaşlara geçmiş olsun.benimde dünden berri sağ elimin parmak uçları uyuşuyor.sizdede böyle birşey varmı?neden olabilir acaba?

canım hareketlerin yavaşlaması hoş değil bence bi an önce doktora git ne olur ne olmaz sen önlemini alda gerisi sorun değil

canım ben yarın 36 haftalık olucam inş..benimde bi ara 28. haftada olmuştu ama bişey çıkmamıştı ozaman dr.um kasılma olmaması için magnezyum yazmıştı okadar...umarım sende de bişey yoktur..

sanırım bu oğlan sabredemicek...sabah uzun bi süre kendini aşağı doğru itip durdu..sızlamada devam ediyo..destek oldunuzu biliyorum ama dua istiyorum yine kızlar...

sanırım bu oğlan sabredemicek...sabah uzun bi süre kendini aşağı doğru itip durdu..sızlamada devam ediyo..destek oldunuzu biliyorum ama dua istiyorum yine kızlar...

ant 36 haftalık olmuşsun artık. doğarsa da korkma küveze falan almazlar. tek dez avantajı biraz zayıf olur. sen de en ağır geçecek son 1ayı yaşamamış olursun. çatlamadan patlamadan kucağına alırsın. ama tabi annelik içgüdülerimizle düşündüğümüz için bebek içerde nekadar durursa okadar sağlıklı olur diye algılıyoruz. inşallah zamanında gelir. ama anasına biran önce kavuşmak için acele ederse de üzülme. çok öptüm

doğru 32 haftadan sonra küveze alınmuyor bebekler. prematüre sayılmıyorlar o zaman ondan için rahat olsun ant. ama ne kadar geç olursa onun için daha iyi ama o ayrı. iğnenide vurulmuşsun iğneden 48saat sonra doğum olursa ciğerlerde problem olmuyormuş. eğer 48saatten fazla olursada daha da iyi oluyormuş.

ant duam seninle canım...içini ferah tut zaten 36 haftalık olmuşsun...

canım dualarım seninle, lütfen kendine çok sıkıntı etme inş zamanını bekler oğluşun :Saruboceq:

ant sağ salim zamanında bebeğini kucağına alırsın inş canım

saolun arkadaşlar..hepinizden allah rağzı olsun..tek isteğim bebeğimin biraz daha büyümesi..hakkımızda hayırlısı..1 nisanda tekrar randevum var umarım güzel şeyler söyler dr.um..

kızlar dualarım sizinle,umarım hepimiz zamanında doğum yaparız.bende bugün doktorumda doğum yapan bir arkadaşı gördüm.kendisi doktorun işinde profesyonel olduğunu ama çok fırça atan biri olduğunu söyledi.aklım karıştı,kızlar ne yapmalıyım.sizce profesyonel birinin eline bırakıp,aldırmamalımıyım,yoksa doktorumumu değiştirmeliyim.

ant bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallah canım benim kızımda erken doğdu sorun çıkmadı için ferah olsun canıma.s.

canım bence işinde iyi olması çok önemli doğum anında insanın başına ne geleceği belli olmaz drun her durumla başedebilmesi önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…