2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gecmis olsun canim sifalar dilerim kuzularina:Saruboceq:

:CüvCüv:
canim dur bakalim nisan sonuna neler degisir,uzulme tatlim bende 16 kilo aldim haftaya kontrolum bakalim bana ne diycek amaaannn zor zanaaaat bu hamilelik bu arada Günaydin arkadaslar turkbayragi

hem de ne zor ben artık kilo muhabbetlerine taklılıp da kilomu söylemiyordum ama size moral olsun diye söyleyeyim geçen ay gittiğimde aldığım kilo toplamda 21 di bu gün yine gideceğim kaç olmuştur bilimyorum kiloyu dert etmeyin normal düşünyorsanız koılaylaştırmak adına biraz yürüyüş lazım o zaten biraz dengeler sonrası emzirirken verilir heleki şişlik varsa bence doğumdan bir hafta sonra hoop bi bakmışsınız ki 10 kilosu gitmiş aldıklarınızın, ben de pek şişlik de yok homili gırtlak ne buluyorsam yemekten aldım ben o yüzden 9 ayda aldığımı anca 9 ayda veirrimişim gib geliyor

canım geçmiş olsun olur öyle arada bu sıralar havaların ne yapacağı belli olmuyor

aysesinemk :) al benden de o kadar, 1 hafta once son kontrolumde aldigim toplam kilo 19 du :) arkadaslara moral olsun hehehe:dance:

sağolun arkadaşlar motive ettiniz beni ama bu aralar çok zırıltı bişey oldum çıktım hemen açıveriyorum çeşmeleri bana biraz kilosu düşük geldi 2500 falana bekliyordum aman protein negatif çıksında varsın küçük olsun benim oğlan tam boğa olacak yüzünüde eliyle kapadı zaten yine göstermedi anası gibi yüzgörümlüğü istiyor, zekilk yavrucuğuna geçmiş olsun allah şifa versin.

ya kuzularımız sağlıklı oldukdan sonra bence kiloyu problem yapmayın kızlar
doğumdan sonra hep beraber veririz inşallah.. hihoyyyt :içelim:

günaydın kızlarrrrr...........

ant...bebişine maaşallahh...inşallah zamanında gelir canım bol bol dinlennn......

tıfımmm inş.görürsün leylek oğluşunun yüzünü.....jaleciğime slm........ ... :))

yerimseniben
Valla inanirmisin agridan sancidan kilo falan saldim yani ,,sana katiliyorum ..yuruyus falan bende hak getire nerdee evin icinde bile tuvaleti mekan ettim gidip gelene kadar bile oluyorum nsil doguracaksam:kedi:

bende çok aldım ama napalım sonrasında verecez toplamda 15 aldım 2-3 kilo daha alırım herhalde.....dışarıdan pek belli değil allahtan bünyemin ihtiyacı varmış....çok zayıftım zatennnnnnnn.......

biz oğlumuzun yüzünü 2-3 kontroldür göremiyoruz zaten ilk göremediğimiz kontrolümüzde de doktorumuz bundan sonraki randevular çok keyifli olmayacak büyüdüğü için bütün olarak göremeyeceğiz başçevresi vs alınacağı için görüntülker size çok sevimli gelmeyecek demişti ama iyi olduğunu bilmek yetiyor

kızlar ben çok kilo almadım hamileliğm boyunca 8 kilo almışım, ama ben çoğunlukla kepekli ekmek ve tambuğday ekmeği tüketiyorum yemeğin suyuna banmasına bayılırım fakat yemiyorum sadece tanelerini birde tavsiyem semiz otu gerçekten bebek içinde çok faydalı fazlasıyla omega3 içeriyormuş tavsiye ederim boshayallersmile

slm mayıs anneleri..herkese desteği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...normal hayata döndüm sayılır...tek isteğim oğlummaz daha kilo alsın okadar...gerçi sanırım psikolojik olrak tuvalet sorunu yaşıyorum...umarım bunuda atlatırım..bebiş görenler maşallah bebeklere...kahvaltıya kaçıyorum annecim hazırlıyo öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…