2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah yinede kilosu falan iyiymiş canım
ama inşallah bizimkiler erken qelmez yaa
bende çok hareketli bi hamilelik dönemi qeçiriyorum
bilmiyorumkismile

Çok harketle erken doğumun alakası yok, ben ilk doğumumda sürekli çalıştım son haftama kadar. Bana derlerdi yeter artık evinde otur iş yerinde doğum yapıcan diye fakat oğlum inatcı çıktı 41. haftamda sezeryan ile aldılar. el ve ayak tırnakları uzamış gözleri fıldır fıldır bakıyordu
:jeyyar:

maşallah kilosu baya iyiymiş erken doğum için... sırasıyla zamanında gelir inşallah bebeklerimiz...

kızlar geldim ben az önce dr kontrolum vardı dr ödemli ve şiş buldu beni toplam 16 kilo almışım idrar tahlili verdim proteine bakılıyor 2 saat sonra sonucu alıp görüşücez tekrardan bebeğim hala makat üstü dr sana sezeryan yolu gözüküyor dedi olsun kötü bişey olsaydı biz yapmazdık dedi oda sezeryanla doğurmuş, oğlum 2,350 gr mış eğer dönmezse nisan sonu gibi yaparız sezeryanı dedi.moralim çok bozuk inş, idrarda birşey çıkmaz

eğer 40 hafta olmasına 3 hafta varsa..miadlı doğum olmuş erken değil..
bebişin sağlıklı olmasına sevindim maşallahhhhhhh

günaydın herkese, rahatsızlanan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun artık yavaş yavaş zamanı böyle şeyler yaşanabilir dualarımız sizinle benim de kuzuzcuklarım hasta sabaha kadar hiç uyumadım başlarında bekledim anne olmak öyle bir şey işte insan kendini karnındakini unutuyo

canım sıkma canını sezeryan olsun boşver..bebişin sağlıklı ya sen ona bak...maşallah kuzuna..inşallah idrarda da bişey çıkmaz...

maşallah oğluna, koca abi olmuş
inşallah tahlillerin de iyi çıkar. doğum konusunda da hayırlısı olsun inşallah... senin oğlan inatçı çıktı tam boğa burcu olacak annesi :ecrin_bebek:

Maşallah bebişine moralinide bozma canım sağlığıyla gelsinde ha sezeryan ha normal doğum sonuçta bebişini kucağına alıcaksın tatlım kilosuda çok güzel şeyler dileyelim hayırlı olur inşallah

AŞKIN BAHAR TOMURCUĞU maşalah bebeğine bir ayda 1 kilo alır 3 ün üzerinde doğar sezeryan dan korkma allah hakkımızda hayırlısını versin bende de var şişlik bol su öneriyorlar tuzu kes diyorlar bişey çıkmaz merak etme moralini bozma

Geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur.

kızlarına çok geçmiş olsun, inşallah şimdi daha iyilerdir...

moralini bozma canım.. herşeyde bir hayır vardır.
belkide hayırlısı böyledir..
maşallah bebeğine.. sağlık olsun canım yaa..

çok qeçmiş olsun canım Allah şifa versin :Saruboceq:

:CüvCüv:
canim dur bakalim nisan sonuna neler degisir,uzulme tatlim bende 16 kilo aldim haftaya kontrolum bakalim bana ne diycek amaaannn zor zanaaaat bu hamilelik bu arada Günaydin arkadaslar turkbayragi

vereliniortak
afiyrt olsun cokacimcoook

Afiyet olsun bebişe bol bol vitamin olsun

afiyet olsun canım..
bende kalkıcam birazdan kahvaltıyacokacimcoook
teeşkkürler kızlar pek vitamin olacak şeyler değil ama sağlıksız da sayılmaz peynir beyaz ekmek çay ama poğaçaya talim etmedğime şükrederim her zaman

bende bu hafta hayrunnisa hastnesine qidicem.
arkadaşlar içinizde hayrunnisa hastanesine qiden varmı?
ben gititm bir kez oraya bir kezden tomurcuk gitmişti biraz kalabalık ve ben biraz aceleye geldiğimi düşünmüştüm bir de gittiğimde bebeği alınması gerken bir hasta vardı ailesiyle problemler yaşadılar hastanenin içinde kötü bir pskoloji oluşturdu bende ama hastane ve doktorların çok iyi olduğunu herkesten duydum, ben kendi doktorumdan da menundum da fiyat artşı olur diye beklediğimden bir de oraya gidiyim demiştim fiyat artışı olmayınca kendi doktorumda devam ettim

ya ben de kullanıyordum da doğum sancılarını kesmek için de veriyorlar diye içmiyorum artık kramp girerse akşamdan içyorm ertesi gün
oğlum pek aceleci olacakmış gib gelmiyor bir de 40. haftadan sonra beklemek istemiyorum

moralini bozma canım ben de istemem sezeryanı ama bu bir çare sonuçta bebeğini riske atmamak için seçilen bir tercih, idrarda protein konusunda nilayın derdi vardı dikkat edince toparladı yanlış hatrlamyorsam üzülme herşey olacağına varır bak koıntrollerin yapılıyor ki bir problem olmasın ya doktora gidemeyen bir anne adayı olsaydn ne olduğunu olacağını bilemeden bekle dur

çok sağolun arkadaşlar birazdan izin alıp gidicem ya genel solunum yolu rahatsızlığı kulağa da vurdu sabah neden öyle küçük herfle konuşuyorsun anne duyamıyorum falan dedi panik oldum bir günde böyle bir şey nasıl gelişir basınç oldu herhalde tıkandı kulağı ıstanbul da yağışlı doktora götürmem lazım görüşürüz

canım bana doktor magnezyum vermedi geçen hafta gittiğimde ağrılarım bu kadar şiddetli değildi bende önemsemedim şu anda sadece gyno ferro sanol diye bişi içiyorum kan hapıymış.bu c.tesi gittiğimde söylücem bakalım ne dicek.

oy maşallah oğluşuna idradrda da bişi çıkmaz inşallah sıkma canını.

kızlarına çok geçmiş olsun canım.
anne olmak çok başka bişiymiş daha kollarımıza almadın bile bunu anlamaya başladık,sanki düm dünyamız onun etrafında dönüyor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…