Ant, çok geçmiş olsun... bekler annesi oğlun 2 hafta daha, hem doktor kontrolünde olduğun ve iğne yapıldığı için tedirgin olmana da gerek yok Allahın izniyle zamanında gelir inşallah... bu arada maşallah bebeğine büyümüş annesi
bu arada kızlar hiçbişeyi son ana bırakmayın..temizliği hastane çantasını falan hazır edin ne oluca bilinmiyo çünkü..benim geç dank etti dünden beri hastane çantasıyla uğraşıyorum..
bu arada kızlar hiçbişeyi son ana bırakmayın..temizliği hastane çantasını falan hazır edin ne oluca bilinmiyo çünkü..benim geç dank etti dünden beri hastane çantasıyla uğraşıyorum..
cok haklisin canim..aman yaa valla ne zormus n olucagini ne zaman gelecegini bilmeden bekliyorsun llah yardimcimiz olsun:CüvCüv:
bence söyle canım benim 28.ci haftadada olmuştu dr.um hemen nst ve tuşe muaynesi yaptırdı ozaman bişey çıkmamıştı...şimdide bahsettim yine nst ve tuşe gittim ve nitekim açılma çıktı..üstelik 3 gündür oluyodu akşam üzeri ve düzensizdide...sızlamada tahriştir die pudra döküp duruyodum saf gibi acemi olunca tabi insan bilmiyoki..
amin cnmmmmmmm benimmm senin bebiş nasılllkaydirigubbakcemile2annaaaa hoşgeldin sanada günaydınn şekerim maşallah durucuğaa tosuncuk olacak desene allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah
selam tatlımmm tatlıya düşkünüm okadar bi yararı olmuşmudur bilmiyorummerhaba hanımlar günaydın diyecektim ama geçmişi bitirene kadar öğlen oldu akşamdan alayım yeşimark bebeğini görmüş maşallah yavruna kocaman olmuş üzülme benimkide ters yeşim hayırlısı artık gamze gelmiş tekrardan hoşgelmiş kızını evlnedirecek boya getirmiş resmen şaştım kaldım sultan gibi olmuş ya gerçekten ne yedin bu kadar gamze maşallah peki sen ne kadar kilo aldın.
hoşbulduk cnm sağolasınnn hayırlı haberlerle dönherkese merhaba;
geçmişi okuyup geldim;
gamze hoşgeldin canım,maşallah kızına kocaman olmuş,
mhtp geçmiş olsun canım,korkma birşey olmaz Allah ın izniyle...
benimde 4 te kontrolüm var bugün,4 hafta sonra kızımı göreceğim,bakalım ne kadar büyümüş???
inşallah cnmmm tek isteğim buolumunekankayizsmilegamzee yeni gördüm geçmişe baktım da maş. kız durumuz ne kadar büyümüş inş kolay normal bir doğum olur sağlıkla gelir yavrunn
cnm ncelikle geçmiş olsun. bence sakın korkma çünkü benim arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı bebeği 2.500 dü ve topaç gibi doğdu küveze bile girmedi. üstelik ciğer geliştirici iğne bile olmamıştı. korkma Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. benim doktorum 34. haftadan sonra doğum sancıları başlarsa durdurmadıklarını bebeğin ciğer gelişiminin tamamlandığını söylemişti. bide artık 36 haftalık doğan bebekler prematüre sayılmıyormuş. kesinlikle için rahat olsunslm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
selam gamze kız nasılsın
BEBıŞıNE MAŞALLAH
amin cnmmmmmmm benimmm senin bebiş nasılllkaydirigubbakcemile2
selam tatlımmm tatlıya düşkünüm okadar bi yararı olmuşmudur bilmiyorum
hoşbulduk cnm sağolasınnn hayırlı haberlerle dön
inşallah cnmmm tek isteğim buolumunekankayizsmile
cnm ncelikle geçmiş olsun. bence sakın korkma çünkü benim arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı bebeği 2.500 dü ve topaç gibi doğdu küveze bile girmedi. üstelik ciğer geliştirici iğne bile olmamıştı. korkam Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. benim doktorum 34. haftadan sonra doğum sancıları başlarsa durdurmadıklarını bebeğin ciğer gelişiminin tamamlandığını söylemişti. bide artık 36 haftalık doğan bebekler prematüre sayılmıyormuş. kesinlikle için rahat olsun
sağol sezen geçmiş olsun tatlımmm nasıl oldun şimdi
geçmişi okudum da bir çoğunuz erken doğum riskinden bahsetmişsiniz. ben de aranıza katıldım. dün doktor kontrolüm vardı. bebiş 10gün önde. doktor umarım herşeyini hazırlamışsındır dedi. 38de çatı muaynesi yapıcaktı. 36 diye değiştirdi. ben bebek kendini itiyor, akşamları karnım ağrıyor diye söyledim. onların kasılma olduğunu ve kasılmalarımın başladığını söyledi. satı beklemez dedi. fazla ayakta durmamam ve uzanmam gerekiyormuş. işte böyle. uzandığım anda da tekmeler yiyorum. yürüyüş iyi geliyor. tezat yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?