herhangi bi şikayetin yoksa hemen sokmuyo zaten bazı dr.lar..ben mesela normalde 37. haftamda nst ve çatı muaynesi olucaktım ama şikayetlerim olunca geçen hafta oldum..
maşallah canım bebeğine,döner inşallah benim kızım her hafta dönüyor,geçen Cuma kontrolüm vardı doğum pozisyonuna dönmüştü,ama doktorum 38.haftaya kadar dönebilir yine dedi...o yüzden takma canım,sezeryanda kötü değil sonuçta,benim doktorumda 2 çocuğunu sezeryanla doğurmuş...kızlar geldim ben az önce dr kontrolum vardı dr ödemli ve şiş buldu beni toplam 16 kilo almışım idrar tahlili verdim proteine bakılıyor 2 saat sonra sonucu alıp görüşücez tekrardan bebeğim hala makat üstü dr sana sezeryan yolu gözüküyor dedi olsun kötü bişey olsaydı biz yapmazdık dedi oda sezeryanla doğurmuş, oğlum 2,350 gr mış eğer dönmezse nisan sonu gibi yaparız sezeryanı dedi.moralim çok bozuk inş, idrarda birşey çıkmaz
çok geçmiş olsun canımçok sağolun arkadaşlar birazdan izin alıp gidicem ya genel solunum yolu rahatsızlığı kulağa da vurdu sabah neden öyle küçük herfle konuşuyorsun anne duyamıyorum falan dedi panik oldum bir günde böyle bir şey nasıl gelişir basınç oldu herhalde tıkandı kulağı İstanbul da yağışlı doktora götürmem lazım görüşürüz
ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*
saol tatlımm :1hug:afiyet olsun bebişine lop lop et olsun :ecrin_bebek:
ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*
hım bilmiyordum. elime buton verdiler hareket ettikçe bas dediler. ben de 30sn de bir bastım. çünkü benim oğlum beni hiç sırt üstü yatırmaz. hep sola yatabiliyorum. 20dk sırt üstü yatınca sürekli hareket etti. doktora gösterdim. maşalllah çok hareketli dedi. 36.haftada çatı muaynesi yapılcak. senin çatıya bakıldı mı ant? kimileri çatı muaynesinde canının yandığını söylüyor.
bakıldı canım...valla bende çok acıcak sanıyodum ama kendini rahat bırakınca dayanılmıcak gibi bişey değil zaten kısa sürüyo ve sonrasında birazcık sızlama oluyo okdar...birde bana elle baktı dr.um bi aletlede bakıldını duydum o acıtırmı bilemiyorum..
hım bilmiyordum. elime buton verdiler hareket ettikçe bas dediler. ben de 30sn de bir bastım. çünkü benim oğlum beni hiç sırt üstü yatırmaz. hep sola yatabiliyorum. 20dk sırt üstü yatınca sürekli hareket etti. doktora gösterdim. maşalllah çok hareketli dedi. 36.haftada çatı muaynesi yapılcak. senin çatıya bakıldı mı ant? kimileri çatı muaynesinde canının yandığını söylüyor.
bakıldı canım...valla bende çok acıcak sanıyodum ama kendini rahat bırakınca dayanılmıcak gibi bişey değil zaten kısa sürüyo ve sonrasında birazcık sızlama oluyo okdar...birde bana elle baktı dr.um bi aletlede bakıldını duydum o acıtırmı bilemiyorum..
sağol canım. yaşayıp görcez artık bilmiyorumkismile
canım arada bel ağrım ve hafif üşütünce kasık ağrım oluyor okadar, buarada hayırlı olsun geçmişi okurken farkettim bebeşin oyun park yatağını kurmuşsun iyi günlerde kullanın bizde cmt.si aldık ama henüz kurmadık
ya kızlar benim çok akıntım oluyor acaba normal mi bilmiyorumkismile
ama öyle böyle değil yaa qünde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile
ya kızlar benim çok akıntım oluyor acaba normal mi bilmiyorumkismile
ama öyle böyle değil yaa qünde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile
saol canım...sizinde hayırlı olsun...kurunca önünden ayrılamıcaksın..ayakta kalmam yasak yoksa hep karsısında durucam neredeyse.....
benim de oluyor, bildiğim kadarıyla renksiz ve kokusuz olduğu olduğu müddetçe normalmiş...
güle güle kullanın inşallah, zaten yakında hep o yatakların önünde ayakta duracağız :)))
hımm ben bikaç hafta sonra qidip sir ağda yaptırmayı düşünüorumcanım beyaz renkte akıntı normal ama çok fazlaysa doktoruna bir sor istersen,benimde bu aralar vardı,Cuma günü gittiğimde doktorum muayne etti,tahrişe bağlı olmuş,daha önce epilatör kullanıyordum,bu aralar jilet kullandım,tahriş olduğu için akıntı başlamış,fitil ve krem verdi...birde sir ağda yaptır dedi ama ben korkuyorum:)))
ya bide benim bebiş çok fazla aşağıya baskı yaptığndabenim de oluyor, bildiğim kadarıyla renksiz ve kokusuz olduğu olduğu müddetçe normalmiş...
cleo akıntı için dr ilaç veriyor dr söle..
selam kızlarr
hava o kadar kapalı ki kapkaranlık oldu evin içi canım sıkılıoooo
arkadaşlar yaa biberonlar kaynatılıyoya emzikte kaynatılırmı yoksa sıcak suda yıkamak yeterlimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?