slm anneler.......
cok sagolasin ipeknilcim,yavasladigi icin tedirgin oldum,yoksa cok kucuk hafif harektleri var,cok sukur evet sekerli biseyler yiyip kendimi verip dinledigimde sadeece ufak tefek kipirdanmalar oluyor hafif...acaba diyorum cok mu tembel olacak:) bol bol dinleniyor ya da cikinca canimi okuyacak:):)evet yaaa Rabbim hepimize saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasibeylesin....bugunde icimi rahatlatmazsa gidicem doktora bakalim insaAllah ilerleyen saatlerde sevindirir beni.....
canım 15 gün önce muayeneye gittiğimde kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyo arada dedim alttan uldrasonla baktı rahim boyun çok iyi dedi nsty bağladı sancı çıkmadı onun için hemen gitmeyeyim dedim ama sertleşme üç gündür var bide sen kaç haftalıksın ben daha 31+2 yim daha erken geliyor bana
sanırım bu oğlan sabredemicek...sabah uzun bi süre kendini aşağı doğru itip durdu..sızlamada devam ediyo..destek oldunuzu biliyorum ama dua istiyorum yine kızlar...
ant 36 haftalık olmuşsun artık. doğarsa da korkma küveze falan almazlar. tek dez avantajı biraz zayıf olur. sen de en ağır geçecek son 1ayı yaşamamış olursun. çatlamadan patlamadan kucağına alırsın. ama tabi annelik içgüdülerimizle düşündüğümüz için bebek içerde nekadar durursa okadar sağlıklı olur diye algılıyoruz. inşallah zamanında gelir. ama anasına biran önce kavuşmak için acele ederse de üzülme. çok öptüm
sanırım bu oğlan sabredemicek...sabah uzun bi süre kendini aşağı doğru itip durdu..sızlamada devam ediyo..destek oldunuzu biliyorum ama dua istiyorum yine kızlar...
kızlar dualarım sizinle,umarım hepimiz zamanında doğum yaparız.bende bugün doktorumda doğum yapan bir arkadaşı gördüm.kendisi doktorun işinde profesyonel olduğunu ama çok fırça atan biri olduğunu söyledi.aklım karıştı,kızlar ne yapmalıyım.sizce profesyonel birinin eline bırakıp,aldırmamalımıyım,yoksa doktorumumu değiştirmeliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?