2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar sizleri duyunca telaşlandım, ben daha çantamı bile almadım bi çok eksiğim var hala alınacak
odası 10 gun sonra gelıcek yerleştırr sonra ev temızlıgıne başlarım artık erken dıyolar ama bıtıtrp dınlenmeye geçmek lazım ne olacagı bellı değil

kızlar çantaya neler koydunuz ?

1 gecelik sabahlık takımı
2 pijama takımı
2 emzirme sütyeni
1 paket orkid
1 paket antibakteriel mendil
1 kutu lansinoh göğüs ucu kremi
1 paket göğüs pedi
1 terlik, çorap,iç çamaşır. lohusa bandı
1 yüz havlusu
1 kağıt havlu
kamera.foto mak
makyaj malz( ama ben bi rimel ve solgun görünmemek için bi allık koydum) bebeğimi maske gibi makyaj yapıp sevmek istemiyorumopuyorumnanaktan

bebek için
2 hastane çıkışı
2 adet yedek zıbın
çorap patik,
1 paket bebek bezi
kusma bezleri
battaniye
hırka
ne olur ne olmaz diye 1 tane yenidoğan biberon koydum.

ben 2 ayrı çanta yaptım. kendi çantam benim odama bebeğin çantası doğumhaneye verilsin diye. unuttuğum şeyler olabilir opuyorumnanaktan
bebek şekerlerim ve çantam bide pusetim hazır bekliyor bakalım kısmet ne zmaansa ozaman gelsin

geçmiş olsun canım inşl 15 gün bekler hatta zamanında doğar bebeğin sağlıklı olsun yeter canım sancın falan varmı benim karnımda acayip sertliyo öne toplanıp aşağıyada düştü karnım üç gün önce bigün boyunca önce aşağıya sancı girdi iğne batması gibi sonra akşama kadar bebek hareket ettikçe malum yere bişe batıyodu şimdi arada oluyor ogün baya korktum ama sancım yok diye gitmedim dr gidiyorum bisaat nst ye bağlıyo sancı çıkmıyo boşuna sıkılıyom orda diye gitmedim ş,imdi endişelendim gitsemmi acaba sen ne rahatsızlık hissettinde gittin acaba sancı falanmı

slmlar arkadaslar erken dogum riski olan arkadaslar: Allah yardimciniz olsun insaAllah vaktinde gelirler bebeisler,telaslanmayin panik olmayin icinizi ferah tutun biliyosunuz pozitif dusunmek cok onemli....
buarada benimde bebisimin hareketleri yok denicek kadar az cok yavasladi,onceki tekmeler kipirdamalar oynamalar yok simdi son 3gundur filan belli belirsiz ufak hareketleri oluyor onuda kendimi cok verip dinlersem hissedebiluyorum neden boyle oldu anlamadim icimi ferah tutup telas yapamamay iyi dusunmeye calisiyorum ama tabiki insan ister istemez aklina hersey geliyor...3gun once inanilmaz kasilamalari vardi hatta carsamba ve persembe aksami beni cok korkutmustu,resmen karnimin bi tarafina toplanip tas gibi kas kati kesiliyordu neyse o epey surdu 2-3gundurde cok az kipirdiyor varmi icinizde bunlari yasayan cok yavas olmasi acaba problemmi?yani daha dogrusu bugun sabahtan beri belki 2ya da 3kez cok hafif kipirdamistir dunde oyleydi

alerji olmasın sakın bende de var aynısından ama ben bahar alerjisi olurum her sene
olabilir canımm
Geçmiş olsun canım bol bol meyve ye şükür ben bu sene hiç grip olmadım
aslında c vitaminimi günlük alıyorum meyvemide yiyorum beslenmem iyi ama ne oldu anlamadımmm

geçmiş olsun canımm ayyyyyyyyyy nasıl heyecan yaptım sormayınn benimde bebek bazen hareket halindeyken sertleşiyo karnımmm ohaoldumsmile
korktummmeyvahedigeldismile
biraz önce de bi arkadaş 35.haftada doğum başlamış onu duydummm genee ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
3500 müş bebeğin kilosu..Allahım herşey vaktinde güzel inş.zamanında gelir bebişler rabbime emanetiz epimiz...

Son düzenleme:

canım son ayda bebek hareketleri çok önemli...
madem kasılmaların da oluyor doktoruna danışsan iyi olur..

geçmiş olsun canım son aylarda hareket kısıtlanıyor bazen plasenta öndeyse hareketleri fazla hissetmeye biliyomuşuz içini rahat tut ama her ihtimale karşı bi druna danış

inş. canım..valla benimde sancım yoktu..hatta tek şansım olmaması yokta durduramayız dedi dr.um..ben sadece karnımın sertleştiğini söyledim nst ye tuşe ye yolladı..nst de sancı çıkmadı ama tuşede 1 cm açılma çıktı..sertleşme bebek hareket halindeyken değilde durup dururken oluyodu...3 gün falan akşamları oldu sonrasa sızlama başladı ama hiçaklıma gelmemişti..bence dr.una bi söyle karnın sertleştiğini bilsin..

öncelikle saol canım..umarım sorunsuz kucağımıza alırız bebeklerimizi...evet artık hareketlerinde azalma olucak ama bana dr.um enaz 10 kere hareket etmeli dedi gün içinde takip et bakalım olmadı dr.unla görüşürsün...korkma ama..

bu arada iyi dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim..umarım atlatırım bu süreci..çok saolun iyiki varsınız...bebeklerimize zamanında ve sağlıkla kavuşalım...dualarınızı eksik etmeyin..

ant ve sezen geçmişolsun kızlar inş bebişler annelerini üzmezler ve beklerler kendizine dikkat diin kızlar bana doktor sol tarafına yat dinlen demişti bol bol dinlenin kızlar allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş

canım 15 gün önce muayeneye gittiğimde kasıklarımda adet sancısı gibi sancı oluyo arada dedim alttan uldrasonla baktı rahim boyun çok iyi dedi nsty bağladı sancı çıkmadı onun için hemen gitmeyeyim dedim ama sertleşme üç gündür var bide sen kaç haftalıksın ben daha 31+2 yim daha erken geliyor bana

elvosss yapma yaaa benim bebeğimde ultrasonda 36+4 şuanda ama ben 34+5 im 2 hafta ilerde benden. bu doğum zamanını etkiler mi yaaa korkutma beni . gerçi doktorum etkilemez dedi. umarım erken gelmezler:Saruboceq:

gamzecim benim bugün 34+1bugün ulturasonda dün 35+5 çıktı. doktor satı beklemicek dedi. 2hafta sonra çatıya bakıcak. ulturasonda çıkana da sata da uymazmış bebek. ama ikisinin ortası olabilirmiş. hazırlıklı ol dedi. ve oğlum karnımda canımı yakıyor. braxton hicks kasılmalarım varmış benim. yalancı kasılma yani. ama dikkat et 10dk. içinde kaçkere oluyor dedi. dünden beri dikkat ediyorum çok oluyor. 38.haftaya kadar sabretsin istiyorum ama korkuyorum. ant ı da okudum, çatıma bakılmadı ya açılma varsaaaa

işte bende de aynısı iğne batması, bir yerde toplanma, karnımı acıtıyor. kızlaaar mayısı göremicez mi?

selamlar iyi geceler annişler kimse yok bu saatte ama bi fırsat bulmuşken bakıyım dedim neler olmuş neler.
ant canım geçmiş olsun bebişin bekler meraketme dikkat et kendine canım. benimde birkaç gündür karnımda ağrı sızlama ve ara arada sertleşme oluyo ihmal etmiyim bari kızımın yeri daraldı rahatsız ediyo diye düşünüyodum ne olur ne olmaz doktoruma söyleyim. belkide yorgunluktandır bir kaç gündür yatılı misafirim var offf ağrılardan mahvoldum mafoldumben
sezencim sanada geçmiş olsun canım.

hepimizde erken doğum düşüncesi korkusu zaten vardı bu son şikayetlerde iyice arttırdı. herşeyim hazır çantamı yerleştirmemiştim. hemen onları halledeyim bende bari
görüşürüz iyi geceler opuyorumnanaktan

sen de içini ferah tut canım, zaman zaman bebeğin hareketlerinde azalma olabiliyor bende de, doktor aşırı yorgunluk ve stres bebeği etkiler demişti. zaten artık çok tekme değilde kıpırdanma hissediyorum ben... bence doktoruna bir sorsan iyi olur... ben de gün içinde 10 defa hissedilmeli diye okumuştum, bir de meyva suyu, çikolata falan yiyip sol tarafına yatıp iyice dinle kendini, o zaman hissetmen lazımmış sanırım bir yerde öyle okumuştum... hepimizin az zamanı kaldı sayılır, Allah sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize....

cok sagolasin ipeknilcim,yavasladigi icin tedirgin oldum,yoksa cok kucuk hafif harektleri var,cok sukur evet sekerli biseyler yiyip kendimi verip dinledigimde sadeece ufak tefek kipirdanmalar oluyor hafif...acaba diyorum cok mu tembel olacak:) bol bol dinleniyor ya da cikinca canimi okuyacak:):)evet yaaa Rabbim hepimize saglicakla bebislerimizi kucaklarimiza almayi nasibeylesin....bugunde icimi rahatlatmazsa gidicem doktora bakalim insaAllah ilerleyen saatlerde sevindirir beni.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…