evet tatlim ilk bebegim,o yuzden sanki dogudum dogali hamileyim gibi geliyor(ohaoldumsmile
ben de aynen senin gibiyim, sanki 8 aydır değil de yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum, hayırlısıyla bir doğursaydık
Kahvaltımızı yaptık qeldikkk
günaydın kızlarrr bugün bizimde dr günümüz oğlumu çok merak ediyorummm,
kızlar 32.haftada ölçüm filan var mı bilginiz var mı
günaydın kızlarrr bugün bizimde dr günümüz oğlumu çok merak ediyorummm,
kızlar 32.haftada ölçüm filan var mı bilginiz var mı
Dr. un gerek görürse NST çekimin var eğer ağrı görülürse çatı muayenesi yapılır. gerçi benim NSt çekimimde hafif ağrılar görüldü ama çatı muayenesi yapılmadı her dr. un farklı görüşü oluyor belli olmaz canım CADIARZU
slm canim hi bakalim guzel haberlerle insallah:Saruboceq:
selam kızlar, bebişlerini görenler gözünüz aydın. kızlar ben de cuma günü nst çekildim ama o grafiklerde sadece kalp atışları ve hareketleri belli olmuyormu sancı yı kasılmayı anlayan işareti ben farkedemedim. zaten ulturason muaynemde kasılmaların başlamış dedi ve nst ye yolladı
ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*
selam kızlar, bebişlerini görenler gözünüz aydın. kızlar ben de cuma günü nst çekildim ama o grafiklerde sadece kalp atışları ve hareketleri belli olmuyormu sancı yı kasılmayı anlayan işareti ben farkedemedim. zaten ulturason muaynemde kasılmaların başlamış dedi ve nst ye yolladı
ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*
belli oluyo canım..her nst aynımı bilmiyorum ama benim çıkan grafiklerde üst kısımda olan bebek kalp atışı zaten 120 140 vs yazıyo...alt kısmında da 20 40 60 100 falan yazıyo oda sancılar. kasılmalar..ebe bana baktığında sancı kısmında ara ara yükselmeler olunca maşallah çok hareketli bi bebek dedi...bu arada doğum sancılarının başladığı kasılma yükseltileri çok sık ve yüksek olunca anlaşılıyomuş..benim sancılarım 100 e çıktığı bile oldu ama düzensizdi çok şükür....
ben de hiç girmedim nst ye ... belki ilk kontrolde girerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?