benim oğlan yine kendini aşağı itme eyleminde..korkudan öldürcek bu çocuk beni..herbi harekette geliyomu acaba die düşünmek çok fena....
kimsenin sinirini bozmak değil amacım. lütfen yanlış anlamayın. uslubumun da sert olmadığını ses tonumu duysanız anlarsınız. niçin sert bir uslup takınayım? karşımda benim gibi anneler ya da anne adayları var. hadi gereksiz sezaryen yapan doktorlarla konuşuyor olsam neyse... tabi ki ben sadece yazacağım, siz de istediğinizi yapacaksınız. bu tür konular bu tür kırılganlıklar olmasın diye sanırım pek konuşulmuyor ve bilgi eksikliği yanlış yönlendirmeler oluşuyor. cesaret edip bildiklerimi yazdım, sıradan bilgiler değil belki tam 1 yıldır üzerinde okuma yaptığım bir konu bu.
zeynox, doktordan bilgi saklayarak olmaz ki, bahsettiğin vakada anne hata yapmış. doktor tabi ki takibini yapacak ama ssvd ye inanan bir doktor takibini yaparsa ssvd yapmak imkan dahilinde. son anda öğrenince görevlilerin panik olması gayet normal. bu bir ekip işi, doktor önceden bilecek gerekli takipleri yapacak ve sonunda beraberce inanarak başarılacak.
bendeki sızlamada hala devam ediyo..2 gün üst üste vajinal muayne oldumdan mı yoksa açılma oldundan mı bilmem...gerçi daha önceki tuşe muaynesinde ertesi güne geçmişti acısı...
haklısın canım , sanırım sezaryen olmak zorunda olan anneler bunları okuyunca kendini iyi hissetmiyo bütün problem bu yani , zaten hassas bi dönem ,zor........
öyle bir duruma sebep olduysam üzdüğüm herkesten çok özür dilerim. inşallah herkesin karşısına iş ahlakına sahip çok başarılı doktorlar çıkar. şimdi birkaç annemiz maalesef üzülmüş, ben de bu duruma üzüldüm ama ilerde daha da üzülmemek için, etrafımızdaki eş dost akraba, belki birilerini uyarabiliriz adına yazdım. inşallah herkese faydası olur.
ya kızlar açılma varmı diye muayne ederken canınız acıdımı. benimde şikayetlerim var bu cuma kontrolümde belki bakar doktorum.
ya kızlar açılma varmı diye muayne ederken canınız acıdımı. benimde şikayetlerim var bu cuma kontrolümde belki bakar doktorum.
bende temizlik sırasında tahriş oldu die düşünüyodum..böle yanma gibi tuaf bi sızlama meğer açılma varmış..inş.sende de olmaz...ben de 25 haftada açılma var mı diye kontrol olmuştum ama hiç sızlamamıştı,şimdi bi tuhaflık var, hayırlısı
canım bana parmakla bakmıştı, hiç acıma falan olmadı, kendimi kasmadım bebişim için belki ondandır, bi de norml yapabilirsin demişti, ama bu kendi doktorum değil acil doktoruydu, kendi doktorum daha bakmadı
bende temizlik sırasında tahriş oldu die düşünüyodum..böle yanma gibi tuaf bi sızlama meğer açılma varmış..inş.sende de olmaz...
inş canım ,ben de sende sonra şüphelenmeye başladım zaten, bakalım ne diycek
neyse fıstıklar ben çıktım, yarın deneme sınavım var azıcık ders çalışayım
bende temizlik sırasında tahriş oldu die düşünüyodum..böle yanma gibi tuaf bi sızlama meğer açılma varmış..inş.sende de olmaz...
inş canım ,ben de sende sonra şüphelenmeye başladım zaten, bakalım ne diycek
neyse fıstıklar ben çıktım, yarın deneme sınavım var azıcık ders çalışayım
mamagoz, soylediklerine katiliyorum. son zamanlarda cevremde normal dogum pek duymadim, herkes normal istiyor ancak son haftalarda olusan bir problem sebebiyle sezaryene donuluyor.
burada doktor payinin buyuk oldugunu dusunuyorum.
kendim de ayni seyi yasamamak icin her kontrolumde doktoruma kararimi gosterip onu ince ince isledim, doktor bu bebek 5 kilo olmadikca normal doguracagim diye...
Son haftalarda olur da doktorum bir problemden bahseder de sezaryenden yana israr ederse, sanirim baska bir iki doktora daha gidip kendimi gosteririm.
Sezaryene karsi falan degilim. Gercekten ciddi bir problem olmadikca normal seyreden bir dogum olayina gereksiz mudaheleye karsiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?