2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herhangi bi şikayetin yoksa hemen sokmuyo zaten bazı dr.lar..ben mesela normalde 37. haftamda nst ve çatı muaynesi olucaktım ama şikayetlerim olunca geçen hafta oldum..

canım arada bel ağrım ve hafif üşütünce kasık ağrım oluyor okadar, buarada hayırlı olsun geçmişi okurken farkettim bebeşin oyun park yatağını kurmuşsun iyi günlerde kullanın bizde cmt.si aldık ama henüz kurmadık

maşallah canım bebeğine,döner inşallah benim kızım her hafta dönüyor,geçen Cuma kontrolüm vardı doğum pozisyonuna dönmüştü,ama doktorum 38.haftaya kadar dönebilir yine dedi...o yüzden takma canım,sezeryanda kötü değil sonuçta,benim doktorumda 2 çocuğunu sezeryanla doğurmuş...

çok geçmiş olsun canım

ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*

sancı görmemiştir,herşey normaldir canım,benim doktorumda 36.haftada başlayacağım NST ye dedi...

herkese merhaba güzel anneler...

ya kızlar benim çok akıntım oluyor acaba normal mi bilmiyorumkismile
ama öyle böyle değil yaa qünde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile

saol canım...sizinde hayırlı olsun...kurunca önünden ayrılamıcaksın..ayakta kalmam yasak yoksa hep karsısında durucam neredeyse.....

ama öyle böyle değil yaa qünde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile

canım beyaz renkte akıntı normal ama çok fazlaysa doktoruna bir sor istersen,benimde bu aralar vardı,Cuma günü gittiğimde doktorum muayne etti,tahrişe bağlı olmuş,daha önce epilatör kullanıyordum,bu aralar jilet kullandım,tahriş olduğu için akıntı başlamış,fitil ve krem verdi...birde sir ağda yaptır dedi ama ben korkuyorum:)))

kızlar ben çıkıyorum biraz işerim var sonra girerim dikkat edin kendinize çalışan arkadaşlar havalar yağışlı yollarda çok dikkatli olalım

benim de oluyor, bildiğim kadarıyla renksiz ve kokusuz olduğu olduğu müddetçe normalmiş...

saol canım...sizinde hayırlı olsun...kurunca önünden ayrılamıcaksın..ayakta kalmam yasak yoksa hep karsısında durucam neredeyse.....

güle güle kullanın inşallah, zaten yakında hep o yatakların önünde ayakta duracağız :)))

hımm ben bikaç hafta sonra qidip sir ağda yaptırmayı düşünüorum
çok rahat oluyor korkma cnm tavsiye ederim boshayallersmile

benim de oluyor, bildiğim kadarıyla renksiz ve kokusuz olduğu olduğu müddetçe normalmiş...
ya bide benim bebiş çok fazla aşağıya baskı yaptığnda
daha çok akıntım oluyor acaba onunla mı alakalıdırbilmiyorumkismile

cleo akıntı için dr ilaç veriyor dr söle..

tmm sölerim cnm saol :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…