2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlarrr bugün bizimde dr günümüz oğlumu çok merak ediyorummm,
kızlar 32.haftada ölçüm filan var mı bilginiz var mı

kızlar benim test sonuçlarımı aldığım dün gibi vaktin ne kadar çabuk geçtiğinin farkına bile varamadım herşey dün gibi hamile olduğumu öğrendim ardından cinsiyeti öyle çabuk geçtiki ben hala çantamı hazırlıycam

günaydın kızlarrr bugün bizimde dr günümüz oğlumu çok merak ediyorummm,
kızlar 32.haftada ölçüm filan var mı bilginiz var mı

Dr. un gerek görürse NST çekimin var eğer ağrı görülürse çatı muayenesi yapılır. gerçi benim NSt çekimimde hafif ağrılar görüldü ama çatı muayenesi yapılmadı her dr. un farklı görüşü oluyor belli olmaz canım CADIARZU

bu arada ananemiz park yatağımızı getirdi..babamızda kurdu..önünden her geçişimde oğlumu içinde hayal ediyorum...artık hiç eksiğimiz yok çok şükür...teyzemizin aldığı hastane çıkışıda yolda geliyo..

çünkü 32.haftama bugün girdim drum pazartesi yada salı gel hafta sonuna sarkmasın dedi ölçüm filn var sandım bakalım bugün ne yapacakk sağol canım...

slm canim hi bakalim guzel haberlerle insallah:Saruboceq:

inş.canım çok sağol...

selam kızlar, bebişlerini görenler gözünüz aydın. kızlar ben de cuma günü nst çekildim ama o grafiklerde sadece kalp atışları ve hareketleri belli olmuyormu sancı yı kasılmayı anlayan işareti ben farkedemedim. zaten ulturason muaynemde kasılmaların başlamış dedi ve nst ye yolladı

günaydın kızlar kaç günüdür giremedim perşembe,cuma çok yoğundum cmtsi,pazar evdeydim,evdede net yok bizde oğlumun park yatağını altık çok tatlı görseniz ama henüz kurmadık önce evimi temizletmem gerek ufak tefek işleri ben yapıyorumda cam çerçeve silincek birde yatak odamda yer açılacak oğlumun beşiği için,sizler nasılsınız bir yaramazlık yok dimi

belli oluyo canım..her nst aynımı bilmiyorum ama benim çıkan grafiklerde üst kısımda olan bebek kalp atışı zaten 120 140 vs yazıyo...alt kısmında da 20 40 60 100 falan yazıyo oda sancılar. kasılmalar..ebe bana baktığında sancı kısmında ara ara yükselmeler olunca maşallah çok hareketli bi bebek dedi...bu arada doğum sancılarının başladığı kasılma yükseltileri çok sık ve yüksek olunca anlaşılıyomuş..benim sancılarım 100 e çıktığı bile oldu ama düzensizdi çok şükür....

bizim sağlık ocağındaki ebe aradı çağırdı beni, birazdan hazırlanıp gideceğim. bebeğin kalp atışlarına falan bakarız dedi...

iki kemer takılıyor ya canım onun biri bebeğin kalp atışı biri ağrıyı ölçüyor..her ikisi de kalp grafiğine benziyor...allahım sağlıkla bebişini kucağına versin....

hım bilmiyordum. elime buton verdiler hareket ettikçe bas dediler. ben de 30sn de bir bastım. çünkü benim oğlum beni hiç sırt üstü yatırmaz. hep sola yatabiliyorum. 20dk sırt üstü yatınca sürekli hareket etti. doktora gösterdim. maşalllah çok hareketli dedi. 36.haftada çatı muaynesi yapılcak. senin çatıya bakıldı mı ant? kimileri çatı muaynesinde canının yandığını söylüyor.

ben de hiç girmedim nst ye ... belki ilk kontrolde girerim...

kimi doktorlar 37den itibaren yolluyor. ulturasondan bakıp gerek olup olmadığına karar veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…