kızlar çantaya neler koydunuz ?
bu arada arkadaşlar normalden farklı yaşadığınızhiç bişeyi hafife almayın mutlaka hemen dr.unuza danışın..benim şikayetim karın sertleşmesiydi ki düzenli bile değildi..birde 2 gündür malum yerde sızlama vardı tahriş oldu diedüşüyodum..nerden aklıma gelirdiki açılma oluca...umarım sancılarım olmaz...açılma devam etmez...enaz 15 gün...
olabilir canımmalerji olmasın sakın bende de var aynısından ama ben bahar alerjisi olurum her sene
aslında c vitaminimi günlük alıyorum meyvemide yiyorum beslenmem iyi ama ne oldu anlamadımmmGeçmiş olsun canım bol bol meyve ye şükür ben bu sene hiç grip olmadım
bu arada arkadaşlar normalden farklı yaşadığınızhiç bişeyi hafife almayın mutlaka hemen dr.unuza danışın..benim şikayetim karın sertleşmesiydi ki düzenli bile değildi..birde 2 gündür malum yerde sızlama vardı tahriş oldu diedüşüyodum..nerden aklıma gelirdiki açılma oluca...umarım sancılarım olmaz...açılma devam etmez...enaz 15 gün...
slmlar arkadaslar erken dogum riski olan arkadaslar: Allah yardimciniz olsun insaAllah vaktinde gelirler bebeisler,telaslanmayin panik olmayin icinizi ferah tutun biliyosunuz pozitif dusunmek cok onemli....
buarada benimde bebisimin hareketleri yok denicek kadar az cok yavasladi,onceki tekmeler kipirdamalar oynamalar yok simdi son 3gundur filan belli belirsiz ufak hareketleri oluyor onuda kendimi cok verip dinlersem hissedebiluyorumneden boyle oldu anlamadim icimi ferah tutup telas yapamamay iyi dusunmeye calisiyorum ama tabiki insan ister istemez aklina hersey geliyor...3gun once inanilmaz kasilamalari vardi hatta carsamba ve persembe aksami beni cok korkutmustu,resmen karnimin bi tarafina toplanip tas gibi kas kati kesiliyordu neyse o epey surdu 2-3gundurde cok az kipirdiyor varmi icinizde bunlari yasayan cok yavas olmasi acaba problemmi?yani daha dogrusu bugun sabahtan beri belki 2ya da 3kez cok hafif kipirdamistir dunde oyleydi
slmlar arkadaslar erken dogum riski olan arkadaslar: Allah yardimciniz olsun insaAllah vaktinde gelirler bebeisler,telaslanmayin panik olmayin icinizi ferah tutun biliyosunuz pozitif dusunmek cok onemli....
buarada benimde bebisimin hareketleri yok denicek kadar az cok yavasladi,onceki tekmeler kipirdamalar oynamalar yok simdi son 3gundur filan belli belirsiz ufak hareketleri oluyor onuda kendimi cok verip dinlersem hissedebiluyorumneden boyle oldu anlamadim icimi ferah tutup telas yapamamay iyi dusunmeye calisiyorum ama tabiki insan ister istemez aklina hersey geliyor...3gun once inanilmaz kasilamalari vardi hatta carsamba ve persembe aksami beni cok korkutmustu,resmen karnimin bi tarafina toplanip tas gibi kas kati kesiliyordu neyse o epey surdu 2-3gundurde cok az kipirdiyor varmi icinizde bunlari yasayan cok yavas olmasi acaba problemmi?yani daha dogrusu bugun sabahtan beri belki 2ya da 3kez cok hafif kipirdamistir dunde oyleydi
geçmiş olsun canım inşl 15 gün bekler hatta zamanında doğar bebeğin sağlıklı olsun yeter canım sancın falan varmı benim karnımda acayip sertliyo öne toplanıp aşağıyada düştü karnım üç gün önce bigün boyunca önce aşağıya sancı girdi iğne batması gibi sonra akşama kadar bebek hareket ettikçe malum yere bişe batıyodu şimdi arada oluyor ogün baya korktum ama sancım yok diye gitmedim dr gidiyorum bisaat nst ye bağlıyo sancı çıkmıyo boşuna sıkılıyom orda diye gitmedim ş,imdi endişelendim gitsemmi acaba sen ne rahatsızlık hissettinde gittin acaba sancı falanmı
ant ve sezen geçmişolsun kızlar inş bebişler annelerini üzmezler ve beklerler kendizine dikkat diin kızlar bana doktor sol tarafına yat dinlen demişti bol bol dinlenin kızlar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş
inş. canım..valla benimde sancım yoktu..hatta tek şansım olmaması yokta durduramayız dedi dr.um..ben sadece karnımın sertleştiğini söyledim nst ye tuşe ye yolladı..nst de sancı çıkmadı ama tuşede 1 cm açılma çıktı..sertleşme bebek hareket halindeyken değilde durup dururken oluyodu...3 gün falan akşamları oldu sonrasa sızlama başladı ama hiçaklıma gelmemişti..bence dr.una bi söyle karnın sertleştiğini bilsin..
elvosss yapma yaaa benim bebeğimde ultrasonda 36+4 şuanda ama ben 34+5 im 2 hafta ilerde benden. bu doğum zamanını etkiler mi yaaa korkutma beni . gerçi doktorum etkilemez dedi. umarım erken gelmezler:Saruboceq:
işte bende de aynısı iğne batması, bir yerde toplanma, karnımı acıtıyor. kızlaaar mayısı göremicez mi?geçmiş olsun canım inşl 15 gün bekler hatta zamanında doğar bebeğin sağlıklı olsun yeter canım sancın falan varmı benim karnımda acayip sertliyo öne toplanıp aşağıyada düştü karnım üç gün önce bigün boyunca önce aşağıya sancı girdi iğne batması gibi sonra akşama kadar bebek hareket ettikçe malum yere bişe batıyodu şimdi arada oluyor ogün baya korktum ama sancım yok diye gitmedim dr gidiyorum bisaat nst ye bağlıyo sancı çıkmıyo boşuna sıkılıyom orda diye gitmedim ş,imdi endişelendim gitsemmi acaba sen ne rahatsızlık hissettinde gittin acaba sancı falanmı
sen de içini ferah tut canım, zaman zaman bebeğin hareketlerinde azalma olabiliyor bende de, doktor aşırı yorgunluk ve stres bebeği etkiler demişti. zaten artık çok tekme değilde kıpırdanma hissediyorum ben... bence doktoruna bir sorsan iyi olur... ben de gün içinde 10 defa hissedilmeli diye okumuştum, bir de meyva suyu, çikolata falan yiyip sol tarafına yatıp iyice dinle kendini, o zaman hissetmen lazımmış sanırım bir yerde öyle okumuştum... hepimizin az zamanı kaldı sayılır, Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?