2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım çok teşekkür ederim..umarım durur..zaten biliyosunuz benim oğlan enfazla 3 kilo olucaktı ole demişti dr.um şimdi bide erken gelirse dahada küçük olucak dr.umda 15 sonra olursa kuvez sorunu olmaz diyince bi umut bekliyorum...

bu arada kızlar hiçbişeyi son ana bırakmayın..temizliği hastane çantasını falan hazır edin ne oluca bilinmiyo çünkü..benim geç dank etti dünden beri hastane çantasıyla uğraşıyorum..

bu arada kızlar hiçbişeyi son ana bırakmayın..temizliği hastane çantasını falan hazır edin ne oluca bilinmiyo çünkü..benim geç dank etti dünden beri hastane çantasıyla uğraşıyorum..

ben de senin mesajını okuyunca anneme söyledim hemen, ne olur ne olmaz biran önce hazırlayalım diye, yarın ikimizin de çantasını hazırlayacağız inşallah...
bu arada benim bebeğim de pek kilolu olmayacak sanırım seninki gibi, 3 kilo da gayet iyi bence, sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah....

cok haklisin canim..aman yaa valla ne zormus n olucagini ne zaman gelecegini bilmeden bekliyorsun llah yardimcimiz olsun:CüvCüv:

konrolumede cok var sık gidiyorum diye kızıyor dr ne yapıcam bilmiyorum sağlık ocağında ebeye sorarım bende oraya gidicem bu hafta çünkü

annaaaa hoşgeldin sanada günaydınn şekerim maşallah durucuğaa tosuncuk olacak desene allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah
amin cnmmmmmmm benimmm senin bebiş nasılllkaydirigubbakcemile2
selam tatlımmm tatlıya düşkünüm okadar bi yararı olmuşmudur bilmiyorum
hoşbulduk cnm sağolasınnn hayırlı haberlerle dön
gamzee yeni gördüm geçmişe baktım da maş. kız durumuz ne kadar büyümüş inş kolay normal bir doğum olur sağlıkla gelir yavrunn
inşallah cnmmm tek isteğim buolumunekankayizsmile
cnm ncelikle geçmiş olsun. bence sakın korkma çünkü benim arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı bebeği 2.500 dü ve topaç gibi doğdu küveze bile girmedi. üstelik ciğer geliştirici iğne bile olmamıştı. korkma Allahın izniyle hiçbişeycik olmaz. benim doktorum 34. haftadan sonra doğum sancıları başlarsa durdurmadıklarını bebeğin ciğer gelişiminin tamamlandığını söylemişti. bide artık 36 haftalık doğan bebekler prematüre sayılmıyormuş. kesinlikle için rahat olsun
selam gamze kız nasılsın
BEBıŞıNE MAŞALLAH

sağol sezen geçmiş olsun tatlımmm nasıl oldun şimdi

şuan biraz daha iyiyim saol

geçmişi okudum da bir çoğunuz erken doğum riskinden bahsetmişsiniz. ben de aranıza katıldım. dün doktor kontrolüm vardı. bebiş 10gün önde. doktor umarım herşeyini hazırlamışsındır dedi. 38de çatı muaynesi yapıcaktı. 36 diye değiştirdi. ben bebek kendini itiyor, akşamları karnım ağrıyor diye söyledim. onların kasılma olduğunu ve kasılmalarımın başladığını söyledi. satı beklemez dedi. fazla ayakta durmamam ve uzanmam gerekiyormuş. işte böyle. uzandığım anda da tekmeler yiyorum. yürüyüş iyi geliyor. tezat yani..

elvosss yapma yaaa benim bebeğimde ultrasonda 36+4 şuanda ama ben 34+5 im 2 hafta ilerde benden. bu doğum zamanını etkiler mi yaaa korkutma beni . gerçi doktorum etkilemez dedi. umarım erken gelmezler:Saruboceq:

kızlar biraz geçmişe göz attım..neler olmuş böyle...iki gün boş bırakmaya gelmiyorsunuz..:))
MUTLUYUM çok geçmiş olsun canım..
ANTsana da çok geçmiş olsun..telaşlandım walla okuyunca..dikkat et kendine..
sakın kalkma..kendini iyi hissetsen bile kalkma..inşallah sabreder bebişin de zamanında gelir..

ben eşyalarımı yıkamıştım ama daha tam yerleştirmemiştim valize..
şimdi kalkıyorum ve hemen ütüye başlıyorum..çantam hazır dursun bi köşede..

valla korkudan ben çantamı 3 hafta önceden hazırladım her işimi bitirdim şimdi yatıyorum iikide bitirmişim çünkü şimdi çok çabuk yoruluyorum sürekli yatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…