geçmiş olsun canımgünaydın bende rahatsızım dün acile götürdüler beni sancım çoktu
müşade altındaydım saat 8 gibi eve geldim
ve sabah 4 ten beri yine sancılanıyorum ayaklarımın tabanlarına kadar çok kötüyüm ben
canım Allah hayırlısını nasip etsin dualarımız seninle ve tüm mayıs anneleriyle Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucaklarına alıp büyüdüklerini görmeyi nasip etsin inşallahslm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
günaydınnnngünaydın kızlar. iyi haftalar hepimize
günaydın canım hayırlı olsun ben de 32. hafta raporumu almaya gideceğim bugün nasıl yapıcam hiç bilmiyorum bir sürü işim varkaydirigubbakcemilegünaydın zeliha günaydın ayşesinem yeni bir haftaya daha başladık hayırlısıyla 9 da randevum var kahvaltı yaptım hazırlanıp gidicem şimdi. hayırlısıyla üç hafta geçti aradan nasıl bakalım oğlum çok meraktayım tabi dönüp dönmediğide ayrı bir muamma. herkese iyi haftalar benim son iki haftam. ant canım hayırlısıyla sabredecek bebeğin iyi düşün allah yardımcın olsun.Rabbim onun gününü saatini bilir.
:1hugopuyorumnanaktan günaydın cleo
hadi hayırlı olsun canım, baba para kazanmaya gitti diye anlat bebeişe sonra sesini duyamadı die alınmasın babasına sen de kendini annenin şefkatli kollarına bırakgünaydın kızlar
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim saolun
ben yarın annemlere gidiceğim akşama
eşim in işleri başladı şehir dışına çıkıcak
o gelene kadar annemlerdeyim
hadi hayırlı olsun canım, baba para kazanmaya gitti diye anlat bebeişe sonra sesini duyamadı die alınmasın babasına sen de kendini annenin şefkatli kollarına bırak
kötü olma canım vardır onda da bir hayır, hem dediğim gibi annen sana şefkatli kollarını açınca kolaylaşır dayanmak dahaklısın kaç gündür çok kötüyüm normalde sadece malatya elazığa bakacaktı
pazarlamacı nın biri çıkınca
iş kocişe kaldı
ne yapalım ekmek parası haklısın
ama dayanmak zor olacak
Günaydın kızlar, hepimize iyi haftalar inş benim son 3 günüm iznime ayrılıyorum.Sezen'cim senide şimdiden Allah kavuştursun tatlım
BEN KAhvaltıya kaçıyorum kızlar görüşürüzz
saol canım
sanada iyi dinlenmeler az kalmış
haklısın kaç gündür çok kötüyüm normalde sadece malatya elazığa bakacaktı
pazarlamacı nın biri çıkınca
iş kocişe kaldı
ne yapalım ekmek parası haklısın
ama dayanmak zor olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?