2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim oğlan yine kendini aşağı itme eyleminde..korkudan öldürcek bu çocuk beni..herbi harekette geliyomu acaba die düşünmek çok fena....

canım ayaklarını uzat dinlen. meraketme gelmez korkuyosun haklısın ama biraz rahatlamaya çalış.
benim kızda çok fena baskı yapıyo bazen doğuruyorum kesin diyorum :)))

haklısın canım , sanırım sezaryen olmak zorunda olan anneler bunları okuyunca kendini iyi hissetmiyo bütün problem bu yani , zaten hassas bi dönem ,zor........

bendeki sızlamada hala devam ediyo..2 gün üst üste vajinal muayne oldumdan mı yoksa açılma oldundan mı bilmem...gerçi daha önceki tuşe muaynesinde ertesi güne geçmişti acısı...

bendeki sızlamada hala devam ediyo..2 gün üst üste vajinal muayne oldumdan mı yoksa açılma oldundan mı bilmem...gerçi daha önceki tuşe muaynesinde ertesi güne geçmişti acısı...

ben de 25 haftada açılma var mı diye kontrol olmuştum ama hiç sızlamamıştı,şimdi bi tuhaflık var, hayırlısı

haklısın canım , sanırım sezaryen olmak zorunda olan anneler bunları okuyunca kendini iyi hissetmiyo bütün problem bu yani , zaten hassas bi dönem ,zor........

öyle bir duruma sebep olduysam üzdüğüm herkesten çok özür dilerim. inşallah herkesin karşısına iş ahlakına sahip çok başarılı doktorlar çıkar. şimdi birkaç annemiz maalesef üzülmüş, ben de bu duruma üzüldüm ama ilerde daha da üzülmemek için, etrafımızdaki eş dost akraba, belki birilerini uyarabiliriz adına yazdım. inşallah herkese faydası olur.

ya kızlar açılma varmı diye muayne ederken canınız acıdımı. benimde şikayetlerim var bu cuma kontrolümde belki bakar doktorum.

üzülmek değilde herkes çok hassas tabi o yüzden herşey yanlış anlaşılabiliyor.
hepimiz için hayırlısı olsun diyoruz

ya kızlar açılma varmı diye muayne ederken canınız acıdımı. benimde şikayetlerim var bu cuma kontrolümde belki bakar doktorum.

valla şöyle sölim canım benim ilk 28.ci haftamda bakıldı baticon döküp bakmışlardı çok canım yandı ama dayanılmıcak kadar değil..hatta acıyo die bu kontrolde demicektim sertleşmeleri..iyiyki deöişim tabi ebe bu sefer jelle baktı daha az acıdı..bide gerçekten kendini kasnmaman derin derin nefes alman çok önemli...çatı muaynesinde dr.umda batıconla baktı tabi ben açılmayı duyunca bakarken dahada açlırsa die biraz kastım hatta dr.da kasıyosun kendini dedi oda acıdı biraz..sakin ol derin nefes al hemen geçiyo zaten.....

canım bana parmakla bakmıştı, hiç acıma falan olmadı, kendimi kasmadım bebişim için belki ondandır, bi de norml yapabilirsin demişti, ama bu kendi doktorum değil acil doktoruydu, kendi doktorum daha bakmadı

acısa bile katlanıcaz tabi mecburen kendimi kasmayım rahat olsun bari. sağolun kızlar.

bende temizlik sırasında tahriş oldu die düşünüyodum..böle yanma gibi tuaf bi sızlama meğer açılma varmış..inş.sende de olmaz...

inş canım ,ben de sende sonra şüphelenmeye başladım zaten, bakalım ne diycek

neyse fıstıklar ben çıktım, yarın deneme sınavım var azıcık ders çalışayım

mamagoz, soylediklerine katiliyorum. son zamanlarda cevremde normal dogum pek duymadim, herkes normal istiyor ancak son haftalarda olusan bir problem sebebiyle sezaryene donuluyor.
burada doktor payinin buyuk oldugunu dusunuyorum.
kendim de ayni seyi yasamamak icin her kontrolumde doktoruma kararimi gosterip onu ince ince isledim, doktor bu bebek 5 kilo olmadikca normal doguracagim diye...
Son haftalarda olur da doktorum bir problemden bahseder de sezaryenden yana israr ederse, sanirim baska bir iki doktora daha gidip kendimi gosteririm.

Sezaryene karsi falan degilim. Gercekten ciddi bir problem olmadikca normal seyreden bir dogum olayina gereksiz mudaheleye karsiyim.

bende temizlik sırasında tahriş oldu die düşünüyodum..böle yanma gibi tuaf bi sızlama meğer açılma varmış..inş.sende de olmaz...

açılma olunca sızlıyormu. bende adet sancısı gibi alttan alttan zonklama oluyor karnımdada sızlama ve sertleşme var açılma falan yoktur inşallah.

aslında evet artık sezeryan daha çok oluyo ama kişilerde tercih edebiliyo..sadecedr.lar değil..bende normalden yanayım şimdilik ole gözüküyo dr.umda dedi ama son anda bişey çıkarsada dr.uma güvenirim yapacak bişey yok...çatı dar olur bebek iri olur böyle bi durumdada normal die tutturulmaz zaten.....

Mamagoz, açıkcası ben pek bu tarz konuşmalara cevap vermeyi pek sevmem ama alıntılarınızda adım olduğu için yazmak zorunda hissettim kendimi... ben doktoruma da ebeme de çok güveniyorum, doktorum sezeryan derse ısrar etmeyi falan da düşünmüyorum şahsen... sanki hiç bir şey bilmiyormuşuz, kara cahilmişiz gibi bahsetmişsiniz de, ben hamile kaldığım günden beri bebekle anneyle ilgili ne kadar site varsa hepsini takip etmeye gayret ediyorum, ayrıca sezeryan ve normal doğum hakkında artı ve eksileri anlatan bir sürü makale var, bir tıkla ulaşabileceğimiz... 1 yıldır bu konuda araştırma yaptığınızı söylemişsiniz, sanırım benim doktorum ve ebem en az 20 yıldır bu konularda araştırma yapıyorlardır. burada kimse birbirine sezeryanı övmüyor ayrıca herkesin kişisel tercihi... neyse bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim ama biz de çocuk değiliz yani, biz de araştırıyoruz ve Allahtan hepimiz için hayırlısını diliyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…